blev nästan rånad

 

*Alla vi som läste DÖDA först* lol. HAN VAR HÄR!! Knackade på och jag blev jättteglad över att få besök. Men så ville han råna mig mmmhm. Dock var det aldrig läskigt, han skulle ju "sälja dekorationer" och jag ba hehe ne :) så då gick han.

Men ändå var ganska dramatiskt.


Dessa tjuvar alltså. Och att det finns så många synonymer till tjuv gör mig ganska uppspelt eftersom mitt mål i livet är att bli ett mänskligt synonymer.se! Några förslag: Bandit, bov, skurk, brottsling, rånare, tjyv, kriminell, våldtäktsman, mördare.... osv osv osv.


JAHA OCH NU GÅR ÅSKAN?? *dör*

för mycket randomKänner sån press att måsta blogga och så. ? Varför skriver jag "och så"? Handlar ju inte om nåt annat. På tal om detta kom jag på en ganska rolig händelse som jag vill ska utspela sig i det verkliga livet någon gång:

*Ponera* att någon ställer den klassiska frågan "vad gillar du att göra på fritiden?" också svarar du såklart "jag gillar att fotografera och så" (eftersom alla typ gillar fotografering för det är väl inne just nu?)

Men HAHA FATTA MISSFÖRSTÅNDET då personen frågar "jaha, vad brukar du så? morötter och sånt eller?" HHAHHA skulle va så kul om jag fick uppleva en sådan diskussion irl. Alltså SÅÅÅ som i ODLAAA hehe.Allt börjar spåra ur. Jag ska nog kika runt lite på internet och leta efter en ny bloggplattform att stå på... *2 bE cOnTinUeD*

/Lisa94

har MASSA spotify kvar baHörluren på och här sitter jag och diggar till livets näring, musiken ♥ Haha nej skoja lyssnar inte ens på nåt pga har ingen bra lista på Spotify och orkar inte engagera mig i nya hippa band osv.

Alltså jag har 5 hours kvar på spotify??? HAHAHA känner mig som en musikhatare. Alla idiotvänner på facebook (coola indiekids, dock inte jättecoola eftersom de ej har premium..) som 2 maj ba "ÅHH mina timmar på Spotify är SLUT kommer aldrig överleva!!!!" och jag sitter här med tid i överflöd. Den som spar han har SÅ ATT SÄGA.

coolt att skriva tal

Känner att jag vill förklara/försvara mig lite för att jag *suttit vid datorn* konstant SÅ HIMLA LÄNGE NU. Eller va! Det har bara gått cirka 3 timmar räknade jag ut nyss med min briljanta huvudräkning, men känns snarare som 30 xD

Ni får inte tro att jag bara suttit och kollat på Blue Water High (FATTA LYCKAN NÄR JAG HITTADE DET PÅ SVTPLAY!??) och käkat grillchips. FÖRUTOM det har jag liksom skrivit ett engelskatal. HAHA fatta vad sjukt ändå att man kan göra såna saker, skriva TAL och grejer. Trodde man ju inte direkt för 10 år sen xD


Bästa delen i talskrivandet är att *klistra fast på programledarlappar* dvs som de har i Melodifestivalen och sånt.


pallar ej supertrendiga tanterHär sitter jag i manchesterbyxan och sväller. Hatar cirka alla tanter som ba "LÄCKRA byxor du! Är det trendigt eller? Hade ju såna där i min ungdom, är jag SUPERtrendig då eller ;););)?"

Ja ba himlar med ögonen, suckar lite och bara skakar på huvudet som att säga ASSÅ DU FATTAR VERKLIGEN *INGENTING*. Älskar dessa små tonårsutbrott. Men ärligt; bara för att du ägde ett plagg när du var ung som är trendigt NU betyder inte det att du är "supertrendig".

