bajhshaha


Tidigt imorgon åker jag alltså mot Ala. Haha nämen vilka tokerier jag håller på med!! Menar såklart att jag åker mot Motala. Där min farmor och farfar bor! Ska cykla runt på pappas morfar Arthurs gamla damcykel och bara tare lugnars!

Men det enda jag kan tänka på. Är att jag måste bajsa innan vi åker. Känner inte minsta bajs-feeling så det kommer bli svårt, men jag måste försöka!!! För det är inte roligt att bajsa på farmor och farfars toalett. Den läcker om man bajsar för då forsar bajsvattnet ut som en tsunami och rinner ner i springan mot köket RAKT NER i kaffekoppen!!!

Nej. Inte så illa. Men nästan. Bäst att säkerhetsbajsa i alla fall! Man vet ju aldrig.. *knaper knaper på russinet* Hehe.

nåt gick snett men fan vilket snyggt collage


KOLLA KVITTOT!!!!

En is-chai 37 kronor. Jag vet rena rama rånet... MEN DET ÄRE VÄRT! För jag har gett 10 barn i Etiopien skolmat! Hihi! Lycklig! Inte genom att köpa en enda is-chai då, men allt jag handlat genom stammis-kortet! *c00l chey*


kärlekspar1 nr2



*cant help im popular..*


MMMMH mina fingrar är alldeles flottiga! Från chips såklart! Inte vilka chips som helst, världens bästa chips - vårlök och svartpeppar... . ... <3

Gay chips men riktigt godA!

Kan garantera att det blir ett chipsflarn och något form av maraton ikväll. Busigt men sant!

kärlekspar1 nr1

Mannen med hatten (inte nicke nyfikens peddo-ägare, den andra) och skotjejen HAR GJORT SLUT! Jag är helt förkrossad. Hehe, nej. Men va tråkigt! Tycker det är så sorgligt faktiskt. De var ju typ som Edward och Bella - meant2be...




HAHA jag såg twilight 3 igår. Den var rolig! Typ. *team jacob*

ååh jag är så töntig . cut 

Nu skall jak badaaaa

uscha

Jag hatar verkligen min blogg.

SERIÖÖST HATAAAAR. Så äcklig ful och jobbig!!! Vill inte vara kvar här! Ska skaffa mig en användare på hamsterpaj och spela lite love hina eller goldminer. Ni hittar mig härefter på hamstrarn_94 ..



crazi i dagens ub

OMG! Kan verkligen inte få fram nåt annat. Har just avjnutit ett F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T nästsista avsnitt av ub. Ja, det är så vi fans förkortar ugly betty. Det är så braaaa jag älskart!

 

Idag kom Justin ut som gay :')
Hilda gifte sig med Bobby :')
Betty bestämde sig för att flytta till London :')
Wilhelmina blev skjuten????

Alltså vad HÄNDEEER!!! (Jo, det var ju Tyler som hittade pistolen i Wilhelminas byrå och han skullle skjuta Claire för han var sketasur på na för att hon avslöjat att hon är hans mamma, men när Tyler skulle skjuta henne gick Wilhelmina emellan!!) Helt sinnes.

hundtevling


Ikväll chillar jag med en dobermann som heter Doris... Inget konstigt med det... Eller? Ska väl inte säga något eftersom vår lilla labrador heter Hassan..


I tråkiga stunder kan jag gå in på en superbra hemsida som heter google, och där skriver jag i lite finurliga sökord ibland! Typ "söt hundvalp" osv. Något som jag och tyska Maria har gemensamt!

Därför blir det en TÄVLING. Mellan Doris-valpen och Hassan-vaplen:


HIHI AAAAAW :') Så söta båda två!!!!! *oMöjLigT atT vÄljA*

ugglarn


Ett sånt fint ugglehalsband fast SILVER finns på tjallamalla, världens bästa butik på bondegatan. Det hänger numera runt min hals och det känns förjävla bra.

starstruck

Shoppat lite för mycket kanske. MEN VAD GÖR MAN - min födelsedagsvecka och allt! Fyllde alltså hela 16 år igår, födelsedagen firades i estockholmo. Micket trevligt!


EFTERSOM JAG SÅG BLONDINBELLAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELT JÄVLA GALET! JAG SATTE MOROTSKAKAN I HALSEN OCH TAPPADE HAKAN OCH GLASET FÖLL I BACKEN etc. Satt alltså på ett fik på biblioteksgatan, precis vid urban outfitters nivet, och DÅ. Spatserar Belsis och hennes klädassistent Angelica förbi, BARA SÅDÄR.

