cats that look like hitler ..?

Ska se på dokumentärer om nazismen osv idag. Laddar upp genom denna hemsida: http://www.catsthatlooklikehitler.com/cgi-bin/seigmiaow.pl


*lisas mode*Nu tar jag mitt lilla knyte och åker in till skolan. Där väntar förmodligen alla mina klasskompisar på mig i dörröppningen. De står och trängs bakom varandra och trampar nervöst, några utbyter oroliga blickar. En annan blir tvungen att sätta sig ner och andas. VART. ÄR. LISA???

Plötsligt hörs ett skrik. Någon längre bak i klungan utropar "DÄR ÄR HON!" Innan denna någon faller ihop i en hög av lättnad. Tårarna börjar forsa nerför många vårrosiga kinder, alla springer ut genom dörröppningen i bara strumplästen och finblusen. För att möta mig, där jag kämpar uppför backen där nattens frost precis tinat undan. Knytet får min långa, gängliga kropp att böja sig som en banan...Hehe
Okej, möjligtvis lite inspirerad av ELSAS MODE.


Inte SOFIES mode...

intressanta diskussioner

Idag var det fint väder osv. Jaha säger ni, vem vill prata vädret när man kan diskutera annat. Tex att Vagabond hade ett stort resereportage om Lybien hahahaha. Orkar inte. vAAarfÖööR?

Lättsammare att prata väder ba! Blir så nervös av nyheter, måste ha en åsikt mm. Dock att jag kan tänka mig att diskutera denna nyhet:


???????????????????

Obs att egobilden inte hör till själva nyheten..

frisörstolen

Har lekt med min frisör idag. NOT. Vi har absolut ingenting gemensamt. Tex när jag sa att jag vill bli delfinskötare (OBS med glimten i ögat) hon ba uscha vilka läskiga djur. Dock har jag nytt hår:
Åguh har verkligen inte kissat på hela DAGEN. Verkligen? Som att ni inte tror mig. Jag måste liksom verkligen övertyga er om att det VERKLIGEN ÄR SANT!!! Vilket det är. Gissar att jag kommer kissa ca 40 sek om jag avrundar. Nedåt.

twitterblogger<--- Jag har fixat en TWITTERRUTA här på bloggy!!! Är så stolt efter allt tekniska jobb med detta. Fast nä, hade som vanligt hjälp av min vän google. Twitter är bra i alla lägen. Orkar inte blogga ba.


... OK HAR SKRIVIT 140 TECKEN NU FÅR INTE SKRIVA MER!!!!!! 


Älskar er fortfarande små läsare. Obs(ervera) har HÖRLURAR på bilden. Inte någon sorts skotermössa med öronlappar. VIKTIGT, ja.

pip i munnenKiwi är frukten som alltid ger mig pip i käkarna. *Pip* betyder inte att det är en svordom jag inte vill säga. Inte som i MTV's made. Svårt dock att FÖRKLARA pip. En googling på google ger inget mer än detta:...

halslös i väst

Tänk om man inte hade någon hals... Som en blåmes dvs. HAHA lol att jag först googlade på 'djur utan hals' och fick upp en bild på råa tupphuvuden!?

Känner mig ofta lite halslös i denna väst faktiskt, men använder den ändå eftersom jag är så JÄVLA STOLT:


Sytt i ryggen helt själv + symaskin modell stenåldern!!!!!

i blåsvädret

Det har varit väldigt blåsigt idag. Märkte det eftersom 1. Fick ett sms om att jag skulle vara "försiktig" när jag gick till busshållsplatsen (ca 20 meter) pga blåsigt och 2. Busschauffören påstod att han var tvungen att köra långsamt pga blåsigt.

Hur sjukt är inte det? Och det var en tjej på bussen som var helt övertygad om att det blåste så mycket att det skulle bli sprickor i marken och börja vibrera och bli jordbävning osv. Obs att det var inte jag. Jag satt där och smaskade bananer istället för att delta i diskussionen. TROTS att det är talk to a stranger -dagen idag. Besviken på mig själv..


tjA det är jag som e bananbruden ba!!!