HAHA om jag ba skulle påstå att, i och med att jag hade utsvängda jeans för 6 år sedan, JAG är supertrendig. Dock att jag ju ÄR supertrendig i och med man prenumerar ju på SOLO och får lite modetips då och då ;pPppp


MEN TANTER ALLTSÅ
Det är ju bara så fel dom fattar ju ingentiiiiiiing.

att göra på internetKänns ju lite som ett hån av väderguden när det är såhär ljust ute och man är redo att sova. Mitt hår fick vara med på bilden. Vet inte varför, jag sträckte mig liksom desperat mot kameran men nådde inte ända fram. Värt.

Vaddå "redo att sova" förresten. Som att jag sitter här och ba rullar tummarna, att alla kvällssysslor är gjorda liksom. Nej det finns alltid ärenden på cyberspace. Om inte kan man roa sig med testet: "Vilket Brangelina-barn är du?"

Och jag blev.....


..Ok.

ingen bryr sig...HAHA jag är så svett i armhålan nu. Vill att det ska synas för då verkar det som att jag int' bry' mä om att vara snygg hela tin'. MEN DET GÖR MAN JU.

Jag har cyklat till/från Kvissleby idag från Juniskär och det är ju ganska långt??? VARFÖR GJORDE JAG DET HAHA. Men vill ju vara som Fredrik Wikingsson (han gjorde det). Och han vet var jag bor. Åh gud kommer leva så länge på det där. VARFÖR ÄR DET INGEN SOM FRÅGAR MIG OM DET???

Förväntar mig typ att alla ska ställa sig upp och applådera när jag kommer in i matsalen. Eller åtminstone peka och viska "shit, det var hon!!! så cool!" osv. MEN INGENTING. Har typ försökt dra upp det själv, ba "hehe jaHAaa och vad gjorde ni i helgen då?:)" för att de ska fråga tillbaka, men nästan ingen bryr sig.DET ÄR SÅ TRAGISKT OCH JAG FÖRSTÅR INTE VAD DET ÄR FÖR FEL :(:(:(

inga ben

(HAHA Inga Ben skulle man faktiskt kunna heta om man var könsförvirrad ;pPppp)

Ja, TÄNK OM MAN INTE HADE NÅGRA BEN!!! Den tanken har nog slagit oss alla. Hur det skulle kännas att greppa tag i sina knän och sen liksom finns det inget mer! Skönt att slippa tånaglar som river sönder strumpbyxor och så. Fast VÄNTA HAHA vilken ben-lös människa har STRUMPBYXOR??

Skulle se helt sjukt ut ju.

några vanliga rädslor

Saker jag känner varierande rädsla inför:

Inte hinna hoppa av bussen
Folk som pratar om sig själv i tredje person
Bli dränkt av en trädgårdstomte och att min man ska kalla det för en "bisarr död"
Min katt (skräckblandad förtjusning dock)Somna på armen så den är alldeles tung på morgonen och det känns som man har gips
Att råka särskriva ord
Människor som älskar Japan
Wikipedia-haters
"Magiker"
Özz Nujen, framför allt bakgrundsbilden på hans Twitter men även själva Özz Nujen
Att det ska krypa upp en LEGUAN ur toaletten (såg det på Americas funniest home videos en gång)
Skämta med nån om det här med att födas med elva tår OCKSÅ FÖDDES PERSONEN I FRÅGA MED ELVA TÅR


m.m
m.m
m.m


MÄRKS DET ATT JAG BORDE PLUGGA........................

mvh starstruck på mig själv

Tur att jag hade min långa svepande kjol ikväll, har skakat cirka konstant och varit allmänt efterbliven. Mina bästa idoler har nämligen rört sig i Sundsvall kvällen till ära (sista kvällen innan domedagen dvs). De heter Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och vet allt om allt och jag vet allt om dom. Vill vara precis som dom fast mig själv osv.

Därför smög jag fram till Fredrik och klappade hans skinnjacksarm lite. Bara begravde mig själv för det var så stört. Så STORT skulle jag skriva men det var STÖRT också. De säger så bra saker och jag säger så dåliga saker (tex att jag trodde podcasten var LIVE? VA? SÅ KORKAT HAHA ORKAR INTE).

