lite jibbish sådär

VAR HÄLSAD

Det är knappt några bilder i bloggen nu, VARFÖR? Jo. Såhär är det. Min. Kamera. Är. Sönder. SANT!!! Tyvärr har jag ingen annan att skylla på än mig själv. Tappade den silvriga stackaren rakt ner på tröskeln! Ajajaj. Han vill inte starta nu :( Åååh min älskade kamera. Amen.

Därför blir det no bilder från igår, hade i alla fall en jättebra kväll! Åkte i backen med mina bästa babes, väldans trevlans. Träffade också på några från min förra klass :' ) Lill-Loffe vettu! HAhahAhaaaaHAhA.. Klockren!


Bild på min ex-skola.. Inriktning på mossor/lavar. Skogsskolan nummer ett!!!


om min dag

GODDAG

Väldigt skön dag idag, såg en vårshow på förmiddagen, käkade subway och sen bara en lektion kvar tills HELG! Otroligt skönt, sitter här och dricker lite varm choklad nu, ska förmodligen åka i backen snart!

Vad tråkigt jag skriver. INGEN. HUMOR. Men det får gå ändå. Här får ni lite webcam-bilder, inspired by Kissie:


ett par jeans

NYTT I LILLGARDEROBEN:

Very very dåliga bilder; mobilkameran var det enda som fanns till hands. Dessa godingar, ett par hääääääärliga jeans har jag köpt idag!

Och dagen har förövrigt varit jättebra! Men för att inte tråka ut er med att skriva ett jobbigt "min dag" -inlägg säger vi godnatt här.

GODNATT!

hos maja

HEJ

Var hos maja och här ovan ser ni vad jag skrev på hennes griffeltavla. "Orientering is the shiiet<3" såklart! Töntigare uttryck får man leta efter.

Har skrivit i matdagboken om helgens mat, lite chips där och lite bajs här. Hehehehehehe, nervös tjej. Men vi gick en promenad idag i alla fall, mmyyyyyyyyyyyssiiigt!

Sen snackade vi med en döv kille (SANT). Det gick inte så bra.

en ny tjol

KJOL HETER DET

Hata sär skrivning. HAHA, nu var jag rolig. Särskrivning heter det. Jag är ett grammatiskt geni. Skriver aldrig fel, nejnej. Alltså, en KJOL har jag köpt idag. Från MQ. Nog för att den kommer få vila i garderoben några månader, men den blir perfekt till sommaren!

... I veckan kommer jag nog ha väldigt mycket plugg, se det som en anledning till varför jag inte bloggar så ofta.

Facehunter

kjolen, kroppsstrumpan och brallzen:

party alias

MYS!

UÄÄÄÄH, min mage mår inte så bra efter dagens små rätter. Pannkakor, nötter och mer pannkakor! Men jag kan ju inte hjälpa att jag är bäst på att steka?

Jag var alltså hos min favoritbäbi Fanny och lagade pannkakor till dom små fågelungarna Fanny och Maja. Vi kollade på MADE på MTV, det var jättesynd om tjoooockiiiseeeen :' ( Fast vi skrattade ändå..

Också spelade vi PARTY ALIAS - SÅ JÄVLA KUL!

Måste spelas fler gånger, det var mycketmycket roligare än vanliga Alias! Fanny hade bra flyt hon, först skulle hon förklara ordet 'YOGA':
- ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH... HUND! KINES!

Sen när jag skulle förklara ordet 'svärmor':
- VAD ÄR DIN MANS MAMMA TILL DIG?!
Fanny: - FARMOR!

Hon är inte dum, men har bara lite otur när hon tänker.


Twilight

JASSÅ


 
Som sagt fick jag äntligen se Twilight igår! Den var otroligt bra, men jag kan inte låta bli att bli besviken. Förlåt, men SÅ himlahimlajätte fantastisk var den väl inte. Det var ju typ Robert Pattinson som gjorde filmen bra!

Gå in på den HÄR bloggen om ni vill läsa mer om Twilight.

väldans trevlans

GODMORGON

OK. Förstår att ni är jätteüberspända på att höra vad jag gjorde igår, när jag tydligen var alldeles för upptagen för att blogga. FAKTISKT! Gick på stan (dvs var hemma hos jenny) med Jenny själv (vore en aning konstigt annars), Maja och Oliver. Jag blev jättebesviken för jag har alltid trott att han stavas med 'W' men nejnej. Bajs på dig.

Också såg vi såklart TWILIGHT! MMMMMMMUMS! Maja och jag fick lite panik sen för vi visste inte hur vi skulle komma hem, bussarna gick inte (såklart) så vi gick hem till Jenny igen, då kom Majas pappa och sa att vi skulle följa med ut till Majas kusiner... VA? Ofta jag åker dit och bjuder in mig själv, liksom "HEEEEEJ det är jag som är din kusins kompis - GUD va kul å träffas!"

Men så blev det i alla fall, och det var väldans trevlans! Vi fick asgod mat och spela' lite poker sådär avslappnat!

nytt halsband

HEJ IGEN

Alltså. Halsbandet jag har gjort är förmodligen det svåraste som finns att skapa, så om ni lyckas att göra ett sådant blir jag uppriktigt förvånad. För mig tog det flera timmar att klura ut hur jag skulle knyta bandet runt halsen.Märket står får "cancer", alltså "kräfta" på latin. MITT STJÄRNTECKEN! Är man inte född 20 Juli så säg!


en prickig rosett

svåraste pysslet EVER

Hej. Jag har gjort en rosett av ett prickigt sidenband! DET VAR SKITSVÅRT!!!!!

Måste bara varna er: Prova inte det här hemma! Det är jättejättelätt hänt att man skär sig på saxen, så var försiktiga! Saxar är farliga verktyg, ta hjälp av någon vuxen om ni verkligen måste prova detta.


muffins are just ugly cupcakes

BAKAT:

Hederliga chokladmuffins med kaffeglasyr und strössel på! Inte smakat än, men håhåjaja vad de ser goda ut!

RSS 2.0