konstiga uttryck

(vet att det är lite 2009 att skriva ner "tokiga konversationer", men jag har en poäng denna gång!)

Lisa: Jenny har du tänkt på det där uttrycket lugn som en filbunke? Det är ologsikt.
Jenny: Ha! Ha! hHAHA!
Lisa: vA?
Jenny: haH?!? Filbunke? Lugn som en filburk säger man ju.
??????....................................... Ok

Idag handlar det om konstiga uttryck. Jag har egentligen ingen riktig poäng med detta inlägg. Det var bara ännu ett tokigt skämt! Tänkte bara rada upp några väldigt märkliga uttryck:
 • Ana ugglor i mossen
 • Frisk som en nötkärna
 • Darra som ett asplöv
 • Sova som en stock
 • En hund ligger begraven


Avslutar på topp med lite crazy pics!

lurar ögat!!!Här sitter jag med vad som ser ut som en jättestor lypsyltub (tub? behållare? förvaringsask?) men det är bara en illusion. Lypsylen är i själva verket bara ca 6 cm lång!!!! Nu ni ba shit vad menar hon med illusion!? Fattar noll liksom! Så jag printscreenade en förklaring från wikipedia:


gött med ost!

Har varit i Stockholm i helgen som den bigCitygirl man é! xP (Skoja ba^^)


Höjdpunkten var när jag hittade pappa vid Lushs skyltfönster. Alltså just det var väl ingen höjdpunkt, höjdpunkten var konversationen som följde. Här kommer den. Ja ba: Här står du och kollar. Pappa ba: Ja visst ser det smaskigt ut. Ja ba: Vaddå smaskigt? Pappa ba: Ja, ost är väl smaskigt..?

.....HAHAHAHAHHA??? OST ÄR VÄL SMASKIGT?


Försök äta den här osten utan att bli magsjuk du xD xD xD


världens sjukaste

Det hela började med en liten oskyldig facerape...

Ett litet mail till Martina Thun från Fredriks facebook: "Hej Martina! Jag ska på studiebesök till Galtströms Gruva imorgon och det ska bli jättespännande! Men min väckarklocka är sönder så jag tänkte att ni kunde ringa och väcka mig? Imorgon vid 7! Nu litar jag på dig Martina!" TYP SÅ.

Vad händer nästa morgon vid 7..? FREDRIK BLIR VÄCKT I DIREKTSÄND RADIO. ÖVER HELA SVERIGE. VI HAR SOVMORGON. HAN FATTAR INGENTING. OCH FRAMFÖRALLT: VI SKA INTE TILL GALTSTRÖMS GRUVA.


FÖR ATT LYSSNA.

så. jävla. kul

JAG DÖR
VILL DÖ
HAHAAHAHAHA detta är så jävla kul

måste berätta

men hinner inte nu
den som väntar på nåt gott

överasskning till mina vänner

Istället för att duscha och sleepa (alltså SOVA. inte slipa med slipmaskin) så gör jag ett collage till mina favorittvillingars ära. Puss! ♥

 

Synd bara att Ebba blev tappad på köksgolvet när hon var liten.. Annars är hon helt ok.


passa er för icas julkalender

Här sitter jag med en gratiskalender från ICA. Den stora frågan är dock varför jag fick E.T fingrar? En annan stor fråga: VARFÖR SPRINGER PAPPA UT MED EN TOMTEDRÄKT I FAMNEN? (På kalendern alltså, inte min pappa irl)


INZOOMNING!

Är inte detta en julkalender för barn? Tror inte barn på tomten? Är det verkligen OK att visa en tomtemask sådär öppet? Till råga på allt är lucka 24 precis vid tomtemasken... JULAFTON ÄR FÖRSTÖRD! </3

underhållaren jerry!

 

Varför lägger jag upp en bild på en komiker med lustig mustasch, tänker alla nu ba! Men ja ba EY KOLLA NOGA. Ser ni inte en väldigt välbekant dimmig blick där i bakgrunden? HIHIHI DET ÄR JERRYY!! Haihai på dai jerry!

Hittade på aftonbladet en artikel om Jerrys skådespelardrömmar... Han har tilloch med gått en kurs i standup... HEHE bara jag som gärna skulle gå på den showen?

 

 


lite pengar ba

GU! (menar gud, men det kändes så religiöst att skriva hela ordet) Det var typ en evighet sen jag köpte nåt tror jag? Ändå försvinner pengar hux flux. Jag ska åka till Stockholm snart jö! Behöver pengar. Vad gör man?

