ön av malm! och en köpt hamn!


Hehe lustig ordvits. MEN SPAMALOT VAR I ALLA FALL JÄTTEBRAAAA! Så fina var dom i sina små riddarrutsningar! Johan Glans hade blonda lockar och var typ en dvärg? Alltså HA..hA-AH HA men o så mysiga. Kändes jättebra att massa människor liksom samlats på samma ställe på grund av sin braiga humor. Ba *ASG* 24/7.

Annars kan jag få lite ångest av stora folkmassor som skrattar åt samma sak, men detta var en heeeeeeelt annan grej. (HEhe GREK höll jag på att skriva..) Går liksom inte att beskrivaaaaaaa måste upplevas azzååå!!!+ Köpte lite danska varor; KORV CHOKLADPÅLÄGG LEVERPASTEJ SKINKA KÖTT
Mmmhm-hmMmm typ ganska så gott. Ska mixa alla dessa varor för att få en perfekt blandning av Danmark. Det ska ändå blandas i magen! Som mormor alltid brukar säga.   


size: 116

 

En virklapp har jag på mig idag. TROR DET HETER VIRKLAPP!?? Alltså en sån som alla mormödrar har hängandes ovanför spisen ni vet? Gärna i brun/orange eller andra fräna färger.

Fast egentligen är det en VÄST (den jag har på mig alltså, inte mormors virklapp..) i storlek 116! Skryter lite ba! För det är så coolt att kunna ha på sig bebiskläder! Och ännu coolare att skriva att något är coolt när man egentligen tycker det är ocoolt...BEVIS! (tuggar inte på den, det är nåt med perspektiv typ?)


Overaller i storlek 116:

Jaha! K! Där ser man!

*sKa åKa tiLL mAlmÖh! bAh sE sPäMAlÅtT! fEtT rANdOm*

erkänner en lögn

 

Ganska komiskt att min tyskabok heter Lieber Deutsch. Fast det kanske är skrivet med ironi. "Lieber" Deutsch typ. För det betyder väl älskade tyska eller nåt..? Blir pinsamt annars. Sitter och gnager på den (boken alltså) lite nu, funderar på att äta upp hela skiten och liksom slippa jobba under resten av året.

 

En gång i typ trean lånade jag en bok från bokbussen - den handlade om hundskötsel. Jag råkade tyvärr tappa bort den där boken och bokbuss-bibliotikarien ba kollade strängt på mig bakom sina spetsiga glasögon och frågade varför jag inte lämnat tillbaka den (boken alltså..). Blev såklart jättenervös och vågade inte säga att den förmodligen låg kvarglömd på stranden eller vart man nu läser böcker om hundskötsel. Jag sa att hunden hade ätit upp den (boken alltså xD).

 

Hon tyckte det var väldigt komiskt att en hundskötselsbok blivit uppäten av en hund, så jag slapp böta.

 

JAG SLAPP BÖTA!!!!!!! Älskar mina briljanta små lögner ibland.

 

PS! Hoppas hon inte googlar sig själv. (Bokbuss-bibliotikarien alltså) Hehe


youtube är jätteroligt

 

Dom ba "vi blev lite inspirerade av halebop reklamen xD" Jaha ok. Älskar engegemanget med att klättra upp på taket och liksom göra sitt bästa för att gunga i takt med benen men det når inte riktigt hela vägen.

 

Hon som filmar ba börjar filma sig själv och sin solosång mitt under hoppet? Jättekonstigt gjort. Antar att hon tyckte de andra tog lite för mycket plats och därför... också ville ta mycket plats.....


nåt bättre än youtube

När man ska göra tusentals tal men ba *fastnar på youtube*. Känner att youtube egentligen är lite töntigt, det är något med uttalet "djotjob" som känns besvärande och typ *2010* om ens det. Därför hittade jag ett annat klipp, från en mycket coolare hemsida. Se och lär typ.AaAAH blir så impad, vill också kasta mig nerför ett berg och typ hoppas på det bästa.
HEhehe nä det där blev fel.

Som dom där som skulle hoppa från alnöbron men tog fel buss och hamnade i Njurunda.
L-O-L.

godaste krämen EVER!!!