Dock när jag skulle slänga bananskalet (hade typ 1/3 banan kvar i handen, utan skal) SLÄNGDE JAG BANANEN ISTÄLLET... Då låtsades jag som att det var meningen? HahahaHA? Varför gjorde jag det. Fick sen gå och skämmas med mitt bananskal tills nästa papperskorg dök upp. *Pinsam händelse*

dagens munderingMissade bussen igen hehehe så vad gör man då! Om inte knäpper lite outfitbilder. Ganska estetiskt faktiskt! Kan bli en cool utställning. Kontakta mig!!!!!!!!

drömfångare *djup*

Förstår att ni tänker på hur jag kunde spela backpacker *mitt i natten* igår?? Här är svaret: LEDIG. IDAG. Som Sofi Fahrman skulle skrivit i sin Elsa-bok. Kan inte sluta tänka på att hon punkterar efter varje ord. Punkterar..? Sov så jävla bra. FÖRMODLIGEN berodde det på min nya drömfångare.HAHA sen när blev jag lisaplace??

back to backpacker :p

Gillar inte riktigt Backpacker 3 längre. Grafiken var tveksam, installationen långsam och torrentsystemet låg verkligen nere på 0. Hehehhe nä jag skoja - ÄÄÄLSKAR JU ATT RESAAAA I CYBERSPACE!

Bara att ta på sig hörlurarna, luta sig tillbaka och knäppa upp gylfen i datastolen och följa med på en magisk resa i världen. Slippa passkontroller och stödstrumpa, bara NJUTA. Seriöst, det här med stödstrumpor i flygplanet... Skulle det inte kännas lite konstigt att trä på sig dom, liksom for everyone to see? Alla ba "jaha där sitter hon med benskörhet" osv. Dock att ännu värre är att blåsa upp NACKKUDDE på planet. HAHA vem gör det............. hehe inte jag i alla fall.........


tysk glossidaVarför VARFÖR kommer detta upp som exempel för tyskaglosan "extra"? Inte det där med bolagsstämman alltså, det fattar jag inte ens (kanske nåt internt) men gay-exemplet?!?!

Bara det att meningen börjar med ett "alltså" är så komiskt att jag vill dö. Och sen ba "måste han verkligen bre på med en exra gay dialekt när just JAG är där?" Vad är det för mening egentligen? Man ba men jaha vilken bra fras att använda när jag är på besök i Deutschland ba.


Dock att jag ej fick veta hur man säger extra ens? Less:

bild till bloggen!


HAaaaaha. Dör av pinsamt om nån skulle hitta denna bild på min mobil!?? Jag skulle ju bara kontrollera läppfärgen osv.. Inte så att jag stod och knäppte egobilder underifrån (obs för att ingen skulle se typ?) på busshållsplatsen pga MÅSTE. HA. BILD. TILL. BLOGGEN. (Intern fakta: Så typiskt Elsa-böckerna att skriva punkt efter varje ord) Om jag verkligen MÅSTE. HA. BILD. TILL. BLOGGEN använder jag min cam såklart:


lördagsnatt

L-O-L tja!

Min lördagsnatt var så müstisk och fin att jag blir rörd och svettig under armarna när jag tänker på det. Ångrar totally inte att jag inte var på *cocktail* FÖR JAG FICK ANDRA VÄNNER som är fina. Fick en FAMILJ typ!!!!!! Tycker om tycker om tycker om.

är en bloggareÄr så chill på denna bild så det är inte klokt!! Dock inte lika chill längre när jag berättar att den är tagen med *självutlösare*.. Typiskt bloggare. JAG VILL INTE VARA BLOGGARE. Hehe. Trots det köpte jag en vitamin water häromdagen endast pga dess status bland bloggare. Så jävla äcklig var den.


sov lilla kvistNynnar lite på den hära "sov du lilla videkvist" osv för den är så rolig. Allting med kvistar tycker jag är komiskt. Tex när man drar liknelser till kvistar: handlederna är smala som björkkivstar, jag är skör som en aspkvist mm.