Vi blev kramade på men jag var lite till mig och har glömt bort hur det kändes.
De luktade ganska så gott och Fredrik var lite len medan Filip var lite sträv (obs i ansiktet).


Det snurrar lite och så nu för jag älskar ju sånt här DET VET NI ALLA VID DET HÄR LAGET.


HAHA ca 2 megapixels. (VAR SÅ MYCKET SNYGGARE ÄN SÅ?? Vill jag tro)

Dock! tro inte jag var ett jobbigt fan som *ville fotas*, det var dom som ba tjata' och tjata' så ja ba "suck, ok ställer väl upp då.." Är fortfarande fnittrig jamen förlåt.

blogglivet

Inte bara tidigare nämnda *Glamourama* som påverkar min vardag. Även denna "blogg" gör mig så FLUM xD Haha nej hatar ordet flum, dock kan man få riktigt underhållande träffar på youtube, bland annat denna "marre är flum" är en personlig favorit:

Men alltså när jag skriver skolarbete och sånt blir det atuomatiskt att jag skriver ett blogginlägg? Det är ett sjukt beteende MÅSTE SLUTA! Men vill liksom lägga in en photobooth-bild i början, dra några lika som bär-liknelser och avsluta med ett photoshop-arbete med mitt huvud på lärarens kropp.

TUR ATT MAN *VET VAR GRÄNSEN GÅR* så att säga.

glamourama DJ'sStällde klockan 1 halvtimme tidigare för att jag ville se klart Glamourama!!! Säger ju det, borde verkligen jobba med morgonpasset (TAR K*DJ*S PLATS!! (vågar inte skriva hela namnet för han googlar sig själv!))..

Skönt att det är slut nu, Glamourama alltså. Det infekterade alldeles för mycket på mitt privatliv! Igår tex på muntliga engelska nationella när jag började dra liknelser till Glamourama?? "..well acctually i have seen a programme called GLAMOURAMA... it's about three girls you know.. emh sometimes they are DJ's.." Också gjorde jag den klassiska dj-posen, en hand på hörluren och andra på freestylen ba.

Lite konstigt beteende ja, men hoppas ändå det tar mig till högsta toppen :):):):)

trollkarlar är en bluff!!!

LOL att en liten brud på sin blogg ba "nej hörrni, jag tror faktiskt inte på det där att jorden går under 21 maj!" ba MEN PUCKO HAR DU TROTT DET NÅN GÅNG??

Samma med er som tittar på Fenomen (ej jag pga krockar med MÄSTARNAS MÄSTARE...)och till slut skriver på er lilla statusrad att "FENOMEN ÄR FAKE" men HAHA. Du är ju efterbliven om du tidigare i ditt liv trott att det var äkta. Som att ni ba fått en uppenbarelse och till slut insett att det kanske inte går att stanna Big Ben med hjärnan ändå.

Observera att skeden är ej böjd med *tankekraft*

*skär skär skär*


Skär i hyn! Obs ROSA inte med kniv... Och skärheten beror på min nyliga springtur.

Var ganska kul förutom när jag blev omsprungen av en kossa. Då menar jag alltså en människa som skulle kunna misstas för en ko, SÅ ATT SÄGA. Dock att det inte vore helt konstigt om jag blivit omsprungen av en animalistisk ko för man bor ju på landet, kor springer lösa osv!!!

"muffins"Verkligen tystnaden som uppstår-moment när jag satte tänderna i dessa "muffins". Ok jag anade oråd redan när pappret satt fast så till slut ba BLUNDADE OCH TUGGADE jag. Hehe.

Det roliga när man misslyckas med bakverk är ju att man alltid ska "dekorera". Lite glasyr, strössel och grädde ba. För att ta uppmärksamheten från själva kakan. Så även jag. Vem är jag? Jo: best of eurovision 2011!!!

Här kommer mina Lika som bär-favoriter från gårdagens eurovision song contest! Det var SÅÅ BRAAA hoppas ni såg det annars är ni värdelösa och det här blogginlägget suger för er.EXAKT SAMMA AVSTÅND MELLAN FRAMTÄNDERNA??!! På programledaren och Mia Skäringar alltså


Hon från Georgien är KENZAS ONDA/ONDARE TVILLINGSYSTER JU?!!


