typ gott nytt år ba

Oj GUH jag som hade så många planer för att skriva detta. Nyårsinlägget. Har gjort en jätterolig youtubevideo, pysslat ihop ett collage och skrivit en fyndig text som jag tänkte publicera. ALLT VAR SÅ PERFEKT! Galet kul! Ni skulle garvat läppen av er!

Men, oj så klockan tickar iväg. Vi tar det nästa år helt enkelt..


HehehhEheHE jag har dragit jättemånga roliga nyårsskämt idag:
  • Nu tänker jag inte träna nå mer i år (HAHA)
  • Jag tänker inte borsta tänderna förrän nästa år (HAHA)
  • Det här är sista gången för i år som jag bajsar (HAHA
  • Det här blir mitt sista skämt för i år (HAHA)
osv osv osv - Möjligheterna är oändliga!potc 3 - nice stuff

Nu har jag sett Pirates of The Caribean(?) 3. Orkar inte googla hur det stavas så kan ju kalla det för POTC helt enkelt. Heheh så säger dom alltid på fan-forumen för filmerna... Hur jag nu vet det?!?

Känns inte hela Pirates-grejen väldigt... 2007? Allt är så överdrivet i den där pirat-världen (nähe?) Typ när Jack ba slänger Elisabeth runt sin hals och grabbar tag i en fallskärm av typ palmblad helt random som får dom att flyga UPPÅT? HAHAHAHAHA ALLTSÅ VA

Ni ba ååh varför äru så agro? Avis på Bettan eller?

MEN TYP JAA
Ok, att tycka Jack Sparrow är snygg är om möjligt ännu fånigare än att veta hur snacket går på pirat-forumet. MEN. HAN. ÄR. TYP. SNYGG. Så nu sa ja det förlåt gud.

Nästa halloween-utstyrsel är fixad.

tänderna mår fintOj jag ba råkade peka mot min nya skinnpung! Visst är han fin. Världens bästa julklapp. Efter tandoperationen som jag uppenbarligen kan behöva.  ..Har aldrig sett mina tänder sådär sneda?

De brukar faktiskt vara ok. När jag var hos tandläkaren sa han tillochmed att "om alla hade likadana tänder som dig skulle vi inte ha något jobb"! Btw visst är det en mysig känsla när tandläkaren har på sig såna där plasthandskar och liksom slår lite lätt på framtänderna?!! Love it. Synd att jag inte får vara hos herr tandläkare så ofta.


(Förmodligen är bilden en synvilla.)

mina favoriter just nu


AÅSSSSSASSÅÅÅÅÅÅÅÅ så töta mina lilla bebisar vill ba skrapa lite längst kinden *skrap skrap* och kuttra i deras halsgropar och trumma på deras nyckelben. Puss

flin'flin'


Det här skrattar vi åt ikväll, ok?

säg hej till jodie!

Jaha. Jag är typ fast här lol. Har nästan pyjamas på mig fortfarande och känner mig typ handfallen och vet ingenting? Men idag har jag i alla fall 1. varit inne på omegle.com och 2. blivit kompis med en tjej från Indonesien.

Hon heter Viena men vill bli kallad Jodie. VÄÄRLDENS SÖTASTE TJEJJ HIHIHIH :')

Ini Jodie bawah pohon Natal!
(det betyder typ Här är Jodie under julgranen! På indonesiska)

julfirande


HEJ! Jag har nyss firat jul i alla fall. Det var bra! Hoppas alla andra också hade det jättebra, vare sig ni sörplade i frälsningsarméns soppkök, hade The Hills - maraton eller åt knäck på ett fastfruset tåg. SJÄLV VAR JAG HEMMA I MITT VARDAGSRUM fyi kan jag berätta att jag satt i ett soffhörn. Oj, det lät tragiskt. Det var inte så tragiskt. Fick ju massa paket hehehhigagaggghaa. Och oxfilé till midda'


Kollade på Kalle. (Varför skriver jag det här? INGEN. BRYR. SIG)
Men kan ju passa på att dissa Kalle lite. Fast nä det är typ heligt så jag vågar inte.

oK bRa atT ni bryR eR sÅ mYckÄ råÅh

på svtplay just nu

HAAAAAAHAH-HAn har inga kläder?!?! Eller va? Jag vet inte? Är det ett stickat halternecklinne eller en halsduk som han virat runt hela kroppen? Blev inte kameramannen distraherad? Fattar ingenting. Menmen, nu fortsätter finalen! Hoppas naturligtvis på nakenfisen hihihihhi.

det är rusta det!!!!!!