Det var typ den enda bilden på Ekströms Extra Prima Hallonkräm på google så klaga inte! Ganska konstigt att det inte fanns fler bilder, jag menar denna kräm är nämligen UNDERBAR. Underbarr hehe. Dricker eller äter man kräm förresten?! dEt äR fRÅgAn! Dricker tror jag. För jag ba råkar alltid hålla i för mycket mjölk så det slutar med att jag typ får ta fram ett sugrör och sörpla i mig de sista dropparna. TYP.


gAaaaah orkar inte att Lisa kommer säga imorrn på skolan ba "ja! du känns verkligen som en typisk kräm-tjej" Hon tycker alltid jag gör saker som är typiskt mig. Man ba *nÄHe?*


._.
Orkar inte.

kattutställning mjao!

Älskar dagens 5 röster i ST.

 

"Varför deltar du i en kattutställning?"

 

Ja det kan man verkligen fråga sig. "Man vill väl visa att man har fina katter" säger en av de tillfrågade. En annan menar att "man träffar mycket trevligt folk". Christine passar till och med på att skryta lite: "Själv hade jag tre katter som var 'best in show' av tre möjliga".

 

 

Tro nu inte att jag hånar dessa kattloverz, tvärtom! Älskar alla dessa crazy-cat-kids! Är själv *tOkIg i kAttEr* så jag känner igen mig!

 

XD


tove styrke ba *dagens outfit*Den här looken skrämmer mig. Hon ser lite ut som en sushibit med hitlermustasch i pannan..

bullets: braRebecca & Fionas IRL ASG när de skulle presentera en vinnare i P3 Guld känns lite jobbigt att tänka på, vill ju bara hata dom *gAAAhHHH*

Men så lyssnar jag på Bullets och förlåter. För det finns 5 sekunder i den där låten som är HELT GENIALA. Ni vet säkert vilka sekunder jag menar: ca 1.50-1.55. Ganska bra va!! JArÅ helt oK  ..


näsblod = spec


Igår började jag blöda näsblod. Det är väldigt väldigt märkligt eftersom jag typ alltid förnedrar näsblödarna men nu blev en i näsblods-gänget. KÄNDE MIG SÅ SPEC. Att sitta med en toapappersskruv i näsborren och försöka se oberörd ut = omöjligt.


Tur att det inte blödde från BÅDA näsborrarna.

Och tur att jag inte var Robyn och uppträdde på P3 Guld, det skulle förmodligen varit ännu jobbigare... HehePRO!

KAN INTE FATTA!!!!!!

Gjorde två (2!!!!) rullningar på en (1!!!!) betapet-match! Älskar mitt liv!En rullning är alltså när man lägger ut alla brickor på en gång i ett megalångt ord. Man får skitmycket poäng för en rullning, asså går inte att beskriva med ord hur mycket det här betyder för mig ♥

passaren är min


När jag städade en låda hittade jag en.. ? VET INTE VAD DET HETER? Vassare har jag för mig? Nä passare enligt google. Vi använde såna när vi gjorde en ritning över ett "hus" på tekniken i nian. Kommer ihåg att det var värdelöst, kanske därför jag snodde med mig detta verktyg hem?!?

Frågan är nu vad jag ska använda denna passare till. Känns lite fel att slänga den, typ som att kasta bort 20:- ba sådär. Kan ju inte direkt gå och lämna tillbaka den heller? Blir ju jättekonstigt.


Tror jag behåller den. Kan ju trots allt vara bra att ha vid framtida husbyggen..


Har ingen bild på mitt färdiga "hus", men det såg väl ut ungefär sådär kan jag tänka mig!

grotesk reklam


Jag blir jätteprovocerad av den nya ketchup-reklamen, tycker det är väldigt olämpligt att uppmana till en grotesk blandning av två (var för sig) bra maträtter. SMAKLÖST! Fullständigt makabert. HEhe maka-bert. Men maka påreråå Bert. Hehehehe... Kul...I och för sig är jag inget big fan av kräftor (förutom stjärntecknet!) Men jag tror knappast han blir mer delikat efter lite ketchup på klon.

ohmyyhgohd what does it mean??