Såhär skulle Bosniens bidrag DINO sett ut om han haft en klassisk schlager-utstyrsel????


SAMMA LEENDE ÅTMINSTONE, Rysslands sångare och Lorenzo från ung och bortskämd


Den österrikiska versionen av Michela Forni?! MEN JAA ENDAST PGA "håret"


Denna fransos har vissa likheter med Asaguden Loke ("Spindeln" HAHA?)


Här är vinnarna. Visst ser han ut som en typisk laktos/gluten/astma/pälsallergiker? Plus lite
.. Herr Tumnus

skryter SOM VANLIGT ALLTSÅPrecis som det är (var) Usama Bin Ladins plikt att döda amerikaner är det min plikt att berätta om tidningen egoboost.. Hehe nej det var en dålig liknelse. Man kan inte likna mord med magasin? Förlåt DÅ. Vill ju bara skryta att jag har läst tidningen och så.

Skryta? Nej jag skryter inte till skillnad från tex vissa andra... Ni ba "vA? VEM??" ÄLSKAR när man får den där blicken i klassrummet när nån ba "mm, till skillnad från VISSA ANDRA". Ja ba :D:D:D? Skoja det händer aldrig. ALDRIG DRAMATIK KRING MEJ NEJ. (Skrev alltså MEJ utan att tänka efter före, hatar mej sej och dej egentligen).

busig idag ba!Såhär kan man se ut när man gjort något busigt, eller bara skrattar åt de lustiga katterna som leker på mattan bredvid mig. Men för att det här inte ska bli en DJURBLOGG (ni ba "2 late :p") struntar jag i en noggrann redogörelse om deras beteende osv.

Det busigaste jag gjort idag var kanske att ta en GUMMISNODD som hårsnodd ba. HAHA vem använder gummisnoddar i håret, det är ju ÄCKLIGT pga gummisnoddar har man typ runt syltburkar och sånt.

Och hos mormor och morfar finns en liten svart mönstrad låda på fönsterbrädan i gästrummet där gummisnoddar finns? Det är jättekonstigt varföööör finns dom däääääääär? Helt fel forum för gummisnodden?

skobiten & jag

 

Här är jag! + en bit från min sko, och bredvid den en bläckpenna??? Var ju jättekonstigt såhär i efterhand att jag höll upp pennan, men vill ju visa hur liten skobiten är. För man kan liksom inte jämföra den med mitt huvud pga enormt. Skulle bli helt oproportioneligt.

Min sko föll alltså i bitar idag. FAST BARA I EN BIT ;pPPpp. Också var jag tuvngen att plocka upp den för det kändes så tragiskt att den skulle ligga ensam i ett dike, så jag tog med den hem. Dock glömde jag den på Pressbyråns disk (varför la jag ens ifrån mig den?) så fick VÄNDA och HÄMTA den.

HAhaaaaaaaaaaa. Så konstigt gjort, inser jag nu.

mustaschknapp

Kolla fina knappen jag fick idag! Av Lisa. HON ger MIG saker på sin födelsedag. Så är det när man är lisa94, ba livin' the lisa94-life. Om någon vuxen frågar varför det står "come to me mustasch man" ska jag säga att det är ett modernt popband eller dylikt. 

DOG för övrigt av svett tidigare idag. Lite komiskt att de i Motala säger "oj, nu blev jag svett" istället för "oj, nu blev jag svettig". Det låter ju helt sjukt. Som att de ba *konverterat* till en svettpärla. Tror jag tjatat om detta förut men jag förvånas/fascineras lika mycket varje gång. Är som en guldfisk, ba ältar samma saker om och om igen :(:(:(:(

vilja bli delfinSkickade detta till Lisa nyss. HAHA när jag hittade bilden (originalbilden alltså, har redigerat den efteråt...) ramlade jag in på Svenska delfin-i-människokropp-förbundets hemsida, FÖR DIG SOM EGENTLIGEN ÄR EN DELFIN. Minst sagt en upplevelse att vistas på hemsidan där de bland annat menar att:

"Människor är bara rädda för förändring och det som är främmande. Vi måste vända trenden. Vi är artfränder, och bör bete oss som sådana, oavsett om vi har penis, vagina eller ryggfena."

