mm det var ju roligt

Kände att jag behövde muntra upp mig själv lite denna söndagskväll till ära. Funderade lite på Världens roligaste youtube-klipp.. Vad kan det vara? Google-time! Fick typ fram ett klipp på en modell som ramlade på catwalken? KUL? Nä bara ont. Sånt här däremot: Bästa genren är ju nyhetsuppläsare som gör bort sig......
HAHhAHAahHA ojkaj inte att det äj så joligt!!

bara för att -köp

Visst är det JOBBIGT att provsmaka saker på ICA. Gruvar mig alltid när jag blir dittvingad och vet liksom inte hur jag ska reagera på maten. Idag var det provsmak på kokosboll. Typ som att jag någonsin skulle köpa kokosbollar för 52 KRONOR???

Det blir ju alltid värsta pressen på att man MÅSTE köpa en provsmakad vara. Annars är det oförskämt typ. Provsmakningstanten ba berättar hela kokosbollens resa från en herrgård i hälsingland till frysdisken på affären osv osv. Jag typ snarkar inombords och står där och torkar mig om munnen, säger tacktack men hejdÅåÅÅ typ.


Samma sak på Panduro. Den här lilla pilspetsen köpte jag på Panduro i Kvissleby en gång liksom BARA FÖR ATT. Blev jättekonstig stämmning när han ba "jahaa en sån där skulle du ha ja!" ja ba "mh" och betalade stressat med mina 4 enkronor innan jag smet ut.

godispapper på vägen...

Idag gick jag förbi gammskolan, där jag som litet oskyldigt barn tillbringade 6 år med att lära mig allt om mossor och lavar. Uppenbarligen har inte denna extrema skogsinriktning gått särskilt bra, för på vägen mot skolans busshållsplats låg godispapper och klubbpinnar slängda lite överallt.

Det var likadant när jag gick där. De coola, dvs Maria, hade köpt ett 100-pack med billiga laktristuggummin från Lidl. Lidl var just nyöppnat då och det var förstås jätteexotiskt att köpa 100 stycken laktristuggummin för 10 kronor, direktimporterade från Tyskland. Att dessutom TA MED DOM TILL SKOLAN var typ det coolaste man kunde göra.

När Maria hade lagt ett tuggummi i varje liten handflata som ivrigt sträcktes fram och tuggummipaketet tagit slut (det gjorde ingenting att det tog slut efter 3 dar för det var ju så BILLIGT på Lidl) släppte hon det tomma paketet på vägen - BARA SÅDÄR. Vi tittade storögt på henne och tänkte naturligtvis på alla stackars älgar/rådjur/kossor som kunde sätta plasten i halsen och DÖ.

Men ingen sa något.


(Obs! Vill tillägga att Marias avsikt säkert inte var att döda skogens djur. Jag "tappade" också godispapper en gång, typ plasten kring en patron, men Jenny plockade genast upp det. Om jag inte minns fel?)

bästa idol-bilden!!!!!


hAHahhAHhaha alltså så härliga brudar. Ni vet vad jag faller för om man säger så!


Detta var min första idol-bild. Älskar att den kom på first class mailen och att alla på skolan ba shit varför har du fått det dääääär vilka är det dääääääär hallååååå lisaaa svararå!!!

Jag vände mig lugnt mot mina klasskamrater, svarade "fans" och knyckte obekymrat på axlarna varpå jag fyrade av ett snett leende innan jag återgick till att förstrött bläddra igenom min idolbild-mapp.

carpe diem ba

Knaprar i mig en avokado och tänker på mitt failade liv. Kanske är avokado inte den bästa depp-frukten men vi hade inget annat ok?!?? Fast avokado är väl ingen frukt, det är en grönsak eller möjligtvis en ört.

Och ÅÅÅÅÅÅÅH nu upptäckte jag typ ett hårstrå i datorn? Alltså det sitter inte utanpå skärmen utan liksom som att det är innanför?!!? Eller så har någon klistrat fast det. Hur mycket jag än knåpar på skärmen vill det inte försvinna! Tänkte ta en bild med camen på hårstråt men det gick ju inte kom jag på. vArfÖR?