Här sitter jag! Den uppmärksamme kanske noterar att jag bytt hud med en leopard.

.......... SKOJA!!! Det är en filt. Köpt på Rusta! Han låg där alldeles ensam i den dammiga korgen vid kassan, och jag hade inte hjärta att lämna honom. Har dock inte haft nån tanke på att tvätta den eller ens vädra den, trots att de klåfingriga Rusta-shopparna varit där och pillat.

ps plus att jag är naken under filten ds

hade lite tråkigt bara...


failad totalsågning

Kollade lite på Day After Tomorrow nyss... HA! Ha! HA! Måste vara en av de sämsta filmerna som skådats.

"Jag har en teori om naturkatastroferna"
"Du har fel"
"Nej jag kan bevisa det med superdatorn"

HAHAHAHHAHAHA alltså vA? Ursäkta att jag frågar, men vad i hela friden är en superdator? SUPERDATOR???? DE KALLAR DEN SÅ. HELT SANT. Dör.

Men sen googlade jag superdator. I hopp om att få fram en tokig tecknad supermegapowerdator att lägga ut på bloggen och håna. Men OJ. Ordet superdator finns till och med på wikipedia:

Pinsamt...


chokladduellen...

Okej min mamma har sagt att jag ska baka julgodis. Ja bah palla bry sprang upp till bloggdatan lix wtf. Nä men seriöst - julgodis? Vad är det? Blir lite nervig! Tycker det borde duga med en aladdinask eller varför inte paradis?

Jag har aldrig förstått grejen med att aladdins ask är mycket populärare än paradisets ask?INGEN VILL ÄTA DOM ÄCKLIGA FULA MÖRKA PRALINERNA FATTA
in se fak tum

kritiserarn'

... Ensam Hemma var dock inte så bra som jag minns. Fick lite ångest av den sadistiske pojken, alltså AJ. Häftstift i rumpan är inte så kul. Inte heller eld på huvudet eller målarfärg i ansiktet eller bruten näsa.

Det blev liksom för mycket. "Don't overdo it", tänkte jag större delen av filmen, utan att nån brydde sig. Efter att Kevin kastat den tredje tegelstenen på bovarna blev jag lite less, och då kastade han två till. Snacka om att inte vet vart man ska dra gränsen.

Sen hjälper det ju inte att lilla Kevin ser ut såhär nuförtiden:


update!


frimärken förvirrar mig

(Nej det är inte soligt halv elva hos mig, det är en gammal bild. Sitter i morgonrock IRL)


HAHA. Episkt failure kanske man kan säga. Men egentligen är det inte komiskt, snarare tragiskt. ÅåH mår lite dåligt. För mina fina julkort jag berättat om, kommer aldrig komma fram. Tog fel frimärken typ!!?

Alltså orkar inte. Här gör man världens godaste gärning också skiter det sig TOTALT. Jag såg ju bara ett stort paket med frimärken från röda korset på bänken och tänkte YES! va gött typ. Men NEJ då visar det sig, efter att jag postat kortet såklart, att det INTE ALLS är frimärken?!?!?! Det är bara nån sorts "stödmärke"??

STÖDMÄRKE? Som ska visa sitt stöd? Ja tack så jättemycket. Röda korset stödjer alltså en fin julstämning? Ja det gick ju bra. Nej. Hata röda korset. Världens fulaste logga btw. Ser ut som Schweiz flagga.


titta vad jag gör fintÄh. Pyzzlade lite bah.. Ett enkelt pärlplattejulkort och lite klister ba så blir farföräldrarna glada! Vilket underbart barnbarn jag är!!!!! Åh blir nästan tårögd.