För alla oss DHB:are (Dolphin in a Human Body) är denna sida perfekt, finns även jourtelefon att ringa till med mera.

17

Idag blir min underbara vän 17 år, och jag kommer inte kunna närvara rent fysiskt. Synd eftersom jag har laddat inför detta i flera flera veckor, jag har liksom varit mer besatt av Lisas födelsedag än av William/Kate-bröllopet?! Det här inlägget skrevs i februari.

HAHA nej. Jag skriver detta kl 23.50 den 7 maj 2011 och vill att det ska publiceras med äkthet precis när det är klart. Det behöver liksom inte vara massa PLANERING och FÖRBEREDELSER egentligen, huvudsaken är att man tänker på varandra och tycker om varandra. HAHA igen, vem försöker jag lura. Jag har planerat och förberett mig till tänderna.
DVS DU SKA FÅ ALL UPPVAKTNING DU ÄR VÄRD. Förlåt om du väntat dig en smäktande kärleksförklaring, men jag känner att det skulle förstöra min image och så.
Saknar dina sprättande långa ben och hoppas du har på dig Miss Li's gamla klänning på måndag.
Okej, måste verkligen öva på dessa pussbilder a la Michaela Forni. (Har fler tänder egentligen)

hälsning från lisa94!

Jag är i Motala ba!!! P-pPPaARtyy för här bor min farmor och farfar!!! Och jag har varit helt isolerad från allt dvs Twitter och stallet.se HAHA nej skoja stallet.se har ballat ur totalt? Man måste logga in och *kratsa hovarna* på sin häst varje dag. Får fortfarande mail från *Brunte* som ba "Längesen vi såg dig Lisa! Castor har slut på havre, bli GULDMEDLEM så blir livet lite lättare". Pallar inte.

I min familj har vi liksom inte iPads och iPhones dvs uppkoppling överallt, däremot fick jag veta NU att pappa hade med sig sin dator??!?! Asså farsan, pallar inte. Här har jag gått runt och rullat tummarna, tvingats vara SOCIAL osv, också finns min lilla kärleksjuvel i en resväska? *Äntligen återförenade*.


Enda bilden jag fotat med min mobilkamera??? Så konstigt. Jag låtsades ju lyssna på telefonsvararen när jag fotade pga ensam, därav det obegripliga motivet men HELLRE TIO FÅGLAR I SKOGEN ÄN EN I HANDEN SOM JAG BRUKAR SÄGA!

aldrig mer animal planet
Kolla perfekta Animal Planet - onsdagen! Dock ej "Ruud i småkrypens värld", känns inte riktigt min grej, men VILDASTE AFRIKA åååhh ryser i hela kroppen när jag tänker på de sträva lejontassarna och de torra noshörningshudarna. Vill ba smörja' smörja'!

Men pappa förstörde min glädje med sitt "Du vet att vi inte har Animal Planet längre". Jag blev helt CHOCKAD MÅLLÖS OCH JÄTTEJÄTTELEDSEN. Stirrade tomt ett tag och sen frågade jag med tunn röst varför. Han ville inte riktigt svara verkade det som? Mumlade något ohörbart om Boxer-Robert osv osv.

Vet inte VAD jag ska göra ikväll om jag ej får se big five.


mysteriet på greveholm (vol 2)

ORKAR INTE att det ska komma en *uppföljare* till Mysteriet på Greveholm??? Känns inte bra i magen, PGA:

...
Har inte klistrat ihop bilderna själv, tog någon random no-lifer bloggare som roat sig med detta. Och själva nyheten läste jag om på Twitter HAHA jag ba lever på andras framgång. Glider på ett bananskal. (Räkmacka?)

dramatisk drömNu ska jag äta upp det sista i godispåsen (dock bara Werther's-papper och fizzy bubbly kvar..) sedan SOVA. Ja jag har ju inte berättat det *för mycket annat intressant att skriva om*, men sov så otroligt dåligt inatt. För jag var RÄDD. Har aldrig förstått det där med folk som bara inte KAN sova, men nu förstår jag och det är läskigt.

