glömde gospelkörAttans!!! Jag glömde helt bort dagens höjdpunkt: Gospelkör på *fontänpartyt* i Sundsvalls stenstad... Det skulle vara jättemånga aktiviteter under dagen, men det bästa var förstås GOSPELKÖR. Älskar körer om de har likadana dräkter på sig. Så fin gemenskap osv.... Bara ni inte tror jag är körslaget-lover dvs har alla dvd-boxer osv. Och ni behöver inte titta på videon, det är bara en trailer alltså VÄRDELÖS UTFYLLNAD helt enkelt.

imponera i jeansshortsAtt jag aldrig lär mig att dessa jeansshorts är olämpliga för min framstjärt. HAHA varför skrev jag framstjärt, menar underliv. De liksom skär in, ja jag behöver knappast förklara mer i detalj - vi vet alla vad jag menar.

Iklädd dessa byxor skulle jag dessutom imponera på Armand Mirpour, bland annat genom att ge honom en kärleksfull handskriven dikt på pappersservett. Vet, typiskt WeHearIt-brudar ba, men man e ju sån innerst inne...

Blev dock inte som jag tänkt mig. Han hann gå förbi innan jag skrivit min dikt så var tvungen att cirka kasta mig i hans famn, sträcka fram lappen och flämta "HehEHe jaaA.. Tänkte skriva längre... Men du kom ju så snabbt.." HAHHA det var ju jättekonstigt sagt.

FAAN vad konstigt sagt.
ÅÅÅH HATAAR MITT LIIIIIV!!!!

cykla lite


Dags för CYKELDAG. Har laddat med turkisk yoghurt, honung och valnöt. HAHA hatar mig själv lite för att jag tyckte det var gott. Vill ju va en cool onyttig tjej som ba äter chokladmackor och sockerflingor, men så sitter jag och njuter av NYTTIG frukost..DAGENS OUTFIT pga jävligt nöjd med hen:
skjorta: kajsas...
halsduk: pappas...
nagellack: fannys...
klocka: urban outfitters
ryggsäck: röda †
photobooth effekt: fisköga XD

listar cirka *allt mellan himmel och jord*Ok. Gör en lista för det gör man ibland på nätterna, eller hur va bloggkollegan Ellen! (Som jag kopierade listan av. Har dock skrivit egna svar!)Du heter? Lisa, men ni bloggläsare kan kalla mig lisa94

Smeknamn? Nej är smeknamnssökande. Vill också heta nåt coolt smeknamn på facebook som "fake-mellannamn". Tex *Pankaksätarn*, *Knorrhuvudet*, *Fantomen* eller dylikt..

En låt som du lyssnar på när du är ledsen? Kanske nån glittrig youtube-video med The Ark eller något norrländskt och vemodigt från Annika Norlins geniala album.

Beroende av? Aloe Vera handkräm! Haha nej det vore väldigt underligt. Dock bär jag alltid med mig lypsyl men det är ju mer ett BEHOV än ett beroende. Så jag vet inte. Loops kanske? Flingorna alltså, inte att göra loopar.. Kul.

Vad tror folk om dig? Att jag är lite lång, lite elak och lite konstig kanske.

Stämmer det? Ja kanske. Sen är jag glad också, ibland busig.

Vad får du oftast komplimanger för?
Förut sa många att jag hade fint typsnitt när jag chattade på MSN. (Tror det var Verdana med fet stil?) Ibland får jag komplimanger för något jag skrivit och det är ju KUL.

Hur imponerar man på dig? Skriv roliga tweets eller prata med valfri dialekt. Läs DN söndag och gilla dammsugare (såna ätbara).

Brukar du skratta för dig själv? När jag ser på simpsons. Nej skojade, vad vidrigt det vore. Ibland fnissar jag till när jag läser något på Lisas eller någon annans roliga blogg.

Vad står det i ditt senast inkomna sms?
Lisa skrev något långt.. hon skriver alltid minst 2 sms med massa analyser, beskrivningar och detaljer. Brukar vara roligt.

Var bor du? I skogsbrynet.

Trivs du där?
Ja dock läskigt ibland.

Hur svarar du i mobilen?
Svarar som en säljare, dvs hälsar på personen vid dennes namn. Skulle själv tycka det var lite obehagligt iofs.

Vem ringde du senast? Jag ringde pappa. Ville att han skulle hämta mig.

Vad sa den senaste du pratade i telefon med? Nej + nån dålig anledning till att inte hämta mig.

Antal timar sömn inatt? ca 7.

Sov du ensam? Ja dock var jag nog inte ensam om att sova .. xD

Brukar du komma i tid?
Tid är inte det viktigaste i världen, som jag brukar säga.

Hur känner du dig nu? Ganska glad och frisk i hjärtat.

Vanligaste färgen på dina kläder? Läder

Vad tycker du om fötter?
Mina egna är okej, dock finns det inget värre än att sova SKAVFÖTTERS med Fanny. Hennes fötter är så läskigt lena?

Vad saknar du? Akvariet som vi hade när jag var liten. Fanns många fiskar, bl a min egna fisk Yasmin (neontetra. Den mest värdelösa fiskarten)

Hade du en bra kväll igår?
Det var kul/kallt.