 • Gå med bössa på stan (alltså inte ett GEVÄR hahaahah)
 • Sälja teckningar
 • Betta med randoms ..
.. Typ som idag på busshållsplatsen. Det var en man som stod där, lite uttråkad med sin cigarett i mungipan.
- JaaahA! Vilken buss ska du ta då?
- HEEHE tjugin
- Jag ska ta trean
- O.K
- Ska vi slå vad om vilken buss som kommer först?


????
Hahahahaha??? Jag ville inte. FAN. Skulle bettat fem miljoner.
Min buss kom först.


spexigt collage!

musik som är ok

Förresten måste jag bara säga vilken BRA dj jag skulle vare. Det är helt sjukt, men jag har så GALET bra musiksmak! Inge waka waka här inte. ÅÅÅÅH JAG HATAR SHAKIRA. Kul att hanapee spelade waka waka och memories hela tiden igår? Nej. Det var värdelöst. Men sen spelade hon lite Familjen och Robyn också.. MEN ALLTSÅ SERIÖÖÖÖÖST. Det håller inte.

Blir så @∞%#€#%&#% ARG.
Om jag var dj.Och jag vet. Skulle gå ut och promenera, men jag tänkte vänta tills det blir mörkt för då har jag en anledning till att inte gå ut

som en riktig bloggare: outfitz

Jag har på mig underställ. Tänkte liksom gå ut på en uppfriskande promenad!!!!! Läju gö dä sän! Eller? Tihihi. Finns det förresten nåt skönare plagg än underställ... MMMMMMh de ba smeker min hud med sitt mjuka sidentyg och vita sömmar. Kanske borde köra en dagens outfit rent utsagt! Men orkar inte resa påmä. Bra bloggare jag är.

MEN! Jag kan ju bjussa på gårdagens outfit:

pArtYhatt från lekplaneten
Resten är second hand eller hittat i garderoben
Förutom kjolen
Den kommer från gina tricot!


JJJJAAAAAAAHAAA FÖR NI BA BRYR ER SÅ JÄVLA MYCKET. Åh. Orkar inte.

älskar fina kartonger

Marabou Vinter Vit. Åt jag idag. Kan tyckas som en liten meningslös detalj men jag måste bara VARNA! Usch och fy och blä. Det var en fin kartong. Punkt. ÄCKKKLIGGG ååh ville ba spy. Kanske kan jag använda kartongen till att slå in Ebba och Beatas present?


De ska få en porslinsfigurssamling!

Skoja bah xP


Men något o-skojigt: Marabou Vinter suger. Och där med basta! Eller som PH-adnan skulle sagt "nej nu får det vara slut med pajaskastningen"

...


ps, nu fick jag "tom kartong tom tom kartong, ajajajaj" låten på hjärnan
ds

lisa och sune

Vi har fått i uppgift att välja en egen roman på svenskan. Som vi ska läsa då, förstås.Av en slump hittade jag en gammal bunt Sune-böcker i bokhyllan... Hehe.. Men Sunes Sommar som är den längsta (200 sidor!) känns inte riktigt passande rent klimatmässigt. Istället funderar jag på Sune och Pubertetsmonstret för den har Jenny läst så hon kan förklara handlingen för mig! Hon hade redovisning om den i trean.

Denna fråga dök upp efter hennes redovisning: "Jaha..!? Men fick Sune tag i det där monstret eller?"
Jenny blev jättenervös och stammade fram: "He..he? He-he va? Jag vet inte.. Det kanske kommer en fortsättning"

HAHAHahahahaHAHAHahahahaHAHa

sims for real!!!!


Hihihi jag vill typ vara en sim! Tänk vad skööönT! Aldrig behöva ta eget ansvar, det är liksoms simsspelarn som måste se till att jag gör mitt homework och får A+ i allt! Sen kan jag ta ett dopp i poolen.. Måla lite stafflimålning... Dra lite dirty jokes med polarna...


..Och ba trycka Ctrl + C + motherlode för att få pengar! $$$$$$$$$$$$$$$$

soviz♥

JAAABAADAAAABADO!

soviz!

