sex and the city2

JAA JA JA JUSTE! Det var äntligen dags att få se sex and the city 2 i fredags! Kände mig som en typisk COSMO-girl då! NEW YORK CITY GIRL lixx!Och starstruck som man är blev jag jättepirripirrig när vi fick syn på Ana Gina i publiken! Hihihi helt galet. Tänk att hon är vän med Gaybloggen Amir som i sin tur är vän med Kissie som i sin tur har gästat Bella Tyra Show! Fatta!!! Har aldrig varit så nära en Bella Tyra Show - gäst förut..<3

Trots att jag satt och smygtittade på Ana Gina en stor del av tiden, såg jag ju lite av filmen med. En besvikelse. Men en bra besvikelse! Ni borde se den allihop! För trots att den inte var lika bra som första filmen och avsnitten är det ju ändå SEX AND THE CITY. Bezt!

jag har koll på högtiderna

Idag är det alltså mors dag. MÅSTE FIRA!!!!!! eller inte. Trodde nämligen att det var mors dag FÖRRA VECKAN jag. Ha ha ha vad tokigt! Så då hade jag ställt fram blommor på köksbordet och grejer också kommer mamma och säger att jag är ute i god tid!? Så ja bah faila lite med mors dags - firandet. ...

Hoppas ni lyckas bättre än jag! 


men frän som man är säger jag ba shit happens

bästa busringningen

HITTADE DENNA I EN GAMMAL MAPP PÅ DATAN ;P ;P ;P

Heheheeh en favorit i rEpRiS så att säga. Galen man var! Bitzy och bastu allt vad vi prata om, helt schuukt. Älskar Sparris. Och snusk-patrik. Och Sura Susanne! 8)

Men nästa gång får vi försöka att inte OVERDO IT. Hahaha gick lite över humorgränsen det där med att Bitzy skulle få mat. Sämst -.- Och hundskallen i bakgrunden blev kanske liiite för mycket. Annars äre bra! XD

heido ^_^
/darthvader

jävla pucko man var som litenHAHAAHAAA! Hihi Maries kompis bonusdotters kusin är riktigt rolig! Christers Himmelfärd hahaahah ja dör. Nu ska vi väl inte skämta för mycket om Jesus resa till himmelen, men HAHAAA så komiskt! OKKK såhär kul kan man ha. Kan ju berätta om en egen felsägning om ni vill fnissa litegrann:

I låten Teddybjörnen Fredriksson trodde jag de sjöng "teddybjörnen fredriksson, jansson hette han"

Hahahaahh det låter inte riktigt logiskt det där?

galna nedräkningar

Har inget särskilt härligt att säga vettu. Det flyter på. Go with the flow lixx... Only dead fishes follow the stream bah. Det är engelska och betyder att bara döda fiskar följer strömmen. Japp, sån är jag! Har ju ett lager med balla engelska uttryck om nån vill höra. Bara att komma fram på stan om ni ser mig.
BÖRJAR JU BLI LITE NERVÖÖÖÖÖÖÖS-ig nu. Det är bara 13 dagar kvar av grundskolis! Kanske borde starta en nedräkning här på bloggish. Där jag räknar ner med minutrar och millisekundrar mot skolavslutningen. Haha!

Jag vet en som hade en sån nedräkning på bloggen till dagen då hennes barn skulle födas.
Typ 3 månader, 1 vecka, 2 dar, 4 timmar och 59 minuter till födsel!

DET ÄR SANT HAHAHAAH HJÄLP VILKEN KOMISK KVINNA! 

tjena snedbena

Hej söndag!
Hej tröttis!
Hej svtplay!
Hej WILD KIDS!

Galet bra program en söndag som denna. Så himla dramatiskt ju! Som när de skulle gå på disco, både Björnarna och Lejonen. SAMTIDIGT. Det var crazy.


Nina rusar ut från discot i tårar när hon ser att hennes bästa vän Aimee dansar med den förtjusande unge pojken Hugo (som Nina är hemligt kär i).


Aimee springer efter Nina och tröstar henne på en bänk. Nina är verkligen JÄTTEledsen.


MEN DÅ! Dyker Hugo upp, han har sett att Nina blev ledsen och bjuder nu upp henne!


Nina är glad igen! Och det är ju det som är huvudsaken. Vad Hugo och Aimee tycker spelar ju ingen roll.

bilder från berlin

NÄMEN HEJ!

Det blev visst sommar under tiden jag var borta, vill ju bah uuuuuut och fixa gräsfläckar på brallorna NU! Men jag är snäll och visar lite turist-bilder från Berlin först.