Typiskt min farmor att sjunga på sov du lilla videkvist. Hon sjunger även gärna på kycklingen gullefjun och den där fågelsången som jag aldrig kommer ihåg vad den heter! När jag försökte förklara för en vän vilken sång jag menade sa hon "JAHA!! JAjaa, men du menar den där det var en gång en liten fågel, som hette roger?" Eh?

Vore väl ganska udda om farmor gick och sjöng på den?


FAAN nu skulle jag googla texten till sov du lilla videkvist men den heter tydligen sov du lilla videung. VAD ÄR EN VIDEUNG? Och här har jag suttit och pratat om kvistar. O-n-ö-d-i-g-t.stackars kerstin...

Kerstin 58 blev bestulen av Telepirater. 10 kronor blev hon av med. Alltså det är ju hemskt. Vilket jävla samhälle vi lever i hörrni.

OBS OBS OBS! Källa: http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article5201615.ab

supermånen är här för att stanna

En bild från mitt hemfönster och en från aftonbladet, gissa vilken!? :p


Kan inte fatta att det är SUPERMOON som pågår just nu. Dock att jag inte vet bra fakta eller så till skillnad från min goda vän Emma som ba "höll föredrag" om detta, ganska improviserat men ändå väldigt INTRESSANT??! Hon pratade visserligen engelska så jag fattade typ noll XD

Men det är i alla fall idag 19 mars första gången på väldigt länge som månen är SUPERnära jorden. Den kan även ha orsakat jordbävningen i Japan och massa annat.

??? Eh?


I detta desperata sökande efter syndabock väljer forskarna att peka ut MÅNEN.
Amen visst skyll på månen ba, GÖR DET!!!

påverkad av reklamen

Idag såg jag två reklampelare:-
Sån otroligt värdelös chokladkaka säger jag bara. TOTAL BESVIKELSE. Fattar inte vad som gick snett? Kan ju varit så att just min choklad var felkonstruerad, för de hade glömt att hälla i honung och "macadamia" (dvs nöt)!? Det är dom ingredienserna som är själva grejen, titeln bygger ju liksom upp vissa förhoppningar som borde uppfyllas!!


+
Alltså den där filmen var så söt att jag blir tårögd. De är så roliga, hela ligan ute på äventyr i vildmarken. Dock att det var klyshigt osv, men jag ÄLSKAR JU SÅNT. När det är lite förutsägbart men fint ändå. FÖRUTOM en oförutsägbar händelse(rip)!! Ska inte avslöja för mycket om det så jag säger faktiskt inget mer nu.

irriterande snor

Orkar bara inte ha en snorbobba i vänster näsborre en dag som denna. Till råga på allt elände liksom. Där hänger den, fladdrar lite i vinden. Hånar mig.
Försöker snyta ut den men den är seg den jäveln.


Svårt att få en bra bild dock...

Får ta en tops och skrapa loss lite nurå. Förresten får man inte slänga tops i toan!! Har jag lärt mig. Vet inte varför, men cirka allt i spolningsmekaniken förstörs då osv.

köpt idag och så vidareGissa vad jag dricker för blå vätska!!! Okej inte så svårt med tanke på etiketten bredvid hehe. Det skulle nästan kunna bli en ny reklambild för vår älskade läskeblask vira blåtira eller?

Alltså läsken heter inte vira blåtira ELLER, utan bara vira blåtira. Som den där kakan på Stenstans ba där det står "För alltid du & jag... eller?" Det är jättekonstigt. Eller har jag missat nån intern grej där? Eller är det typ en jättekänd replik från Star Wars? För jag har aldrig sett SW så det är lite svårt för mig.