Har så mycket att vara less på. Ingen mattebok hemma = IG imorgon :p


vill ba dränka nåt (inte eric saade dock ;););))


godnatt världenNu hoppar jag in i selen och ber mamma placera mig i sängen. Tur att lyftkranar finns..

toaborsten! (obs ej sponsrad)


Vi har en ny toaborste förresten. Skitbra är den.
..
Tänker inte ens påpeka ordvitsen jag nyss drog hehe.. Oj nu gjorde jag det visst i alla fall.. 


Stråna är liksom grova, viker sig inte ens för vår järntoalett. Nä det är inte järn men jag vet inte materialet på en toalett. Plast? Glas? Porslin?

Brukar dock inte använda toaborste särskilt ofta. Har liksom inte det problemet, men jag har såklart provskrubbat med vår nya fina borste.


Hur ofta skrubbar ni loss?har hicka. ni ba ok

Pallar verkligen inte ha hicka just nu. Ska liksom sova? Också ba överrumplas jag av någon sorts hickeri som inte är nådig precis. Får liksom ett litet spasmryck varje gång jag släpper ut en hick.


Tänk att få hicka om man är typ kurator? Eller servitris? Eller artist? Eller när man ska sova? INTE SÅ LÄMPLIGT.

Blir ju nervis av detta hickande!!!

fågelmatte


Känns som att jag ska göra lite tal i matteboken min nu. Mest för att varva ner med lite konjugatregler/pq-formler efter en stressig helg.

Blir dock väldigt omotiverad när jag möts av meningen "Knölsvanen och dess spegelbild är exempel på spegelvänd kongruens"

..


Men va? VAD VILL DU exponent B? Eller vad vill Susanne Ing-Marie och Bo, författarna till boken? Var någon av dessa väldigt intresserad av fåglar? Mitt råd är då att byta yrke och satsa på tjusingen med fågelskådande istället för att plåga stackars ungdomar. (Mig)


vägen mot kändislivetSåhär kan det se ut en vanlig dag på facebook för mig..

Min söta rara björn som jag älskar och avgudar så mycket att jag till och med tar efter hans dialekt? JA! 


Lite efterhängsen bara.. Liksom PLZ can you give me some PRIVACY bjorn?
Jättejätte-JÄTTEkonstigt att han nu ba har addat en klasskompis till mig?? Alltså vA?? Känner mig inte lika speciell längre, och klassisen säger att han "inte ens vet vem det är". Mm visst, eller så blev han avundsjuk och ba skyndade sig att lägga till MIN BJÖRN som vän????? Inte ok.

mjölkförpackningBlev jättenervös när jag upptäckte att ICA inte längre säljer mjölk i gamla hederliga förpackningar. Nu gäller endast såna där höga långsmala??!!!!! SOM JAG INTE KAN ÖPPNA??? Känns jättejobbigt. Typ lika jobbigt som när någon ber mig skala potatis
(KAN. INTE!!!!)
Förresten kan man köpa mjölk på internet! Denna mjölk har fått 2 recensioner....? Ok....


stammningskungen

Under the kings speech täcktes bioduken mestadels av kungens veckade, stramande hals och kväljningarna han fick när de stammande meningarna lämnade hans strupe. Ganska obehagligt.

På något sätt måste detta påverkat mig för jag stammade när jag gick ut? Ba o-oj v-v-vad.. kaa-all-t de-det ä... är! Eller berodde det på kylan kanske.


Alltså fatta vilken värdelös talpedagog jag skulle vara. Mitt tålamod är inte det bästa, blir jätteirriterad när pensionärer med sina darriga händer ska få ner 1-kronorna i myntmaskinen på ICA. Skulle aldrig funka att jag ba luuugn ta den tid du behöver, stressa inte! Är snarare MEEEEN ÅÅH!! VAD ÄR PROBLEMET? PRATA. NORMALT. PUCK. O.

Blir nästan irriterad bara jag föreställer mig hur en konversation mellan två stammare skulle se ut.