JAAG och fantastiska otroliga världsbästa WELTZEITUHR. Världstisdsuret. Ballt!


På U-BAHN med nån random som ville va med på kort. Jobbigt..


SEHR COOL BRANDENBURGER TOR. Hela historien om denna portal finns nog på wiki.


HATA att jag förstör hela vackra syrenbilden med ett skelande öga. uschhh ångest


Mycket chill


Full fart!


JAMEN DÅSÅ! Då kör vi! Ut i solen med er ungar!

uppspelt hihihi

obs! inte jag på bilden


Hihihi, vet att jag är fånig - men jag är alldeles bubblig av fniss!

Ikväll gästas BTS (bella tyra show jävla puckon) av KISSIE. Fatta va läskigt. Jag är jättenervös. Ååååh stackars LILL-BELSA!!! Hon kommer typ bli styckmördad av elaka kissie?

Vågar man kolla ikväll?
- JAA SÅ SJUKT SPÄNNANDE

Är galet taggad!!!!!


packa. inte roligt.

Usch. Jag hatar verkligen att packa. P A C K A. Bara ordet är jobbigt. Hat till alla CK-ord.
Så himla onödiga.

Tjock
Stenbock
Lårbråck
Imorgon åker jag till Berlin!!! Med pappa! Och Oskar! Och Kajsa och Pontus!


Den jobbiga turkosa väskan som jag tvingas packa i

s klubb sju

Nu är det verkligen som att en helt ny värld har öppnat sig..

.. .. . JAG HAR HITTAT S CLUB 7 PÅ SPOTIFY  !!!!!


Så fantastiskt makalöst underbart. HÄR är alla bästa godingar samlade på en lista. Min favorit är Reach. Fast jag kan dansen till Natural eftersom vi uppträde till den på Talangjakten 2001. Crazy!


Jag ville alltid vara Jo, hon till höger pga hennes vackra tatuering. .. hehe okej fint.

hänger med i maraboutrenden


obs! inte jag


Åhå, idag testade jag den nya omtalade POLKA - maraboun! Som ska va så "sjukt gooo:P *fnissar*" om man ska tro stinalee. TRO INTE PÅ NA! Den var inte värdelös, men inte sjukt gooo heller. Men nä, det håller inte.

Testa istället marabou apelsinkrokant!
Det är sann kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek

drömmen som gjorde mig sjuk

Inatt drömde jag att jag var ett tunnelbanesystem.ETT SÅNT HÄR!!! Och alla strecken var olika delar av min kropp!!!! Det var så himla jobbigt, för jag var ju tvungen att bytta sov-pose varenda sekund för att människorna skulle dit dom ville. Helt crazy.

Sen blev jag sjukis. Är helt matt i kroppen, och det är väl inte så konstigt.. Med tanke på min vilda natt menar jag.


OCH NÅT ÄNNU UNDERLIGARE. Går in på Hanapees blogg och läser vad??? JO, att hon blivit sjuk och drömde om tunnelbanor inatt!!!?

S
J
U
K
T

jag elskar hm

Åh! Hm måste vara det bästa Sverige någonsin hittat på. Fast namnet kunde väl vart lite bättre - JAG MENAR HM? Hur ska ni veta om jag menar HENNES & MAURITZ eller HM som i *funderar* .. ?


Men tittarå vilken fin kampanj de har i samarbete med Blackbook.

Oj alla tröjor är slutsålda på webshopen! Crazy! Så typiskt att så fort jag skriver om nåt i min blogg ska alla klicka hem det. Men den nedersta köpte jag i butik för nå dar sen så den släpper jag aldrig. KÜSS

grå text

HAHA vilket skämt. Varför är färgen på min text grå?

Grå? GRÅ? GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!? Ja. Det här är inte kul! Varför har ingen sagt nåt? Tror ni på allvar jag vill ha GRÅ text? Att grå är min favvo färg, att jag bara bär gråa kläder och bara färglägger med blyerts? Nej.

Va furt. F U R T F U R T F U R T F U R TMen hur byter man???? Det blir ett besök hos google.se!

första maj

Godmorgon höll jag på att skriva. Men det är inte sant! Klockan är 17.50 och jag har suttit och spelat the sims en stor del av dagen - HÄÄÄRLIGT VÅRFIRANDE! Valborg igår var kul, jag var på några majbrasor och vilade hos en vän. No big deal som Ronald McDonald skulle sagt.

Jag har en kompis som är jätterädd för Mr Ronald. Nu vet ni det också, hejdå!

RSS 2.0