Såg en ganska cool fullmåne idag. Försökte fota den med min nya iPhone 5:Visst ser den cool ut. Nä men orka människor som ba blir helt till sig? Det är ingen double rainbow vi snackar om, det är liksom ett naturfenomen som inträffar varje månad. Palla be till Mångudinnan och sånt?! Seriöst, vem gör sånt?HEh...Ok fÖrLåt...

pälsmössebrudar


Det här skrev jag för typ..? 2 år sen? Känns jättefail att ha dissat pälsmössan så hårt. "Snygga pälsmössebrudar" förresten..? Minns inte om jag var seriös eller inte.

jakten på lyckan med hanna!


Såg Hanna Hellquists program Jakten På Lyckan nyss!(obs inte delfinen som heter Hanna Hellquist..) ÅÅÅÅÅH dör vad fin hon é (obs inte lebb xD) Hehe men seriöst - hon är min favvo! Tycker hon verkar så hygglo. I sin bajsbruna stickiga kofta och små kräftögon, en sån underbar varelse.

Programmet går ur på att jaga lycka! Det är ett bra program. Inga reklampauser! Ett experiment de gjorde var att BETALA för en fika men inte ÄTA den. Man ska gå in på ett kafé och betala för det vanligaste som säljs, typ chai-latte på Barista. Sen istället för att själv gå och sörpla säger man att den i kassen ska GE fikat till NÄSTA PERSON som kommer in och beställer det. TÄNK VAD GLAD DEN PERSONEN BLIR!!!!!!!

Synd bara att jag aldrig skulle göra något sånt. På min höjd kanske lägga i en 1-krona i en tuggummiautomat och inte ta själva tuggummit. Så får nästa person 2 tugummin!!! Men det är endast för att jag inte är så förtjust i bebis tuggummin. Gillar mer V6 och lite vuxnare märken.

Fatta om man går på Elgiganten och ska köpa en fett fet tv, också dom i kassan ba Nämen oj den här var visst redan betalad, varsågod.


????????????? Skulle vara galet.    


Har typ också kräftögon hihihhii

nya stjärntecken


JA?!! Blev jättetjockad jag med. He..h.

Jordens axel har typ vänt sida så stjärnbilderna ser annorlunda ut = stjärntecknen förändras. Inte för mig dock. Maja däremot blev jätteupprörd "FAAAN JAG VILL INTE VARA NÅN FUL ÄCKEL KRÄFTA ÅÅÅÅH DÖÖÖÖÖÖ FETTOKRÄFTOR AAAAAH" eh man ba tack?

Roligast är kommentarerna på artikeln. Älskar när såna här futtiga nyheter liksom enar folket och det blir en riktig gemenskap i kommentarsfältet:....

mästerkatten och hans stövlar


Min favoritmugg på bilden. Ett får. Med stövlar.
Från ett stövelbeklätt djur till ett annat:


HAHaAHa vem köper en sån här dräkt

Men den här då hhahaaha så otroligt f a i l, på maskeraden ba "jahaa du är en grön slemklump som hoppar säck, fin utklädnad :):):)"


systrar i jeans ♥♥♥

Har grinat lite (mycket) till Systrar i jeans nu... Hur sorglig är inte scenen när Tibby säger farväl till Bailey... Åh jag tycker det var så fint. Bailey låg där på sängen med fladdrande näsborrar och sa farväl med sin rossliga lilla röst.... Kurr kurr.


Jaja, HUVUDPUNKTEN: Saker jag stör mig på i Systrar i Jeans 
  • Tibby är tydligen "rebellen". Eh ja? Hon har blå slingor i håret typ.
  • Bridget har bara ett leende. SÅ SJUKT FRUSTRERANDE
  • De ska alltid prata om varandra inför andra människor, Lena ba till Kostos typ går igenom hela gänget om vem som har vilken roll in the gang osv. Tror helt ärligt inte han bryr sig?

centrum!