Nasse stammar - men det har ju gått bra för honom ändålisa94 - det är jag det

Älskar att jag går in på lisa94.blogg.se och blir jättearg för att hon inte uppdaterat. Ba men ÅÅÅÅÅÅÅH NÅT KAN HON VÄL SKRIVAAAAAAA!!!? Eller åtminstone lägga ut några tokiga bilder?!?!?!

Sen kom jag på att det är JAG som är lisa94. Kändes ganska jobbigt att inse att det är jag som är upphovsman till det sämsta bloggnamnet ever.. Kommer aldrig bli känd inom bloggvärlden med detta!!! AAGGGHHH!

Men några tokiga bilder kan jag väl bjuda på! I form av ett collage! Är fan väärldens bästa blogger!


skålen med flingorÅh, jag har ätit nästan noll saker idag. Värsta dramatiska dagen typ - fick endast en *kÄrLeKsMuMMs* (från en lärare dock, dvs inte så romantiskt)

Kom hem. Ville äta. Var otroligt sugen på flingor! Häller upp alla frukostflingor och ska just dränka det i mjölk när det DROPPAR UT TYP EN HALV DECILITER FRÅN MJÖLKPAKETET? Ville dö. Kan liksom inte hälla tillbaka flingorna, de är lite sådär halvmjuka och helt oätliga. Kan inte heller bara slänga dom? Slänga pengar liksom? Nej det funkar inte så i min familj.. 

Försöker nu trycka i mig dessa mjuka fast torra flingor och vill grina för att det är så äckligt.(Är varken sådär exalterad eller har sådär stort tandkött IRL)

representabel bildSka fråga Jenny vilken bild hon tyck jag ska ha imorrn! Bryr mig inte ens om att ha en "bloggomröstning" FÖR DET ÄR SÅ TÖNTIGT!!!!!!!!!! Hehe nä men ba så fail för ingen kommer bry sig att rösta. SadFacE. Bryr mig ändå inte!!!

Vore lite crazy att ha denna bild som avslutningsbild och ba "ser framemot många nya erfarenheter efter sommaren på Återvinningscentralen AB"

!!! tokjÄNta xD

NEEEEEEJ! Såg nu bronzingranden på ena bilden och värsta gula tandraden på den andra!!!!!!! ÅhmagaDd lix, får leta vidare :p (Eller photoshoppa)

beatas cv är grymt mjaou

Tja alla panikslagna sommarjobbs-cv-skrivare! Läste igenom mitt nu och märkte att jag ba ÖVERDOSERAT massa konstiga uttryck, ba lite lugn som en filbunke här och lite rom byggdes inte på en dag där???? ALLTSÅ VA? Varför skriver jag så? I ett cv?

Får radera

Älskar Beatas cv som mall! HON ÄR SÅ SÖT SOM LÅNAR UT DET VETTU! Värsta bra, och en skitsnygg bild har hon - alla kommer ba ringa sönder och BE att få na som sommarjobbare. 
Älskar att hon berättar att "om jag får jobbet kan jag bo hos morbror Bosse". De ba "aHA pjuh vilken tur att du får bo hos morbror Bosse, vi undrade just."

Den här bilden är nummer 1 om man googlar na! Skitsnygg e hoN!
(inte denna bild som är mä i cv:t dock)

tiderna förändras

Förra alla hjärtans dag käkade jag vit toblerone och ritade 3 fina hjärtan på en bild

... I år käkar jag ORIGINAL TOBLERONE och ritar FYRA hjärtan på en bild!


Snacka om att jag ba vidgat mina vyer och blivit lite mer crazy på senare tid!

en tatuering om 80 år

Tänker lite på tatueringar... Alla kör ju alltid med den här "kommer du gilla den där när du är 80?? vavava?" JA, VEM VET? Finns det ingen pensionerad version av Kat Von D som kan berätta hur det är? Fast det fanns kanske inga tatueringsmaskiner för 80 år sen?

Jag är otroligt dålig på det här med olika tiders uppfinningar. Blandar alltid ihop. Tänker mig typ att farmor och farfar både nätdejtade och tvättade kläder i en bäck. Inte samtidigt dock. Men det är svårt! Vem vet när tatueringar uppfanns?