Vi har ingen datakunskap imorgon! PERFAAA då hann jag ju se pensionärsjävlar. Hehe tycker det går så himla sent annars...... .. . .. Hinner liksom inte med det. Bäst var när den snygga killen med hunden kom gåendes på trottoaren och får syn på en permobilpensionär uppe på en mur.. Ja. KulT. Annars var det inte så bra. Jag vet inte, jag tycker det är lite obehagligt med pensionärer? Obehagligt men ändå mysigt. Kan i och för sig bero på min sovmorgon imorgon. ALLT ÄR BAH SÅ MYS!


hatar pensionärer


nedräkning!

Kanske att jag ska sätta in en nedräkning på bloggen nu? ...
Hehe. En gång var jag inne på en blogg där det fanns en nedräkning till den tid då bloggerskan skulle föda. Inte nog med det - hon räknade ner i TIMMAR och MINUTER? HAHAHAHA dör lite varje gång jag tänker på det. Tror jag bloggat om det tidigare, men det är typ mitt roligaste skämt.Jag vill i alla fall räkna ned till Armand Mirpours EP-släpp på spotify ♥
30 november.

14 dagar..
4 timmar..
30 minuter..


*lÄngGtaRr*

rebecca & fiona


Efter mycket tjat och gnat (haha gnat?) från mina tvillingpolare har jag nu plöjt igenom alla rebecca & fiona avsnitt på svt play.

Det är lite jobbigt att de är så fruktansvärt coola hela tiden! Eller inte lite jobbigt. JätteJÄTTEjobbigt. Men å andra sidan, hur kul hade det varit att följa deras liv om de inte varit fruktansvärt coola? Typ mitt liv:

Ja här sitter jag på bussen in till skolan, det är ganska spännande att se vad det är för busschaufför ska ni veta - en gång var det en man som satt i kortärmat! Mitt i vintern! Ha! Ha! Ha! Och en annan gång hade jag samma busschaufför både på vägen till skolan och hem!!! Så sjukt coolt!

Nja. Inte jättecoolt. Detta däremot:(ni skulle ba veta hur mycket cash jag får från comviq nu)

coola saker i siffror!

Vill bara berätta något riktigt coolt ni gott kan fundera på denna krispiga fredagskväll.

DAGENS DATUM!
10-11/12

INTE NOG MED DET!
kl 13:14:15

Alltså fatta va ballt? Eller va? Varför blir jag imponerad av siffror? Det är verkligen jättejätterandom, men jag satt tyst flera minuter helt galet fascinerad och ba tänkte på den häpnadsväckande numeriska magin:

10 11 12 13 14 15
....


tänkte att dessa utomjordiska bilder kunde passa bra

bäst

Lisa listar! Som alltid. Nummer 1 på min lista över favoritsaker att göra är att lista. Nu tänkter jag lista varför den här torsdagskvällen har varit så hhäärrlliigg. Varning alltså för att ni som läser detta kommer känna er äckliga, fula och allmänt misslyckade:
 • PH maraton - Emanuel är världens mysigaste. Bebistarzan i vuxen skepnad.
 • Min hårinpackning är världens bästa. Dör.
 • Klämde en finne och det var den bästa klämmningen jag någonsin genomfört. SCORE!
 • Mumz för kladdkakan som blev helt obeskrivligt perfa.
 • INGEEEEEET PLUGG BA CHILLLLLLLLL OCH GÖTTTTT

Ja. Det är så jag jobbar!Om det här hade varit ett skolarbete (troligt) hade jag varit tvungen att skriva källor för alla bilder. Men det struntar jag i nu....... förlåt roger........ </3

fuldans.se

Har precis varit och tränat. På fuldans.se alltså. Det SER åtminstone sjukt jobbigt ut för mig? Ni kan lix hjälpa mig att träna hhihihi, klicka HÄR och välj dancemoves.

 

Några favoriter:

Stepp + Stek

Spark + Rulla

Balansera + Robot


gammal video påmä


HA. HA. HA. HA. Jag förstår verkligen hennes frustration??? SÅ. HIMLA. SVÅR. LÅT. JÖ.

gött mos

Amäh gemäråh! Mums. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


daniel and me

HAhahaaHAhahahhaHAHAHAHAhahaaHAHa!

Ung och bortskämd kan ni kika på

HÄR!

 

Jag skulle rekomendera alla i hela världen detta program, för där finns världens sötaste Daniel Paris med och åååh hihih puttinuttigullisss vad han är bra! När de var på ica och skulle handla mat tex: "NEe men asså det stod ju att vi skulle köpa rödlök den här e ju typ lila?" ÄLSKAERR!