Köpte även en TAVLA idag. Vågar dock inte visa den för jag är jättenervös osv när det gäller konst. Okej det var inte konst, det var typ en bild på rådjursstjärtar.Okej nu måste jag verkligen gå på TOA. Hållit mig som en giraff (visste ni att de bara kissar var femte dag??? Hehe nä jag skojade bara med dig Lisa. Det hittade jag på ba. Fast ärligt talat så vet jag inte hur giraffer kissar. Fatta vad långt de har till marken osv)HAahA sån sjukt konstig grej på toan. Jag sprang in och satte på radion utan att tänka på vad det var på, sen när jag satt på toa märkte jag att det var nån sorts kyrk/opera -kör? De ba hallelujah och där satt jag och bajsa typ. Var väldigt märklig känsla.

gabba gabbaDet finns faktiskt ett helt underbart barnprogram som heter Gabba gabba och som är helt underbart. Jaha det hade jag redan skrivit, men då är det ju extra tydligt att det verkligen är BRA. Se det på svtplay istället för solsidan...

Allt är bra förutom den tecknade sketchen.. Mår psykiskt dåligt av program med dåligt tecknade figurer. Typ James och jättepersikan. VAD ÄR DET FÖR PROGRAM??? Jätteläskigt och konstigt att James bara dyker in i en ENORM persika som han sen bor i tillsammans med massa konstiga djur. Därför hatar jag också alla som heter JAMES.

Haha nä det hade varit sjukt.

Gillar James Franco osv

pojkpussarVet dock inte vilken jag ska ha som skrivbordsbakgrund.

en bra recension


duddisar är coolt

 

Idag köpte jag armbågslappar för jag tror det kan bli nån sorts TREND! Kom ihåg varifrån ni hörde det först... Det bästa är att i bruksanvisningen över hur man sätter fast dom står det att man lika gärna kan googla fram en bruksanvisning? Ok... Bra att slösa på papper för en bruksanvisning om man inte ens kan använda den -.-


Fanny kallar såna här lappar för "duddisar". Eh? Det är jättekonstigt eftersom google menar att duddisar är såna här:


Blir lite fel om man råkar slänga ut sig på stan att man vill sy fast "duddisar" på tröjan.

jobbig stämning @ busshållsplatsen

Så otroligt konstigt att jag typ våldtog en tjej idag. Ni ba AAAAAH VA!?!?! Hehe nä ingen våldtäkt, men det kändes verkligen intimt, när jag smög upp bredvid och fick lyssna på några strofer ur Forever Young innan hon upptäckte mig och slutade med sjungandet (synd!)

Hon stod där på busshållsplatsen med ryggen mot mig, högt sjungandes på Forver Young och helt ovetandes om att jag skulle med samma buss. Jag blev jättenervös och visste inte vad jag skulle göra!? Harkla mig lite? Nysa? Säga hallå där? Skratta? Digga lite? Sjunga andrastämman?

Nä. Jag bara ställde mig en bit ifrån och stirrade ner på min iPhone 5. Låtsades skicka ett SMS. Plötsligt slutade hon tvärt sjunga, och jag förstod att hon upptäckt mig. Men jag fortsatte stirra ner i telefonen utan att möta hennes blick. Förstod såklart att hon skämdes och mådde lite dåligt själv. Det kändes verkligen som en våldtäkt.


När hon klev av fick hon äntligen sjunga klart sista versen.

onsdagsLOLLeslie's dad's new camel......... HAAAAAhahhha stÖrtskÖnt. Sånt här fnissar jag åt på onsdagskvällskvisten. Har det ganska mysigt. Läser ett kapitel ur Elsas Värld lite då & då. Hon ska typ ligga med Robbie Williams i en grotta osv? Hur sjukt är inte det. Och nyss var hon på Ugly Betty-inspelning. + Att hon klädde ut sig till "Holy Shit" på maskerad och blev jättepoppis bland ca alla kändisar. Blir starstruck bara av att läsa om det.


MEN GUD vilka underbart söta smalben/fötter!!!!!!!!!!!! Åh!!!! Helt fantastiskt. Hihi.

bakat lite kakor

 

Fin hudton jag har om man jämför med Leila Bakar - Leila.. Men man ska inte jämföra sig med andra för det är JÄMFÖRELSESJUKAN som hänapii berättade om på sin föreläsning igår! Så sluta jämför er med mig och min blogg genast! Det är helt naturligt att vi alla är på olika nivåer här i livet, inget att vara ledsen för...


Jag har i alla fall bakat kakor som blev jättegoda.