Nej jag skoja. Har köpt det färdigt på ÖB... -.- *doh* (som Homer Simpson brukar säga xP)

...?

Frågan kvarstår. Vad ville Jean-Pierre med sin ljusblå lilla addidasväska som satt åtstramad runt hans bringa? Den hade samma storlek som ett A5 och satt så slimmad att axelbandet skar in i hans bokstavströja under hela kvällen...

Just det. Bokstavströjorna. VAD. ÄR. PROBLEMET. Fattar inte varför hans garderob består till 90% av klädesplagg med bokstäver på?! Helt obegripligt.


paradise hotel - nu gäller det

Imorgon är det final!

Längtar!

 


Fint... Lite Madagaskar-känsla över det hela! Paradise Hotel spelades ju ändå in i Colombia, så helt fel ute är jag ju inte? Nej skoja ba, jag vet att Colombia ligger i Sydamerika *lol*. Det visste däremot inte deltagarna, de trodde att de befann sig i Alaska? Och att en världskarta var en karta över Colombia? 

ST - almenackan... håller inte..


Jamen typ fryser lite ba! Filt över axeln och ST-almenackan fladdrar lite i bakgrunden... Decembers bild är jätte jättekonstig. Det är en man med cowboyhatt som står på isvakskanten med en typ elsladd? I andra änden av elsladden har han knytit fast en stackars man med bar överkropp som typ dränks i isvaken???

FATTAR. INTE.

Nu betapet! Fick 190 poäng förra gången för TYSTAR. Ha! HA!

jaha glad lucia

Det här har typ varit världens sämsta lucia. Det firar vi med en gammal goding till videOh!
AAHHHHHHHHHHHHHHHHH va tråkigt
tar självmord *not*
Ung & Bortskämd ikväll ♥

pärlsocker. inte okej

Kul tjej. Jag sitter ba och funderar på en liten småsak. Inget speciellt kanske. MEN. HUR. I. HELA. FRIDEN. KAN. MAN. HA. PÄRLSOCKER. PÅ. LUSSEBULLEN??????

(förlåt bakfnatt för att jag snodde din bild..)

gAh blir bara frustrerad. Pärlsocker passar på chokladbollen punkt slut. Over and Out. End of Discussion.


ps ikväll hänger jag i valrossen/flodhästen/papegojan. Ses vi där!??!!?

*hoppas*

positiva saker!

Det bästa med att vara sjuk är att kunna spela betapet. Trots att jag är sämst. Har endast vunnit mot Malin35 och det är ju bara sorgligt. En annan bra sak är att läsa bloggar typ FRANS. Ha! Ha! Ha! *nY sTaRtSida* och *bYebYe hAnNaPeE!*

Annat bra är att göra fina hushållspappersskruvar att ha i näsborren.
Och suga på en Werthers Original (de finns ju på lösvikt numera!!!!)

Alltså va?! Fin reklambild. Jag borde varit modell istället:

 


känslorna ba flödar

Jag är typ okontrollerbar?!?! Får panik. Upptäckte att jag dreglat på en tjejs jackkrage på bussen, och att jag mumlade "är vi framme snart" för mig själv!? Alltså HA. HA. HA.

Sen grinar jag titt som tätt. Typ när mina klasskamrater är söta. Eller när Robinson-deltagarna får flaskpost. Eller när jag läser fina bloggar. Eller när jag lyssnar på The Arks Have You Ever Heard A Song.
..
</3


Borde typ skriva ett tal om Harry Potter. Men på grund av min okontrollerbara kropp blir det nog att stanna hemma imorgon = kan skjuta upp talet lite.


/dregel dregel

svanar är också söta ju

Här är alltså jag och dagens outfit...............................

Ni ba vA!? Hehe. Det är ju inte jag. Det är Kenzas gårdagens outfit. Hon ville vara "söt" när hon träffade "söta" läsare och hade därför på sig en "söt" klänning med katter på.