 

snygga tillsammans!


grinarååh

 

Jag är arg! Inte trött, som bilden kan antyda. Det är ingen gäspning utan en "jag börjar snart grina" -min. Okej kul att jag måste förklara bilden med typ 5 MENINGAR? Vad hände med en bild säger mer än tusen ord? Vet inte.

 

JAJA. Jag skulle precis stänga ner mitt opiumarbete och gå bort till en vän

när

jag

glömmer

spara

 

Eller okej jag tryckte på fel knapp. Man kunde välja mellan Save och Discard jag ba Discard? VARFÖÖÖÖÖÖÖR. Hatar mig själv. Vet inte vad jag ska göra.

 

Jo det vet jag skoja ba! Ska gå nu. Hejdå

Och. Glöm inte spara.


söndagslistan

SENASTE:
Dryck: Citronpaj som var ganska vattnig? Jättekonstigt jag vet
Telefonsamtalet: Det ringde nyss men jag "hann" inte svara
SMS: Maja skrev "vi ses" eh ok? tAckK föÖr iNfoRmaTionNEn
Sång du lyssnade på: Kärlekslåt från Linas kvällsbok! Lyssna!
Gången du grät: När jag kollade på Linas kvällsbok.. buuuuääh när hon kollar på gorillor som föder alltså ååh buuhu så sorgligt </3

HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: Nej varför skulle man vilja det? ;) ;) ;)
Förlorat någon speciell person: Inte vad jag minns
Varit deprimerad: Höstdepp förra året var inte okej
Varit så trött att du somnat sittandes: Zzznark ... hehe nä tråkigt

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1: Gul!
Färg 2: Grön!
Färg 3: Lila!

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Fått några nya vänner på stallet.se iaf
Fått ditt hjärta krossat: hogwarts.nu har lagt ner..
Skrattat så att du har börjat gråta: Kanske!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nja, vet inte om Buddha räknas
Insett vilka som är dina äkta vänner: Se ovan!
Kysst en kompis: Se ovan..


Det fanns mer frågor. Men jag känner att jag toppade där med Buddha alltså.
Punkt.


om: läppglans

Måste få lufta mig. Dock inte från svett (=nyduschad), utan från läppglanshysterin. Eller va? Vilken hysteri? Det är inte 2002 längre? Tack och lov. Men läppglans kan skådas på vissa läppar än idag kan jag berätta. Det är alltså denna sortens glans jag talar om:NACKDELAR MED LÄPPGLANS:
 • Blankt
 • Klibbigt
 • Håret fastnar
 • Man kan inte äta klubbor
 • Man kan inte äta överhuvudtaget
 • JA. ALLT BLIR SÄMST

åååååh jobbigt jobbigt jobbigt


pianot & jag

Jag har typ lärt mig Mysteriet på Greveholm på pIaNoOh! Alltså introt. Inte Greve von Dys Menuette. Hehe..

Det är ganska fantastiskt vad makalöst dålig jag är på piano, trots X antal pianolektioner från mitt förflutna. Kan väl de flesta vita tangenterna men när läraren började blanda in fiss och aiss tog det ba stopp.

- fyyyra fingrar fiiisss! nej lisa, fyra fingrar! FYYYRA FINGRAR FISS! Påminde hon mig varje vecka. 
- eh ok? du jag är för cool för fyra fingrar fiss, c u later alligator. Sa jag kaxigt och lämnade pianopallen. Inte. Skulle gjort det redan då! Istället plågade jag mig genom Edelweiss och andra fina melodier innan jag äntligen lämnade pianot bakom mig.

Men nu är det dags igen..

dum dum dumdidum dumdumdum dum dum dumdidumdidumdidumdum osv osv
Så låter det när jag spelar!
ola ola ola

Efter en lång disskusion om svenska killnamn som slutar på a, hade vi bara kommit på ett ynka namn??

OLA
Och vem heter Ola? Okej, jag vet 2! Nej 3!


Sen googlar jag svenska killnamn på a och får fram typ tretusen förslag? Eller okej, 4!

NOA
GÖSTA
MIKA
JONA


Nu vet ni....

nämen!

 

HAHAHhahahaAHahahaHAha! Titta vem jag hitta på stylebysundsvalls hemsida... Hej på dig Tayfun! Hur går det med dina green glasses? And what do you tink about chinese people? HAhahahaHAhaha alltså slutaaa lisa94 jag döör.

bokstavspärlan

FUCKKK!!! <-- Ett väldigt starkt ord, men det är just så jag känner.