*Nån som vill maka?* :p 
*JAAAAAG!!!* xD
*ger en kaka till dig* O.o
*tackar och sätter tänderna i kakan* 8)
*väntar förväntansfullt på kritiken* :$
*applåderar av förtjusning och ger dig en kjam* :D


.... Så där såg alla konversationer ut på stallet.se och jag överdriver inte. ALLA.

random pizza day

Vad gjorde lisa94 förra sportlovet, tänker jag nyfiket. *Kollar arkivet* men det står typ ingenting?! Ba hade lite "bloggpaus"? HA-ha! Det är ju jättetragiskt att jag inte vet vad jag gör om dagarna? Därför lägger jag nu upp ett collage som handlar om dagen idag:Bättre start kan man inte få...


Förresten, visst är det pinsamt att beställa vesuvio på pizzeria? Alltså det är typ den enda pizzan som är GOD egentligen men det är så himla svenne att ba näädu jag tar en vesuvio, så man vet vad man får!  


LOL! Robin på pizzeria i Eslöv!

delfinälskare se hit!Helst skulle jag vilja äga en egen Flipper som kan ta med mig ut på havsäventyr osv, men eftersom jag är rädd för både hav och äventyr osv får Flipper bo i en pool istället! Ska vara hans delfinskötare och ba sitta på poolkanten och mata han med sillar hela tiden. 

Har alltid älskat delfiner! Vem gör inte det? Man kan inte hata delfiner, det är typ socialt självmord att erkänna att man är en delfinhatare ju. Men jag blir lite tveksam till delfinerna när jag hör & läser & ser om deras sexuella beteende.

DE VÅLDTAR NÄMLIGEN BÅDE FAMILJEMEDLEMMAR OCH DYKARE? Hur random är inte det.


EH OK!? Finns förrresten mycket random fakta på wiki-sidan "animal sexual behaviour"
bl.a:crazy cat night!

(LOLOLOLOL skulle publiceras igår ju!!!!!!!!!!!! )

 

 

 

Tjaba! Inatt ligger jag med en katt.

Namn:
Nelson
Kön: Man
Ålder: 2
Intressen: Ben

Faktarutan handlade alltså om katten - inte om mig hehe. Vore ju jättekonstigt om mitt riktiga namn var Nelson..? Varför skulle jag då ha lisa94 som bloggnamn? Det är inte direkt ett åtråvärt alias. Kanske ska jag skaffa en blogg åt Nelson. Nelson09 kan den heta och i slutet av varje inlägg syns hans signatur. Bokstäverna ska blinka, vara regnbågsfärgade och o:et kan vara skriven som ett kattmatskål eller dylikt.


märke på magenNågot som ligger högt upp på min ogillar-lista är MÄRKEN. Alltså inte Diesel och Dior, utan MÄRKEN. Typ märken av riskorn i kastrullen osv.

Vet inte varför, men det är något visst med märken som jag blir äcklad av. Att någonting gjort ett AVTRYCK på något annat som kommer sitta kvar (bara ett litet tag visserligen, men ÄNDÅ).

Idag hade jag på mig en tight tröja, men lyckades ändå få in ett zoodjur mellan magen och tyget (bara det är ju LOL-moment). Zoodjuret satt där flera timmar, och när jag kom hem och drog av mig tröjan satt det fast!?!??! Vet ej om min mage var svettig eller om apan var fuktig men det hade liksom klibbats fast och jag fick TA I för att få bort honom.

Så nu går jag runt med en ap-siluett på magen.. Alla ba aawWh jag ba eeEUuwh typ!sportlov med elsa

Imorgon får jag sportlov. Ska bli så äckligt skönt att ba iN yOuR fAcE till v.9-barnen i Stockholm osv! Okej jag har inga kompisar i Stockholm som försökt få mig avis (har ju inga kompisar i Stockholm över huvud taget lolololol) men ÄNDÅ! Älskar att köra med den här "den som spar den har!" Lönar sig att vara efterblivet v.10-barn ibland.