Google menar att man tatuerade mumier redan för TUSENTALS ÅR SEDAN?!!!? Shit jag vet så lite om världen.


En klassiker.. HEhe. Alltid lika kult (kult som i roligt, inte typ kultstatus) att googla failade tattoos!!!

håret ba växer galet mycketTja! Mitt hår växer som OGRÄS! Shit måste verkligen klippa mig snart, ser ni hur långt det blivit eller?!

AsSÅÅ ååh jag hatar bloggare som ba säger att deras hår "växer som ogräs" (man ba no stackars dig) och på bilden för att bevisa ogräshåret håller de huvudet typ upp och ner? EH JA HÅRET BLIR DUBBELT SÅ LÅNGT DÅ! Lol. 

Fast ärligt talat borde jag klippa mig lite.
Känner att alla sitter typ såhär framför dataskärmen nurå:


coola effekter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Finns ju många fräna effekter när man kör egopic-marathon i camen! Längesen jag använde denna "Serietidning" heter den och visst ser min näsborre ut exakt som en noshörnings?

Hehe(bilden är ett montage)

flest röster vinner

 

Min favorit i Santa Maria-tävlingen! HÄR! Klicka dig fram till topplistan - han är nummer 21 och tävlar om att få spela in en singel med EMD... Inget konstigt alls.

Älskar såna här omröstningar där det liksom är bestämt att den som får flest röster vinner. Okej kom på nu hur otroligt korkad den där meningen var.. Men fatta kul om EMD liksom sitter där i studion och väntar på sin skönsångande ungdom, in kommer typ en bebi? Eller en papegoja?

VAD HÄNDER DÅ???

Som i Nellys skotävling när man skulle designa sin egen sko, vinnarens sko skulle säljas på hemsidan. Då vann typ en lårhög stövel som det stod KUK på. HAHAHAHAHAAH dör va kul. Men skon såldes inte, lite synd faktiskt för jag tror den hade kunnat bli lite populär? Värsta fashion ju.

otroligt värdelös dag

 

TJoBreEh pallar inte vara cool just nu. Känns inte så coolt att bo i Njurunda när det är snöstorm, ba kaos i trafiken och inga bussar går?


Annars gillar jag såna här spännande händelser när alla människor liksom enas, främlingar har nåt att prata om (vädret) och det lånas ut en vante här och lite termoskaffe där. Idag gick det dock lite överstyr.

Ni vet den där känslan när tårna håller på att tinas upp, de liksom STICKS och BRÄNNS och SVIDER. DEN KÄNSLAN! Fast typ hela kroppen = värdelöst.

salivbubbla

 

... Tänker fortfarande på Petter när jag gör såna här salivbubblor. Snacka om men för livet

no more betapet

Det mest störande som finns är väl folk som typ loggar in på betapet och sen är inne i ett spelrum fast de inte gör något!?!??!?! AAAAH BLIR. SÅ. ARG. Jag vägrar ju spela nåt annat än böjningslistan, och både papegojan och puman är fulla, men grisen har bara 17 inloggade???? SLÄPP IN MIG NURÅÅÅÅ!
Eller så är det ett tecken från gud som tycker jag borde plugga glOsOr istället?*Bli vänner på glosboken? (a) <3*

lever för musiken.. hehe

Fnissar fånigt till Cirkus Kiev liksom *in public*. Finns väl inget töntigare än folk i bussen som sitter och ler/stampar takten/mumlar/"spelar trummor" med fingrarna. Dom ba äR vÄrsTA aVslApPnAdE oCh tYp bRyR sÄ inTE vA fOlK tYckEr!

Borde sluta fnissa. MEN DET ÄR SÅ BRA! Roligt liksom, och därav fnissandet.

Bättre i och för sig att lyssna på sin musik i en egen bubbla och inte tvinga på övriga resenärer ens musiksmak. Finns inget värre än Swedish House Mafia på mobilhögtalarna längst bak i bussen.

Fast jo, det finns en busschaufför som alltid lyssnar på ljudböcker ba HÖSTA VOLYM.