Tja! Har "gjort stan". Hehe. Nä inte stan. Varit nere på "Centrum".
Såhär definieras centrum i njurunda:

 

Här är storgatan! Affärsgatan heter den. Kan bero på det stora utbudet av affärer. Jag gjorde typ alla! Nä, men uträttade så många ärenden man ba kan! (Exklusive Alforno och Duvans Begravingsbyrå)

Ramlade en gång.... Men det gjorde inget.... Det var bara pensionärer som var ute....... Typ alla hade reflexvästar..... ???

Fattar inte? Räknade till 3 reflexvästar (=ALLA) som var ute och gick liksom helt vanligt på trottoaren, jag menar det var ju fortfarande ljust och trafiken är inte särskilt farlig i Kvissleby?

är ganska duktig ibland!


Skickade in uppsatsen i tid till och med!! ÄR SÅ STOLT. Förutom att jag precis när jag tryckt på sänd såg Mailet. Mailet som jag letat efter typ jättelänge som innehåller ett exempel på hur en uppsats ska se ut. JAHA SKULLE DET SE UT SÅDÄR?!!!?? Ja ba NOOOO fast samtidigt *palla bry*.

Är det synd om mig är det nog mer synd om stackars Josefin som ska sitta och rätta 40 uppsater. Det blir typ 600 sidor. Gud vad otacksamt att vara lärare. Alla elever ba är spec som inte orkar göra nånting, medan läraren gör typ ALLT :(:(:(:(:(:(:( 

Haha nä skoja dom får fan skylla sig själv att dom valt att bli lärare jävla puckon.

en toppenlördag


fäktas är farligt

AAAAH så jäkla ont gör det!!! Ni skulle bara veta. Visst det ser inte mycket ut för världen, en torkad blodplupp precis vid näsan liksom - MEN AJ AJ AJ.

Jag fäktades lite för vilt ba. Nä min "kompis" Lisa fäktades lite för vilt ba. HON VAR HELT GALEN??!!? Hon fick liksom något mörkt i blicken, greppade en värja och ba motade in mig i ett hörn. Trots att jag skrek "hold! hold!" (man ska göra det om man vill avbryta matchen) så bara fortsatte hon helt känslokallt att tortera mig med värjans livshotande spets.

Ungefär så gick det till.Vet inte hur jag ska förklara detta för mamma. Hon kommer bli jättearg..

roligt inlägg *ler snett*

Stör mig så ofattbart mycket på "sneda leenden". FATTAR INTE? Det är nog det värsta som skulle kunna hända mig - behöva le snett resten av mitt liv. Ett snett leende är snuskigt och skabbigt och allmänt ofräscht. Får en klump i magen när jag tänker på Edwards "sneda leende" som Bella får spaghettiben av. FATTAR INTE? Vad är felet. På Bella alltså.

Såhär definierar jag ett snett leende:ALLTSÅ HAHAHAHAHAHA GUUUD BEVARE MIG VÄL ORKAR INTEEEE LEVA I DENNA VÄRLD FULL AV SNEDA LEENDEN

spiderman and me


Önskar lite att jag var Spiderman... Eller va? Varför då? Jättekonstigt eftersom 1. Jag har aldrig haft en fetish vid att klättra på höga byggnader och 2. Skulle inte passa i latex-overall.

Har dock en känsla av att mr Spiderman inte har särskilt mycket problem med att plugga. Hans största uppgift är typ att rädda världen, man ba *sVÅrt?*

SJÄLV TYP AVLIDER JAG.
Rädda mä spiderman! Fast nä. Fyfan vad arg jag skulle bli om han ba hoppade in genom fönstret och plockade upp mig i sin famn och hoppade ut med ett jättesprång igen. Eftersom 1. Han skulle störa mitt pluggande och 2. Fönsterglas är faktiskt ganska dyrt? 


En fin tatoo!

tänkte på en grej ba xp

HaHAhahaHAH alltså vad vill windows xp mig? Hur såg chat-konversationen vid namngivarprocessen ut egentligen?

Gammal datanörd: Ok vad ska vi döpa nya windovs till?
Ung datanörd: *Windows xp
Gammal datanörd: Ok.


snabb på tangentbordet

NU KÖR VI! Nej, jag kör. Otroligt fort ska det gå. MÅSTE det gå. Detta är min inspiration till hastigheten:


Världens snabbaste bil xD

...


