måsen hade inte lika tur som gåsenDen här rubriken påminner mig om en mycket mycket tragisk händelse som inträffade för flera år sedan. Jag satt med några vänner på en brygga och grillade marshmallows på en engångsgrill (<3)..

Plötsligt! Dök måsen upp. Och norpade åt sig en halvt uppäten klibbig marhmallow som satt fast på en grillpinne. Den kraxade och kraxade för att gå upp grillpinnen ur halsen! Men tyvärr. Måsen sjönk ner på havets botten några sekunder senare..

SÅ HIMLA HEMSKT.
JAG HAR MÖRDAT EN MÅS.

tyck synd om min fingerknogeFinns det nån mer panik än när man INTE FÅR AV SIG RINGHELVETET? Ååååh jag blir helt hyper och hoppar omkring och grinar för det känns så otroligt jobbigt. Tänker att "efter det här ska jag aldrig ALDRIG bära en ring mer" ..läju

Och nu svider det! På såret mitt jag fick på fingerknogen.


Ja det var väl allt!

best movie evöhMina beztisars film är klar - och den är så jävla bra!!! Åh de är så duttiga, di små tocker topparna. Nu verkar det som att vi suttit med denna film i ett dygn, men nä typ 4 timmar bara. Galet bra blev det!exklusiva bilder från inspelningen

Er Easter kommer bli så stolt :')

tekniska tjejen!!!!! redigerarn!

Nu ska jag hjälpa mina vänner att redigera en film till nå tråkigt skolprojekt. Jag är ganska grym på de!!! Redigera film alltså. Ni kanske inte visste att jag extraknäcker som sån? Filmredigerare.


här är min filmredigerar-data. ignorera flugremsan, det var inte meningen att den skulle synas på bild hehehe.. pinsamt

typ såhär känner jag mig nu

 

Fin vårta i pannan va. Helt underbart. Åh jag är så skabbbbb! Är fortfarande död efter skottkärregång på idrotten och har en finne storlek gigantisk i mitt annars vackra ansikte. Känns sådär, typ såhär

 titta va snygga brillor

FAAAAAAAAN OCKSÅ!!!!

Nu kommer hela världen tro att jag försöker härma hanapee's solglasögon!!! VILKET JAG INTE GÖR! Köpte dom faktiskt igår!!! innan jag läst hennes inlägg om 90-talet brillzen!

Tjejen jag försökte likna var ju faktiskt GRETA!
DÄRFÖR köpte jag dessa:

ps mina är mycket snyggare än hannas ds

inne i en fasteperiod

Nu tickar klockan väldigt långsamt. Jag har varit utan mat i 45 minuter och det dröjer minst en timme tills päronen kommer hem med pizzan till mig! Har aldrig fastat såhär länge, så det är väldigt lockande att gå och hämta korgen och fylla den med snoddas, bullar och chips..

MEN JAG SKA HÅLLA MIG! För då kommer jag orka hela pizzan själv, inklusive det drypande fettet.. Åh va gott! Hihi

mata mig?


Nä nu ska jag skapa en egen religion bah sådär! Har inget med skolan att göra alls

finaste erik tihi

Shit! Erik Grönwall har släppt en ny singel! Ska skynda till närmsta ROCKS och handla den, hihi! Hörde att hans autograf finns på se 100 första exemplaren!! gaaah galet ju!


söt

maria montazami tassel halsbandTitta vilket fult halsband man kan köpa på fashionbajs.se? Ett TASSEL NECKLACE

hahahahahha

För att hedra Maria Montazami typ?
hahahaha
jag är så jävla kul


"den som köper sin första tofs, kommer inte att ångra sig"

baseballjackan alla vill ha?

HAHA! Måste få säga att dom "überpopulära" baseballjackorna är något av det fulaste jag sett.Kanske funkar på en cool cowgirl från America som ska på baseball-match på hemmaplan med pojkvännen, med ful kepa på hjässan och en hotdog i handen, men inte annars! SÅ JA, KENZA HAR FEL DENNA GÅNGEN

färg ska det va!MEN VÄDRET DÅ! Makalöst! Inte så kul att den kom först sista lovdagen, känns inte roligt med skola imorgon. (som om det hade varit kul om det varit grått väder? nej)

Var en liten färgis idag i alla fall. Söt!

hey soul sister gangster


Det har kommit en ny I'm Yours - låt. Underbart! Inte. Är redan less, hur kommer jag då känna sommaren 2011..?

galen 10-åring!

