juletider

JULEDAGEN


Oj -  det gick fort. Tänk att man i flera veckor längtat efter julafton och sen är det över på 24 timmar och man måste vänta 364 dagar på nästa. Jaja, 364 dagar går snabbt. (Nej det gör det inte, men nu säger vi så för att inte bli alltför deppade).

Efter att ha varit ute ända tills nu ska jag lägga mig och kolla på några julklappsfilmer och kanske pyssla lite med alla nya pysselsaker! Hihihihihihihihi.

MEN FÖRST - CHAI LATTE

(JAG HAR PULVRET)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoppas det inte är för sent

FÖR EN SISTA JULKLAPP?


Flanellskjorta som finns på BIKBOK. Fast jag gillar den från Living Large också. Välj själva vilken ni ska ge mig, för nån måste det väl va?

Gillar skarpt min modell-pose! Handen på höften såklart.

rivjärn i halsen

HEJSAN


Äntligen en förklaring till vart rivjärnet tagit vägen. För någon annan lösning än att jag måste råkat svälja det kan jag inte hitta. Buhuuuu....

K...k..an...i...int...e....svä....äl....j...ja!

Idag slutade jag klockan ett för jag skulle klippa mig! Inte så stor förändring, förutom att det är kortare än förut (vore ju lite konstigt annars), men det var ganska slitet så lika bra att klippa bort de slitna topparna.


HAHA? Varför ser det ut som jag är ett big fan av Gaybloggaren som har en guldig slinga i luggen? JAG LOVAAAAAAAR har inte slingat håret, det är snarare han som vill se ut som mig än tvärtom.


mys


ALIAS!!!!!!!!!!! Vet ni inte hur sjukt roligt det spelet är? Man ska förklara ord till sin medspelare, och hinna så många ord på en viss tid. Hehe. Sen är det en annan sak att Simone och jag är så dåliga förlorare så när dom andra vann så vi satt och surade flera minuter.

I alla fall stannade dom små barnen hos mig hela kvällen lång igår. Det var så mysigt, vi tände lite ljus och låg på golvet invirade i täcken och filtar och bara snackade en lång stund. Haallelluuuuujah.

Ikväll är det julshow på skolan, jag känner mig riktigt trött men ska ändå gå för att kolla på alla som ska uppträda!

guldstjärnor och hjärtans snörenHEJ. Jag är snäll mot alla julklappar för jag pyntar dom så fint, så fint med guldstjärnor och hjärtans snören och röda band och pärlhalsband. Men för att kunna pynta måste man ha något att slå in förstås.

Idag har jag handlat en del klappar, men kunde förstås inte låta bli att handla nåt åt mig själv också. En mössa för 30:- och chai-latte. Om 6 chai-lattear får jag en gratis! Då har jag slösat 225 kronor på det.


HALLOOOOO vart är min överläpp?

bättre än WOW


Såhär kan det låta när maja och jag snackar lite över msn:

LISA säger:
JAG VANN DEN STORA BÅT RACE POKALEN

Maja säger:
jag lagar en rått bur jag

LISA säger:
det vill jag också vart finns den?

Maja säger:
du går in i badeboda bo huset


LISA säger:
jag hittade!  i hallen va?

Maja säger:
japp

LISA säger:
det ser svårt ut

HALLÅÅÅÅÅ! Har ni inte spelat badeboda bo? Herregud. Då har ni verkligen missat nåt.

läskigt likt

                                                   HALLÅ!                                                                                                                                                                                          
Bara jag som såg Bonde Söker Fru ikväll? Plötsligt vaknade då mina ovanligt kreativa hjärnceller till liv och DÅ kommer jag på vem Gargamel verkligen är lik.

PETER FORSBERG I BONDE SÖKER FRU SÅKLART!

Det är ju självklart! Ser ni inte? Samma näsa, öra, haka. HUA, det här börjar bli läskigt! Kan det vara så att Gargamel i själva verket ÄR Peter Forsberg?

I såna fall får Wille passa sig. För alla vet väl vad Gargamel vill göra med smurfarna? Koka dom i grytan såklart...

RSS 2.0