Har 15 data A4 att skriva tills på söndag! 5 dagar på mig! 15/5=3. 3 data A4/dag.

...


HAHAHAHHAHAHAHHA
*läJU*

sKåL!

pluggar om sydafrika *jaha*

vift'vift' med flaggisen
Fyfan vad jobbig jag ser ut?

När jag skulle plugga tänkte jag liksom "nu ska jag ba va bella-style (inte hon i twilight) och göra ett fint pluggbord!!!"

Så jag satte fram en Sydafrikansk flagga?!???
Hittade också en mugg med flaggan på!!!?
Plus en jättetjock bok om Nelson Mandela??
Sen lagade jag en delikat Sydafrikansk 3-rätters... Nä det sista var ljug. Det blev köttbullar och makaroner.

vikt skinka!??

Brådis imorse rå! Hann knappt äta min frukost ordentligt. Eller jo, frukost hinner jag alltid med - det är prio#1. Men det fick bli stress-pålägget. Ja, nivet den där plastiga skinkförpackningen man ba sliter ut och kastar ut en bunt skinkor på mackan. Skinka är perfekt när man är stressad! Argumentationer: 

  • Behöver inga hjälpmedel (osthyvel, kniv, plasthandskar etc)
  • Om man tar en tugga åker hela skinkan med på en gång (sparar tid)
  • Behöver inte ställa in skinkan i kylskåpet (det är ingen mejeriprodukt)

Åh nu kanske allt känns ljuvligt underbart med denna skinkfestival - men skenet kan bedra! För ibland är skinkorna VIKTA i förpackningen. VAA VIKTA?! Ja, helt fullständigt obegripligt idiotiskt. Orkar inte, då måste man liksom pilla på skinkan och försöka få ut den när den kladdat ihop sig och man ba *eUääHh skabb* typ, måste tvätta händerna jättelänge. Också missar man bussen på grund av den idiotiska vikaren. Hur många läste vikarien? Hehe.


*beslutsångest*

Kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska se Freaky Friday eller Mean Girls.

Freaky Friday:
+ Alla som besöker psykologen heehe   
- Chad Michael Murray är så otroligt påfrestande

Mean Girls:
+ Söt rektor
- Fattar inte grejen med att tjejerna ba ska falla fritt bakåt när dom avslöjat en hemlighet?? Sjukt ju

Eller så är jag rebellisk och ba skiter i allt och kollar på hanapee's LAJVANDE!?!!?!

akta er för du är vad du äter

Är det bara jag som fullkomligt ÄLSKAR att vara ute på promenad och kika in i andras liv. Inte underliv. (Vad är det för nivå på den här bloggen?) De sitter och kollar på teve, typ reprisen av Top Dog eller nåt annat supertacky. En flottig chipspåse vilar mot dom smutsiga kalsongerna. (Ni ba shit står du en millimeter från fönstret med kikare eller?)


GUUUUU VAD JAG ÄÄÄÄLSKAR ATT VARA HÄLSOSAM.
Också alla statusar på facebook; "IMORGON BÖRJAR NYA LIVET!!!" (särskilt dom där utropstecknen på slutet ger verkligen effekt!!!)

Det enda som kan förstöra mitt nya liv är om Du är vad du äter börjar sändas igen. gAAH älskar det där bordet dom dukar upp i början för att visa hur mycket tjockisarna äter på en vecka.*MUMS*

cp bild ...

 

COOL PIC! Hehe. Har ni tänkt på att cool pic blir cp om man skriver första bokstaven i varje ord! HHAHAAHAHAHAHAAAAAH DAGENS SKÄMT ASSÅ!!! Nä, det var inge kul. Men något som skulle vara kul var om typ Anja Pärsson skulle döpa sin bebi till Ceasar......Tänk vad jobbigt för stackars Ceasar på lågstadiet, när man alltid skulle skriva sina initialer på alla teckningar. 

