tjockisjacka

Dagens tyska glosa
Dick=Tjock

HELT SAAAANNT!!! HAHA roligt! Hihihi, fnissfniss. Nåja, här sitter jag och myser i min galonjacka. Åååh jag ser så härligt tjock ut i den! Det är en ballongjacka så jag ser dubbelt så bred ut i den!

Jag gilllar't skarpt.



Ska alltså inte till badhuset nu, utan in till stan. Förhoppningsvis blir det en fika med Fanny, annars ska jag bara gå runt och kolla i budget-affärer. Har inte råd med nåt annat. Det blir trevligt!

hemmakväll

HEJ

Det här är första tisdagskvällen på väldigt länge som jag är hemma. Vi har ju teater just den här tiden, men på höstlovet är det uppehåll! Skitskönt, ska bara vara hemma och kolla på mina två favorit-serier (som jag alltid missar!)



Ugly Betty och House är faktiskt de enda tv-serierna jag följer så jag kan lägga mig i soffan två timmar helt utan dåligt samvete.

ny jacka


Mmmums! En härlig galon-jacka har inhandlats för tusenlappen! Ser kanske inte så speciell ut på bilden - men det är den!!! Kan dock inte bestämma mig om den är speciell på ett bra eller dåligt sätt, men det spelar inte så stor roll. Den är supermysig!

Sen gick jag till min bror, var där några timmar. Lyssnade på CD-skivor (hur länge sen var inte det?) och länsade hans frys på bullar. Jag är en snäll lillasyster.

HÖSTLOV

ni som inte har höstlov kan äta mitt bajs till frukost - LOVLOVLOVLOVLOVLOVLOV!


Fotograf: Maja Eskebaek

HAHA

inte varit inne på bloggen på länge men nu loggade jag in.

KAN INTE HÅLLA MIG!

antog att statistiken sjunkit, men faktiskt inte lika mycket som jag trott! Konstigt, men jag förstår ju att ni alla människor bara älskar att läsa i mitt arkiv!



Såhär kommer ni se ut när ni märker att jag uppdaterat

VACKERT

Godermorgon båd herre och du

Har nu ägnat lite tid åt bilderna som vi knäppte igår. De blev jättehärliga. Vackra! Blå himmel, höstiga färger och MIG. Kan det bli bättre?



Mer bilder kommer en annan gång, dom är för fina för att bara glömmas bort :' )

systemis

Fina flickor

Idag har vi varit ute hela dan och knäppt massa kort, suttit och fikat i solen och bara myst. MASSA härliga bilder ska jag bjuda på, men just nu hinner jag bara lägga ut en, ska hjälpa storebror med maten.


dagens glosa

middag=supper


Ledsen över usla mobil-bilder men jag har muskelkramp så jag orkar inte trycka ner den tunga knappen på digitalkamerus. Mina ögon har också fått muskelkramp. NI SER JU SJÄLVA? Helt sjukt, dom lever verkligen sitt egna lilla liv.

Hehe...

Sitter nu och studerar teve-tablån. Hmm HAHA. Det går ett program halv åtta som heter 'Min Håriga Familj'. HAAAAHHHA? Hur kan man döpa ett program till det...? Åh, Christine håller på nu. Christine är en härlig kvinna, känner mig så trygg när hon visas i tv-rutan.

BESATT? Nejdå. Nu ska jag ta en lång dusch. Ha en trevlig kväll alla håriga familjer!

snabba puckar

been there - done that


Japp, här går det undan! Vi åkte in mot IKEA vid femtiden, hämtade upp storebror och var klara klockan 6. Ska bli skönt att sätta upp rullgardinen, har ju levt utan en sådan hela sommaren!

Resten av kvällen ska jag alltså montera ihop varorna och förbereda mig mentalt inför ännu en skolvecka... MEN KOM IHÅG! Det är bara 3 veckor till höstlovet. Ska bli så himla skönt!

IKEA

varför blir man alltid kär i de dyra möblerna?

Hej!
Som ni kanske förstår är jag färdig med städningen och sitter och bläddrar i IKEA-katalogen. Det är så svåååååårt. Ser ju så himla fint ut på bilderna i ett 100%IKEA rum, men så kommer det inte se ut i mitt blandrasiga tonårsrum.