URSÄKTA MIG, men det där är inte katter? Det är ju svanar med krokiga halsar? Och bruten stjärtfena? HA! HA! Så komiskt att hon ba trodde hon hade katter på klänningen, men det är ju egentligen svanar!!! ePIcFAIl kenZa!


(hoppas hon inte googlar sig själv och läser detta och blir ledsen)
(i så fall säger jag förlåt redan nu. Det är inget fel på svanar!)

nu är det ER tur att hjälpa

 

TittA! Det är jag på displayen! Har ju äntligen fått tillgång till en mobil och är härmed med i svängarna igen! Har dock 0 kontakter! Men det är ju lätt fixat om alla ba smsar mä?

Typ samma sak som att rösta i Idol. Fast istället för att skriva JAY och skicka till 72 400 kan ni skriva ert eget namn och skicka till mig. Om du inte heter Jay förstås, och då tycker jag synd om dig... Stora eller små bokstäver kvittar! HAHA vilket roligt skämt. JA men du kan ju prova bli uppringd själv på morgon och inte svara ja!?

Tack på förhand
Kram
Lisa

ätar-blusen är på!

Nu ska jag på julbord... *nErVöS*

Men har på mig min ätar-blus så ni behöver inte oroa er! Älskar ätar-blusen, den är liksom flygig över magregionen så det syns inte om man sväller upp. ÅÅÅÅÅH detta kommer bli GÖTT!

 

HeJDÅ från mig, min spec-tumme och ätar-blusen ♥

harry är spec

Dags för mig att krypa ner i sängen med Harry Potter........ HeheHEHEhehEH fast han ska följa med i textform. Ja! Jag ska läsa Harry Potter och De vises sten! Vi fick välja varsin bok på svenskan som vi ska hålla ett tal om. Och jag valde HARRY POTTER???? OCH DE VISES STEN???!!?

Oj. Fick typ panik för att jag alltid är så seg och drog till med första bästa boktitel jag kom på. Tänkte att nämen harry potter är väl frän? Också valde jag den.

Men men. Gjort är gjort och kommer aldrig mer igen! Nu ska jag börja med kapitel 1: Pojken som överlevde.

Se hur stolt han blir när han klappar den farliga fågeln. Tycker synd om hans klassisar. FATTAAAA vilken jobbig kille att ha i sin klass. Ron däremot............................


tur att man kan huvudräkna

Det kanske är konstigt att skriva ännu mer om läppbalsam, men det är ju det enda jag tänker på i dessa läppfnasiga tider. Ville ba tipsa alla! Hör upp! Lystring! Idag la jag märke till en sak som jag gärna delar med mig av;

På apoteket säljer de Försvarets hudsalva i två storlekar. Den ena kostar 19 :- och rymmer 9 ml, den andra 35 :- och rymmer 23 ml. Med min snabba huvudräkning kunde jag snabbt räkna ut att det lönar sig grymt mycket att köpa den för 35 kronor!!! HA! HA! Ha! De försökte lura mig, men det går intEEEEE! ...


cause im 2 smart 4 u! xP


Kom ihåg - var alltid kritisk mot ert konsumerande!!!!!!

äntligen en chokladkalender!

 

Varför blev jag en rosa 3-åring..? Kanske är sådär jag ser ut!?!?! Uppenbarligen! Men kom ihåg, det är insidan som räknas alla bloggläsare ♥♥♥ hihhhiih


Ikväll är det jag, chokladkalendern och sesamsticksen som umgås! Vi ska typ kolla Paradise Hotel bah.


SPRANG RUNT ÖVER HELA STAN FÖR ATT FÅ TAG I DEN DÄR CHOKLADKALENDERN? Överallt sa dom "nej den tog nyss slut.." VADDÅ NYSS SLUT? Det är helt sjukt?! Omöjligt. Visste någon om att jag var på jakt efter en chokladkalender, så den sprang före mig och köpte upp hela lagret? Eller ljög butiksbiträdet? Eller var de "nyss slut" på riktigt?????????
Åååh. Så många frågor.

RSS 2.0