Varför tog jag Anja Pärsson som exempel? Tror att hon är aktuell nu va? Eller? Hörde på radion i förbifarten att hon "åkte ur". HAHA MAN BA MEN OVANLIGT?

stackars små söta barnenIdag träffade jag två barn (alltså av en slump på vägen, är ingen pedofil). Utanpå jackan satt en tight reflex-bert väst och de hade täckisar med reflexstreck på och en tulpan-mössa på knoppen naturligtvis. Dom berättade att dom hade gått till en kompis för att leka, men att kompisen inte var hemma så de fick vandra hem igen.


HAHAHAAHAHAHHAHAHAAHAHA
Gud vad livet måste varit tärt innan facebook?

missförstånd kan det bli


Varför säger man att någon ska få en "fet" länkning? En länkning kan inte vara f-e-t? Eller beror det på den chipsflottiga personen bakom tangentbordets fysik? Nja. En länkning är trots allt bara en länkning, det finns inga känslor hos en länk för den har ingen SJÄL.

Okej, ska inte dra upp alla liknande klassiska exempel som "mätt som en plätt" eller "hungrig som en varg" men blir bara så irr-i-ter-ad. VEM FAN VILL HA EN FET LÄNKNING LIKSOM?!?!?! Orkar inte.förtjänad plats på 200-lappen

Vad är grejen med detta?! Att Astrid Lindgren ska "sitta" på "200 lappen"? HHAHA Det finns ingen 200 lapp i Sverige ens!?!?

Jaha. Det skulle visst införas än snart. Ojsan. Men jag tycker fortfarande inte Astrid Lindgren ska "sitta" där och gotta sig. Känns lite sverigedemokratiskt och ba dåligt. Orkar inte argumentera mer men det känns som en dålig placering för Astrid faktiskt. Dessa däremot:


tipsarn tipsar!

Nu känns det som om jag är med i REA-panelen och ska hjälpa alla jullovslediga barn att ta tag i plugghögen som legat och dammat i hörnet typ alldeles för länge. Hihi här är mitt tips till er: Tänk att ni är med i the sims.

Ok undra hur många som slutade läsa där? Men snälla! Testaaaa det är en jättebra lek. Brukar leka den lite då & då när jag har tråkigt faktiskt. Du ska alltså vara en sims-figur med den gröna diamanten dinglandes ovanför hjässan, och någon annan ska vara den som styr dig. Denna "någon annan" är ingen särskild egentligen, du behöver alltså inte tro på gud för att leka the sims-leken.

Sen MÅSTE du göra som den som styr säger, för så är det på the sims. Så om du är kissis men inte orkar gå på toa, tänk att någon klickar på toan och ba "Use toilet" så måste du liksom gå!!! Samma sak med läxorna. Det är någon som klickar på läxhögen och sen "Do homework" också måste du göra det!!!!!!!!!!


"EAT DINNER" typ

McDonalds lover

Sitter och käkar McDonalds i min ensamhet ba. Så tragiskt.. Men fick iaf en leksak i happy mealen xD Det är typ ett värdelöst leksakståg som lyser rött om man rullar det på plant underlag. ÅhguhH vilken ångest jag fick nu. Här sitter jag och leker med ett plastigt leksakståg, när många andra barn inte ens vågar TÄNKA på att äga en sån fin leksak?

Nu har jag olika vägar att gå
  • Gå tillbaka till McDonalds och lämna tillbaka tåget
  • Skicka tåget till "barnen i Afrika" (ursäkta för den diffusa adressen, men man sa ju alltid så förr)
  • Slänga tåget och låtsas som om detta aldrig hänt


vem är vem!!!

 

TITTAAAhh hehe. Vem var typ domare på värsta coola basketmatchen igår om inte Fredrik Reinfeldt?!? VaaAA varför är dom så lika hahhaha det är så komiskt. Men den här killen hetere faktiskt Pontus?? Jättekonstigt. Han kunde väl åtminstone typ haft frisyren lite annorlunda så de inte skulle blivit FÖR lika. Testa en tupé nästa gång Pontus!