Funderar på att lägga ut denna bild på bdb och skriva Lever för musiken i kursiv text


(^^^) <-- hajsmily

Har just kollat på ett hajprogram "I vithajens öga" typ. Jag är lite som "Storstadspojken" (även kallad hajpojken eller blondinbellas ex) ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR HAJAR! Skulle också vilja klä ut mig till en haj på maskerad:

Ganska förståeligt att deras förhållande inte höll i längden..?


Lärde mig massa hajfakta av hajprogrammet. Nu kan jag stoltsera med massa nyttig kunskap! Själv skulle jag bli jätteimponerad av folk som ba rabblade upp fakta om hajar. 

Min farmor är också ganska lättimponerad, när vi såg på hajprogram en gång sa hon "Jag förstår inte hur filmaren kan prata sådär tydligt under vattnet"

HEheHehhH känns som om jag berättat det där förut. Men det är så bra! Mitt fAvOriTcItaT!

definitionen av en vanlig människa

Hatar lite det här ordpråket 'du är unik precis som alla andra'. Det är ju verkligen ett *slap in the face*. När man läser första orden ba aaWW sen ba eEWeUh. (Med man menar jag alla vi vanliga människor.)


I Malmö när vi skulle åka buss ba (inte sight-seeing buss dock) frågade chauffören om vi var vanliga? Ha? HA? Syftade han på något särskilt? Var det ett udda utseende eller märkligt beteende som fick honom att anta att vi INTE var vanliga?


Enligt google kan vanliga människor också smiza (nähhheE alla ba vad fick du det ifrån lol). Ok. Antingen är jag en ovanlig människa eller så har google FEL.


Smizarn Tyra Banks - en vanlig människa

gillar stavros jag!

Ska kämpa lite med polynom och kvaderingsregler nu!!! Försöker verkligen peppa (psyka) mig själv med hjälp av 3 utropstecken. Är så fruktansvärt opepp på matematik egentligen.

Önskar att jag hade ett matteproffs specialinriktat på spec-barn. TYP STAVROS FRÅN KLASS 9A!!!


solglasögonen på

Har köpt nya brillor med ett vackert pärlarrangemang dinglandes från sidan. Det krillar hemtrevligt när man går! Lisa och jag fick dessa glajjor för ba 16 kronor. KAP! 

Passade också på att snicksnacka lite med robinson-Erik (utan glasögon dock). VAR JÄTTESTARSTRUCK!!! Och supernervis trots att jag inte ens såg på robinson. Typ ba "h-hej.. heEHhe eehmm jag har typ en kompis som gillar dig hehhe" sa jag skakigt och flackade med blicken. Såg hans skeptiska min för han var typ övertygad om att jag menade "min kompis".

... Vilket jag inte gjorde..

....

är lite emotionell just nu

Just när jag trodde allt var bra
Tog smärtan över mitt liv
Orkar inte ta fler steg
Vill bara se ljuset igenFörlåt för emobilden och texten men är inte riktigt mig själv just nu..

Insåg nämligen just precis nu att värmeskyddssprayen jag köpte inte alls är en värmeskyddsspray???? ALLTSÅ VAA ORKAR INTE LEVA. Sen får man inte lämna tillbaka sånt och här sitter jag med en lockspray för färgat hår. Nån som vill köpa?


Plus att jag har en sticka i foten och snart huvudvärk. Om jag känner efter liiiiiite mer så har jag fortfarande känningar i vänster lilltå sen dagens curling-pass också. Att skriva en emotionell dikt behöver inte ha fler anledningar än så.

mumsar på jag vettu

Nu ska jag ba ta mig i kragen och sluta äta mumsmums hela tiden. Fattar inte grejen med dessa små bakverk egentligen - de består typ av grädde/luft och ett millimetertunt chokladskal. MEN 1 KRONA STYCK PÅ IKEA!!!

???

Blir jättenervös av butiker som har för låga priser. Typ Arabian Livsmedel på Sjögatan där man kan köpa en disktrasa för 3 kronor!!?! De kommer gå i konkurs! Fast IKEA klarar sig nog hehe..


Åt 7 mumsmums idag tror jag.
Ska dock börja min curlingkarriär imorgon så det blir nog bra.


RSS 2.0