De såg exakt likadana ut i verkligeheten. Isabella diskuterade hetsigt med sig själv, medan Angelica hummade och log och sa "ja, så är det" när det passade..


Inte jag som fotat.. vågade inteee det.. Men såhär såg hon ut i alla fall


dagens lärdom

Titta vilken intressant hyena-blogg jag hittade (en blogg om hyenor). Denna bloggtjej (hon som skriver bloggen) är verkligen duktig - hon tyker det är viktigt att läsarna förstår vad hon menar och förklarar gärna två, eller fem, gånger för mycket (skriver samma saker flera gånger).


printscreen från bloggen

"Enligt mig ser de ut som både bytes- och rovdjur. Leopard, zebra (de som är randiga)" ...

...

SÅ HAR MAN LÄRT SIG NÅGOT NYTT IDAG MED!

tokiga t9

Idag åkte min vän maja till danmark ... Hon ska gå på en flickskola i 3 år...

HAHA nej. Det var bara en crazy holiday! Innan hon åkte lämnade hon en påse i min hall med alla jävla grejer jag glömt hos na på senare tid, så när jag vaknar vill jag såklart tacka na!

obs bilden är en rekonstruktion

"Tack för grekerna du lämna i hallen"


Haha vad tokigt! Grejerna blir grekerna i T9!!!! KUUUL

en blogg tips

Allas vår Maria Montazamis äldsta dotter har en blogg. Hur underbart? Besök hennes blogg NU.


Denna blogg är verkligen jatte rolig och exciting, jag hade such a roligt time när jag läste den!

2 much qlthz

Jag och min gigant till stjärt önskar alla en trevlig kväll! För att det var så länge sen ska jag skriva min outfit!!! Kul! PEEEEEPPAAA NURÅ!
Byxorna kommer från Vila
Skärpet är från Gina
Tröjan från en tysk affär som heter Pimkie

Jaha. Så kul var det.

Själv ska man ut och grilla i finvädre! Jaha, här har man klätt sig i långbrallor pga dimman, också blir det världens finaste kväll? Cutcut..

förvirrande fotboll ju

Ikväll har jag som 700 miljoner andra tittat på FOTBOLLS FINAAAAL!!! Gal1! Ansiktsmålningen på!!!!


Det roliga är att jag satt där med min lilla spanien-vimpel och blev jätteförvånad när kommentatorerna kallade David Villa för Kapten Villa?

Äh, tänkte jag - det kanske är ett internt fotbollsskämt, att han är kapten på skutan eller nåt? Detta trodde jag alltså helt seriöst, ända fram till att David Villa var utbytt och de fortsatte heja på den där jävla kaptenen?



HAHHAHH men då ser jag ju att det finns en spelare med ett så lurigt namn som Capdevila!!!! Så tokigt va! DE VAR JU INTE ENS SAMMA PERSON!!!! Hahahaha ååh dööö


Två spelare - ett namn

cimon är nice shit

Har haft så många kungliga dagar att jag inte vet vart jag ska börja.. Ångest? Ja. Och jag älskar CIMON för han verkar så härligt puckad men tror han är jättedjup när han berättar om sina fantastiska stunder i trädgården, studerandes flygande blomblad i timmar..? Ok. Så jävla nice! Och igår på Teddybears @ gf (SJUKT BRA), stod vi vid en pojke som var så äckligt lik Cimon att jag blev helt knäsvag. Fast han var typ hög men annars vare nice.


Typ så fast utan tatuering. Knäppt skjorta i och för sig, så jag vet ju inte om han hade en sån tatuering eller ej.

viktigt meddelande

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nämen tjena! Chill här i skuggan på min gård, lite citron/lime saft och Little Marbles i högtalarna.. Sök på spotify, de är väldigt duttiga!

JAJA, VET ATT JAG SVIKER MIN FOTBOLLSSJÄL

 

Men. Jag har en pappa som meddelar målen hehe. 2-1 till Holland va? Hoppas Holland vinner för de har en så fin flagga <3

 

 

HAHA! Nu såg jag två skalbaggar som parade sig, fyfan vad läskigt!!!! Bort från min filt jävla pedd0n.


fina pojkar och flickor



Ååh, jag älskar den här pojken. Eller ja, han har en låt på spotify. Men han är så fin!
En till fin.


...

Sen vill jag bara säga att jag h.a.t.a.r BELLA i den där jävla twilight filmen!?!? Hur störd får man bli? Seriöst, de kunde lika gärna låtit rullstolsbundna och förlamade Elsa 87 få rollen?? ÅÅH psyk

RSS 2.0