Tomhet, besvikelse, frustrationBloggkollegan Bella har köpt ett armband för 500 spänn. Jag köpte bokstavspärlor för 20. INNAN HON SKREV OM SITT??? För massor av dagar sen.. Men ingen tror mig.. Alla tror jag härmar na..


Såhär ser förpackningen ut. En cool pojkflicka med rockig bandana och gothörängen. Helt ologiskt? Varför skulle en sjörövare vilja köpa bokstavspärlor? Fattar. inte.

partyblåsan talar

Idag klarade jag att inte kissa på 11 timmar. ELVA. TIMMAR. Nej, det var inget test eller uppdrag jag fått - hade ba inte lust att gå på toa! c00l som man é :P :P :P

"Partyblåsa" sa min dagisfröken att jag hade. Det stod så i min loggbok som hon skrev i alla fall. Partyblåsa. Punkt. Det betyder typ att man kan vara på party utan att behöva gå på toa. Så om det är någon som ska ha 11-timmars party är det bara att säga till så är jag där!

en annan partyblåsa..

mission: överleva bussresan

Varning! Detta är ett tidsinställt inlägg! Jag älskar att göra tisdsinställda inlägg. Älskar att veta att, när detta blogginlägg dyker upp på det offentliga intranätet, då är jag någon annanstans! Har liksom ingen kontroll!!! Livin on the edge typ bah!


I detta nu sitter jag kanske på en buss. Skakar av rädsla. Knaprar på lillnageln min, jag som inte ens är en nagelbitare. Gruvar mig. Ser mig nervöst omkring. Biter på läppen och flackar med blicken. Den stora frågan:
Kommer jag hinna kliva av innan dörrarna stängs?

Hehehehe, skulle så gärna vilja skratta. Men jag har gått och blivit jätteorolig att inte hinna kliva av bussen? ALLTSÅ VAAA? Det är inte precis det värsta som kan hända?
Jo.

Därför krafsar jag stressat ihop mina saker, reser mig upp och skyndar fram till bussens dörrar, där jag väntar in de sista 100 metrarna till busshållsplatsen. Andas ut. Klarade mig.
Denna gången.


skyndaskynda till utgångeeeeeeen

humorhimlen live

Hej jag har inget liv. Eller jo! Ha! HA HA! Klart jag har ett liv. Har både lunga, hjärta och nervtråd plus lite andra intressanta organ vi lär oss om i naturkunskapen. MEN det viktigaste organet är nog munnen. För munnen den ska skratta och va glad!!

Kollar på humorhimlen lives finalister.. Älskar mitt liv. Älskar min skrattande munhåla.Kolla bara på denna underbara man! Och nej han är inte kalle moreus i orsas spelman så släpp det.
Ska facebooka han nu. (erik börén alltså inte kalle moreus)


stolt som tuppen hihhh

Är lite inne på mesiga filmer just nu.
Sugen på tsatsiki. Inte gurksåsen. Inte skådespelaren. FILMEN! Eller mja. Självaste mr tsatsiki är det väl inget fel på heller. Särskilt inte när han ligger på ett badlakan och blickar upp mot sin ståtliga grekiska pappa:

"Vad heter du?"
"Tsatsiki"
"Inte vad du äter, vad du heter"

HAAAHAHAAHHHAHAHAHAHHAHA så klockrent :')

kom på en sak!!!!

RÖSTARÖSTARÖSTARÖSTARÖSTA! På min malacopåse! FRUITSMASH!

Hehe.. Okej det är inte jag som har gjort den.. Men om dom vinner ska jag få följa med på förstapris-resan! En weekend till Danmark där man får hälsa på på en godisfabrik! DET MÅ LYDE .. GODT? - Ja det gør de!!!

 

Om när jag vinner lovar jag att göra en jätterolig video på danska *fnizz* så RÖSTA!


konstigt beteende

 

Haihaii! Som Lina i paradise hotel skulle sagt. Hon har inte alla hästar hemma skulle man kunna säga. Inte alla gafflar i besticklådan. Inte alla indianer i tältet. Det är inte skottat ända fram så att säga.. Men jag gillar na ändå! Hon är fascinerande.Jag är trött.
När jag var och gymmade kom det in en man i omklädningsrummet. Han gick in, stannade upp lite, hängde av sig sin jacka på en krok, sa "oj är det här damernas?" och gick ut igen.

VADDÅ "ÄR DET HÄR DAMERNAS?"
Det ser man väl?
Eller?

RSS 2.0