*att ta farväl*

-->  Lisattack.wordpress.com  <--

 


Nu börjar vi på ny kula, följ gärna med om ni verkligen tycker om mig. Kanske blir det sämre (förmodligen) men snälla ni måste förstå, lisa94 håller inte längre. Mvh cool men gråtfärdig.

bloggar ej pga "HAR SÅ KUL"


Här är min första bild med iPhone!!! Kommer fortsätta skriva iPhone i obestämd form, precis som det på sexualkunskap sägs Penis och inte penisen. Ok skrev just penis med stor bokstav? Jättekonstigt, men det får stå kvar pga var ju tokigt och denna blogg går väl ut på tokighet?

Bilden föreställer rester från en fikapaus. Alltså hatar egentligen såna här bilder när bloggare ba "VI HADE SÅ KUL ATT JAG GLÖMDE FOTA!" också känner man sig som ett efterblivet mongo när man sitter och har skittrist framför datan och ba ÖNSKAR att man någon gång fick ha lika kul som Lisaplace och dom.


FAN HELLER att de alltid har så jävla kul på grillkvällarna att de glömmer fota.

varmaaa vindaaaar

HAHA skrev lisa95.blogg.se och ba VEM HAR TAGIT BORT MIN BLOGG. Lisa95 är alltså ingen upptagen hemsida så det är fritt fram att skaffa ett sådant alias! Bara ett litet tips om ni har svårt att välja bloggnamn.


Idag är det varm blåst ute så jag ska snart ut och visa magen! Dock klippa tånaglarna först. Kanske med min nya nagelklippare från dollarstore! Är så glad att jag har en egen nagelklippare nu, hur äckligt är det inte att låna den från pappas hylla...

Så nu äre fritt fram att knipsa av knepiga bölder på kroppen!!!! Återkommer ev med bilder.

dessa bestickMmhM har dukat lite nu. DJUP TALLRIK till PASTA? Känns exotiskt. Men det här med vilken sida om tallriken besticken ska placeras på... ORKAR INTE DENNA ÅNGEST VARJE GÅNG JAG SKA DUKA. Stannar liksom upp, hjärnan snår knut på sig själv och svetten bryter fram i nacken. Flackar med blicken och hoppas jag inte är iakttagen. Så pinsamt att inte veta.

En gång fick jag höra att man ska lägga dom "det som känns mest fel" ??? HAHA det var det sämsta tips jag hört. Alltså då måste man ju liksom tänka fram och tillbaka tusen gånger. Dock att det inte alls spelar någon roll om man lägger på fel sida eller inte, det är bara en sorglig tanke att jag aldrig kommer kunna bli en proffesionell servitris?
Fortfarande tveksam till källans trovärdighet dock..


RSS 2.0