Ska fortsätta leta efter guldkorn i den 1000-sidiga katalogen i alla fall... Det är faktiskt ganska mysigt att bara drömma sig bort i... ööööeeeeeh, möblernas värld?

I heard it on the radio

ännu ett pärlplatte-projekt KLART!


Supersnyggt halsband! Själva pärlplattan ska likna ett kassetband om ni inte ser det (vilket ni borde göra pga min obeskrivliga talang).

Kedjan har jag fäst med rund ståltråd fast i pärlplattan. Tack Panduro för att ni har gett mig nåt snyggt att hänga om halsen.

Vad tycks?


shop alot NOT

Anledningen till den oacceptabla ickeuppdateringen


Snygga pälsmössebrudar. Om ni av någon outgrundlig anledning skulle få för er att köpa denna mössa kan vi tipsa er om BIKBOK.

HEJ!
Håhå jaja. Eftermiddagen spenderades med Ebba och Agnes, shopping såklart! Fast jag var mest sugen på att pyssla. Mina fingrar har pyssel-abstinens!

Därför bar det av till Panduro hobby där jag inhandlade vissa föremål... (skriver mer i nästa inlägg!) Annars var det Ebba som storshoppade. Skor, jacka, tröja, väska, oj oj oj. Den finfina väskan hittade hon på en av mina favoritäffer, för endast 27 kronor! ETT FYND!


Två vackra barn! Ebbas godispåse tog just slut, det är därför hon ser så lessen ut :' ( AGNES DÄREMOT ÄR SKADEGLAD.

I nästa inlägg ska ni få se på nåt jävulskt vackert...

klipptid



Dags att gå till frisören! Min lugg har blivit för lång, så jag måste numera sätta upp den åt sidan med ett hårsspänne, nu är jag sugen på att ha lugg igen! Tänkte beställa klipptid över internet men då måste man registrera ett konto och jag tänkte VARFÖR???? Får ringa imorgon istället.

fingerfärdiga

BRODERINÅL I NÄSAN!

HEJ!
Haha, på skolan satt jag två timmar och broderade. Helt sjukt vad jag har pysslat de senaste dagarna... Först Super Mario och nu det här. Okej, två grejer men i alla fall.


Lite döda ögon jag hade på andra bilden jämfört med första. Det gäller att alltid va på topp!


SNYGGA BRUDAR, hahaaaaaaaa. Som ni ser fick Lelle till höger ta över mitt broderi-arbete när jag gick ut för att prata ett långt samtal med Maja.

Vi funderade på om vi skulle åka in och käka/gå på basket ikväll, men på grund av olika anledningar valde vi att skippa det. Får bli en annan gång! I alla fall ska vi förmodligen ses ikväll, ska bli hur mysigt som helt i såna fall.

SUPER SNYGG MARIO


Min första Mario är skapad!!!

Åh han är så snyggsnyggsnygg. Jag vill bara äta upp honom! Fast då kan jag inte visa honom för någon och det vore lite synd. Vad blir mitt nästa projekt? Kanske borde jag starta en pärl-verkstad...

TILL DAGEN: Vi slapp springa i ösregn! Det var helt enkelt frivilligt, så NEJ TACK. Har jobbat på med matten istället, vi har ju prov imorgon. Det blir till att plugga ikväll också, repetitionsuppgifterna!

Vad tycker ni om min Mario?

allvar?

Tydligen så ska vi springa 1 mil i ÖSREGN idag på skolan.

NI MÅSTE SKOJA MED MIG? Jag är förkyld och har ett ton snor i höger näsborre! Nu ska jag tvinga mamma att skriva en lapp där hon högtydligt berättar att jag på grund av min obotliga höstförkylning inte kan anstränga mig men ändå måste få MVG i idrott.


Photomic


Mycket besvär med dom där klasskorten har det varit. Jag slarvade nämligen bort påseendelappen och var tvungen att sitta en halvtimme i telefonkö för att få beställa en ny.

MEN NU ska jag beställa hem både skolkatalogen och det enskilda klasskortet, har redan sett klasskortet HAHA. I min klass klädde vi ut oss med cyklop/badringar/peruker osv så det var väldigt roligt att se resultatet!

RSS 2.0