 

Asså gu, säger det här innan nån annan gör det. Dåligt inlägg jaja. Men är trött i ögat och det klias på pupillen. Måste skrapa lite nu! Kjaimzaer

 


*epic statusuppdatering*Hahaha så bRAA jag älskar min söta 99a till facebookvän! En ny söt hjärtformad mus, man ba eh OK. MER SÅNA HÄR UPPDATERINGAR TACK!

kedjesms

Hahaha jag älskar att jag fortfarande får kedjesms ibland. Tycker det livar upp vardagen lite. För jag antar att de som skickar kedjesmsen är seriösa när de gör det?! Det är så otroligt skrattretande tragiskt och sad, vad har de för framtid de kedjesms-skrivande barnen? De kommer typ sluta som Professor Trelawney i Harry Potter.

Kommer ni ihåg det här kedjesmset om "Esmeralda"? Hon som dog för att hon va mobbad typ (ok?) och om man inte skickade vidare smset till minst 10 kontakter skulle hon stå och kolla på en när man låg och sov? ASSÅ seriöst? "kolla på en"???? Farligt lol. "Mes"-meralda xD

Geten är typ läskigare?!

neej vad hemskt för lille mårten

HAAHAHAHAAhahaA vill döööö. ÅH får knoster det ba sprätter i kroppen hIHihi :')(En undring om pojken - är det samma pojk som spelar sonen i En Ängels Tålamod?!?!)Nä, de var mer lik varann i mitt huvud. Och hur sjukt är det att inte åldras på typ 12 år?

favoritduos

Åh! Var inte Hipp Hipp igår alldeles alldeles underbart?! Har saknat de små busiga fröna. Har kanske en liten fetish på coola roliga duos. Förutom Anders & Johan har vi ju även Filip & Fredrik, Anders & Måns och Mary-Kate & Ashley...

Se på svtplay! Alltså inte Mary-Kate & Ashley, utan hipp hipp.
Ni läju ska se.

året 2010

Oj, det var väl lite sådär småjobbigt att försöka sig på nån sorts "DET HÄR VAR ÅRET 2010" vad kallas det nu igen?!?! Typ tillbakablick? Nej, resumé? Äh. Det var lite för jobbigt. Men jag försökte i alla fall. Fattar inte hur vissa kan vara så ambitiösa att dom typ redogör för ALLT som hänt ba "23 mars åt jag ju indiskt så satt ganska länge på toan, men älskling köpte naturell yoghurt för det var extrapris på Lidl så det löste sig :)))"

Det blir ingen klassisk månad-för-månad grej. Vi ba improviserar lite va:

Poserade lite i Berlin - minns inte om jag var gravid eller om tyget ba fladdrar lite? Träffade en snäll tatuerare som gjorde 17 stjärnor på min mage (en stjärna för varje kusin). Också fyllde jag visst år, fick en muffin med en flagga i? Kanske därav det stela leendet.

 

På skolavslutningen i kyrkan var det någon som hade med sig en systemkasse påväg in? Jätte-jätte konstigt. Årets bästa köp - mina brillor som fick vara med om mycket äventyr, åHguhHh det är typ *oRgAzM* bara att titta på dom.

Började tycka om Stockholm jättemycket. Såg årets mest exotiska djur på skansen - ÄLGAR. Då tyckte jag det var ballt men nu känns det lite tragiskt.

Varför såg jag Allsång på skansen två gånger???! Skaffade mig ett leg (inte ett ben) blev ap-snygg på det YES! Också tyckte jag morgonpasset var ovanligt bra i år. . . .. . . Heheönskar er alla gott slut!

 

HAHAHAHA alltså aaH jag fattar ingenting?!? Gott slut? Vad menar du Tobys? Typ det här är slutet på våra liv? Det är så sjukt att man kan säga "gott slut", borde man inte säga "god början"? Okej jaja nu är jag jobbigt optimistisk och vet att det blir som en chock för vissa när jag i vanlig fall typ ser glaset halvtomt om ni fattar vinken.

 

 

MEN. MAN FÅR BARA INTE SÄGA GOTT SLUT?!! Det låter så tragiskt.
Asså skärp dig Carl Bildt... -.- pallar inte

RSS 2.0