En bok ska jag köpa! En riktigt dåligt skriven bok som jag kan ligga och läsa en hel dag och fnissa åt. Kommer osökt att tänka på Elsa-serien som min favorit Frans twittrar om ofta:  

Ha! HA! AahHA! Smalare än en get? Lolololololol ok!?! Känner på mig att jag kommer älska den där boken...

äckliga nagelbitare..Här sitter jag i solskenet!!! Nä, det är egentligen lampan som jag riktat på mig själv!? Varför gjorde jag det? OCH AAAAHAHAJJJ!!! Nu såg jag SÅRET. På nagelbandet. Ajajjajajaajajj vad ont det gör helt plötsligt.Nagelbandssår är ju typiska för nagelbitare - varför händer detta då mig? Har aldrig varit ett nagelbitarbarn, till min stora besvikelse dock. Ville så gärna köpa "Stopp och Väx" att måla på naglarna men jag behövde det aldrig. Försökte börja bita på naglarna ett tag men kom väl på hur osmakligt det är? Folk som frenetiskt river av små nagelstrimlor som sedan faller på marken och bildar ett sorts "nagelspår" är ju socialt missanpassade. ??

onsdagskväll

Det kom ingen VideOhh för 1. Jag fick inte... och 2. Jag fattar inte hur det där youtube funkar.. Men den som väntar på nåt gott vettu! En vacker dag.Istället ÄTER JAG KAKA AV MINT och ser på HANNA HELLQUIST. Så bra!


Hejhej säger glassbilspojken

*coming up: videO*

Har hittat en video från förra året som mina vEnner skulle ha i en skoluppgift. HAHAHAHA fyfan vad bra. Vi var på topp kan man lugnt säga. Vill visa den för hela världen. Så om jag inte får protester inom en timme så lägger jag upp den här. (För här = hela världen)


Smakprovsbilder..

fyndiga namnförslagGooglar runt lite efter frisörer i Sundsvall.. Bland resultaten finns "Kamm in" och "Hårizånt" ... HHAHAHAHA. Kan tänka mig hur exalterade personalen blev då de kom på dessa fyndiga namn.

Finns förresten en rolig sketch från mitt älsklingsprogram Cirkus Kiev där Sofia ska registrera ett namn på sin djuraffär.


Kattkammaren, I hunde himlen, Tassmanien, Jycke Li, Misserabelt är några av förslagen MEN DE ÄR ALLA UPPTAGNA REDAN. Lyssna HÄR. Om ni vill alltså!

testresultat (ej skola :p)Hatar tester lite. Man vet ju alltid vad man ska svara för att bli den man VILL BLI. I Frida-tidningen till exempel, när man skulle testa sig själv "Hur bra kompis är du?" Så var frågorna typ

Din kompis har en ful tröja på sig, vad säger du?
1. Att den är fin
X. Att du aldrig sett en fulare tröja
2. Du säger ingenting, utan bryter bara er vänskap

Eh?I alla fall. Jag har nyss gjort 2 bra tester: Elevhem på Hogwarts och karaktär i Solsidan.
Eh? Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig? Jag hade ju tänkt svara på frågorna så att jag blev ANNA och fick bo i RAWENCLAV. Men gud ville något annat uppenbarligen..

guida fransys

Bon Jour!!! Så säger fransisarna vi tog med på en Sundsvalls-tur idag typ hela tiden. Seriöst dom var så otroligt efterblivna. Oimponerade av ALLT. Förutom en liten liten "skvader" byggd av lera som "flög" inne på turistbyrån...

När de såg denna "skvader" (blandning mellan tjäder och hare för er oallmänbildade) blev de totalt galna och började skrika franska saker och ba skakade när de skulle fota osv osv. Typ!!!! Blev jättekonstig stämning.+ Fail när vi var på kultiz och visade uppstoppade typiskt svenska djur. Räv, grävling, hermelin osv. Vi ba ooh this is really really special animals. Typical for sweden!! Dom ba ehm vi har såna i Frankrike också. L-O-L! PINIGT.SE!!!


(Vi fick trots allt ganska bra kontakt tillslut, efter att vi tagit en tokig grimasbild och skrivit ner våra namn på en papperslapp.)

RSS 2.0