Jag drömde (alla ba nej snälla berätta inte) att en tjej jag inte ens känner fastnade i rulltrappan och dog. Ja. ALLTSÅ FATTA DET VAR SÅ ÄCKLIGT MAN FICK LIKSOM SE NÄR HON FÖRSVANN NER???!! Jag dog nästan, vaknade kallsvettig och ba tänkte på drömmen om och om igen. Fast jag fattade inte om det var en dröm eller inte, för jag trodde jag hade läst på en blogg att det var sant? Så jag:

1. Surfade in på st.nu för att se om det hänt på riktigt
2. Surfade in på aftonbladet för att se om det hänt på riktigt.
3. Surfade in på dagens nyheter för att se om det hänt på riktigt.
4. Googlade länge tecken på att det hänt på riktigt.


..Och jag kunde fortfarande inte inse att det var en dröm??! Jag kollade till och med denna tjejs facebook för att se om hon levde, vilket hon gjorde men jag kunde FORTFARANDE inte fatta att jag drömt. Till råga på allt hänger det en gammal morgonrock på min dörr som jag inbillade mig var Döden..? OCH JAG VAR JU VAKEN? Hur kan jag tro att en morgonrock är Döden, i VAKET TILLSTÅND???Åh gud förlåt för denna blodiga dramatik på söndagskvällen, men vill bara säga var försiktiga i rulltrapporna och allt. Orkar inte jag kommer ju aldrig vilja åka sån igen.


Eric Saade intervju (ej av mig)

Vad vill Eric Saade egentligen med denna intervju nedan?! Blir ju på allvar ledsen när han ska vara så kaxig..? Han säger så många konstiga saker, bland annat:VAD HÅLLER HAN PÅ MED. Det är så pinsamt. Älskar honom inte längre för jag hatar folk som inte vågar vara ödmjuka. Samt de som lyssnar på "bra musik". Och framför allt de som är 20 BAST.

Läs hela artikeln HÄR, dock att jag printcreenat ca allt.

döpa dyra saker

Tog mig en cykeltur och ba *funderade på livet*. Tänker så bra på cykelsadeln, dock att jag glömmer bort allt sedan? Älskar allvarligt min cykel. Vill nästan ligga med hen. Fast nä det vore SJUKT ju.Jag har som ni ser ej bestämt kön på cykeln ännu. SOM OM JAG SKULLE HAHA det är en cykel fattar ni väl? Den har inget kön. Könlös. Tänker inte heller *döpa* den som alla ska göra med sina käraste ägodelar. Typ "det här är min Nikon D90 han heter RAGNAR hihih".

Oj nu fördömer jag verkligen detta beteende, menar inte att vara elak. Men tänk ba en gång extra innan ni döper nåt dyrt till nåt tokigt. (Ragnar är typ det tokigaste namn jag vet, ärligt).

stort huvud

 

Gillar såna här coola suddiga bilder. Man blir liksom fundersam, stannar upp i scrollandet och ba VÄNTA LITE, var är ansiktet egentligen?! Gillar också när mitt ansikte ser litet ut. Har världens jätteskalle egentligen HAHA, det är ganska sjukt.


Kolla ba! Jag är typ två Lisa-huvuden??? Och nu fick jag ju tillfälle att visa denna bild också. HAHA så pinsamt för han sa typ "ja e ju så lång" också ja ba "ja me!!! då blir vi ju som mamma pappa barn"

??????????????????????????????????????
DU ÄR SÅ SJUK LISA!!!!!


Fast juste, har ju lovat att aldrig skriva om mig själv i tredje person. Men blir bara så less på na ibland. Jävla Lisa varför gör hon sådär...

RSS 2.0