Sitter och lyssnar på... vet inte vad det heter, ett program på P4 i alla fall. Haha! Det handlar om en liten 10-åring som är helt crazy! Hon sjunger 24/7 och drömmer om att bli artist. Nu är hon tydligen på ett artist-camp med Amy Diamond som lärare!!!!


När jag var mindre (eller ok klart jag fortfarande vill) ville jag bli artist, önskade verkligen att jag kunde sjunga. Var i och för sig en riktig SingStar - stjärna om man körde på Easy. Inte för att det betyder nåt men..

Ibland kan jag tycka att jag får till en fin ton. Om jag tex sjunger Amazing Grace eller I Will Always Love You. Blir tåris och tror att jag kan sjunga. Men mina kompiZar säger att jag inte kan. Jahapp. Så vare med den artist-karriären.


Grattis till 10-åriga Klara i alla fall.. :'(


filmen om klara

Åååh, en film som nyss kom ut på bio som jag MÅSTE se

KLARA


Har hela bokserien i bokhyllan!! Typ!! Har lånat ut en del.. Men Klaras dröm, Klaras vintersorg, Klara Andersson hästägare, Klara färdiga gå, Klaras äventyrsritt, Klara och Jonte och Klara för start har jag i alla fall! Så himla bra böcker. Alltid när vi skulle göra bokrecension på skogsskolan tog jag med en Klara-bok.

Titel: Klaras Dröm
Författare: Pia Hagmar
Handling: Det är en spännande bok. Den är rolig. Den handlar om Klara. Hon ska flytta till landet. Då får hon börja på ridskolan.MÅSTE. SE. FILMEN

mina små harry-bebisar

Liten nostalgitripp nurå, med temat Harry Potter. Har sett film nr ETT idag. Åh! Så söta barn! Förstår nästan pedofiler. Nä, det där var lite over the top. Hehe förlåt. Entschuldighung!

Men kolla bah på sötnosarna

Fast det roliga är att Harry ser likadan ut nu.

...
Okej jag har kompiZar som tycker jag slog rekord i töntighet nu. GTGGG

frän väska från garderoben

En annan tjusig sak som jag hittade i en garderob var denna antika väska. Stressad som satan var jag, skulle leta nån present (vet inte varför jag kollade i garderoben?) och hade 5 minuter till bussens avgång. Då såg jag den där! Längst upp på hyllan, lite dammig sådär, men väldig VÄLDIGT vacker.


Delikat!
Älskar den!


oh yes i do
- oj jävlar du nu kom solen!!!! dags att springa ut med en foliebit under hakan!! hejdå

tjusiga tandborstenHAHA! Titta va vilken galen tandborste jag köpte av Ica Maxi. Den var inte så dyr, men det klart att det är inget vanligt pepsodent-tandborste-pris vi snackar om. Kanske 23-24 kronor? Vet ej


Ett litet tips bara! De har massa skojiga tandborstar, för bara några kronor extra!

Lätt värt det!

grattis på födelsedagenskicka lite sol till oss. amenKUL aprilskämt! Trodde jag ja. Detta är blodigaste allvaret, tråkväder hela påsklovet. Usch. Hatar alla 08:or som klagar för att de har lite mulet idag (kenza). Sundsvall kommer vara grått hela veckan. VI KOMMER SERIÖST TYNA BORT? Hjälp?

det är skorna ni ska kolla på


Typ såhär chill var det varje dag. Fina skor.

soligagaga motalalala

Är hemma igen! Parkerad framför data med chokladkaninen utan huvud bredvid mig. Ska hugga in på framtassarna snart vettu.

- HUR VARE I AGAINST SPEAK RÅ? Heh, jovars man ska väl inte klaga. Fast helt ärligt var det lite för varmt. Har ju en lätt allergi för solen, och eftersom det var bluebird 25/7 har jag blivit alldeles för brun i ansiktet. Fy vad jag hatar sol och värme. HÄÄÄRLIGT ATT KOMMA HEM TILL DIMMAN!!!Här är mina grandpäron. Den lilla tigern är döpt efter Stina-Lee's dotter, Maiya, hon finns i en liten bur i källaren deras. Har en egen hamsterflaska som hon kan sörpla lemonad ur. Farmor är en sann djurvän hon!

going 2 motala

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!

Idag slutade vi skolan, det är mycket mycket skönt med ett lov kan jag lova! Ska åka süderüt om cirka 1 minut..

Det kommer vara 20+ och solig sol och blommor i alla diken och solglasögon på och sandaler! Typ.

Måste bara påminna mig om att det är till Motala jag ska åka, inte till Gran Canaria :'(


RSS 2.0