Favoritdryck på morgonen? Först ett glas vatten för att "ge tarmarna en dusch", så gay jag vet. Sen blåbärssoppa eller vanlig juice. Ej blodapelsin.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
cirka tolv om det är vardag, vilket det oftast är.

Är du blyg? Kanske lite men det märks inte av så mycket.

Sysslar du med någon idrott? Nej vill eventuellt börja i något SPIRITUELLT AVSLAPPNANDE, aldrig någon *idrott*

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Kanske mellan två ensamma guldfiskar i en glasskål? .....? Varför skrev jag så. Jag VET JU INTE, helt enkelt.

Är du nöjd med ditt liv? Om jag får en bebisdelfin i balja - ja

Vad gör du imorgon?
Ute och cyklar... HEh. Orkar inte att jag just drog världens tråkigaste vits

Vad är det värsta du vet?
Folk som är så feta att de måste lyftas i LYFTKRAN.

Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Jag tänker mig att JAG är viktigast, typ SOLEN. Allt kretsar kring mig osv.

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Vore konstigt att svara nej på denna fråga??!

Vad är det finaste du har fått? Tillåtelse att klappa på någons skägg är fint.

En dag du alltid kommer att minnas: Allt kommer låta töntigt, men av någon anledning minns jag alltid namnsdagsbarnen den 20 november (Pontus, Marina)

Du samlar på:
Ska börja samla pengar i min sparelefant nu. Kommer sluta med att jag fyller den med 50-öringar bara för att.

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Vore konstigt att bli arg/ledsen i sin ensamhet och ha behov att ringa någon då. Eller va? Fattar inte mitt eget svar ens.

När grät du senast? Ett par dagar sen för det är bra att gråta ibland, eller ofta eller alltid.

Vad skulle göra om du vann en miljon?
Starta en djurpark kanske, som i Zoo Tycoon.

Vill du gifta dig?
Spela Roland är för ung nu ändå xD

Vill du ha barn?
När jag blir gammal

Är du musikalisk? Stampar takt ibland med blandat resultat.  

Vad dricker du helst när du är törstig?
Brämhults! Tänker alltid på Elsas Mode då.

Bor dina föräldrar tillsammans? Ja? hAha skoja, vad olämpligt med ett frågetecken. Är medveten om att vissa föräldrar inte bor tillsammans och jag respekterar det..

Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Svårt att veta i och med har aldrig vaknat av att jag gråtit. Kanske.

Biter du på naglarna? Nej. Det är ett sånt konstigt handikapp att bita på naglarna. Som att jag skulle dra hudflagnor från naveln ba?

Vad finns på väggarna i rummet du är i nu?
Bokhyllor och annat intelektuellt. Kan inte stava till ordet iofs.

Om du fick önska dig något, vad skulle det vara?
FRISK FRAMTID. (alltså inte bokstavligen, har inget emot en förkylning då och då)Hatar när vissa bloggare ba ska DUMFÖRKLARA en när man läst igenom hela listan. Ba "haha, ingen som har ett LIV kommer läsa hela skiten..." Alltså jag FÖRUTSÄTTER att ALLA läser ALLT. Om inte är det bara att skrolla upp och börja.

strumpor som är fina

 

Denna form av outfitbild går mig på nerverna. Ingen vill se ens strumpor för det finns inga fina strumpor. Eller, förutom ett par som jag hade en gång i min ungdom. Ett par randiga tåstrumpor med två grodor som kramades och sa BEST FRIENDS, de var riktigt fina.

 

 

 

JAHA?!!?!! .... VARFÖR ligger de kvar i min garderob?? Använder de aldrig dock, SVÄR.

 

Lol. Min bror hade en period då han typ samlade på strumpor? Han var en strumppedant utan dess like, hade bara grå tubsockar från Marwin ett tag (fanns på jc) sedan gick han visserligen över till svarta BLÄCK-sockar (ej tub) och försökte då SÄLJA de grå tubsockarna till mig?? ? HAHA vore ju jättekonstigt om jag skulle gå runt i såna. Är ju mer en grodstrumpetjej eller möjligtvis andra strumpor med söta broderier på.


påskcollage

Det är ju ett SKÄMT att det fortfarande är påsk osv??? Orkar inte den äckliga chokladkaninen från Lidl som står och smälter sorgligt i fönstret. Orkar inte alla som ska sätta fast påskfjädrarna I TOPPEN av påskriset? Orkar inte att jag gjort ett PÅSKCOLLAGE för att bli älskad:Finn 5 fel ba!

schampoo!Ett nytt schampoo från ICA. Kommer aldrig acceptera att schampo stavas schampoo. Blir så nervös när jag ska säga det - ska man liksom lägga till ett osammanhängande O på slutet eller är det en så kallad "tyst bokstav" (som tex psalm)?

Dock är det jättesvårt att VÄLJA schampoo. Alla instruktioner på baksidan ba "Med en unik formula blablabla". Alltså VAD ÄR en formula? Texten är från Terminologicentrum (Sveriges nationella centrum för terminologi och fackspråk), dvs en pålitlig källa. Dock jättekonstig text? Förstod cirka ingenting. Men sen är man ju korkad också :pPpp

anselm kiefers verk

Kör en liten random dance session framför camen ba! Och vad tror ni egentligen om TAVLAN som alltid är i bakgrunden? Tror ni att det kryllar av sådana i mitt hus, eller har ni fattat att de flesta campicz kommer från stationär dator??
Alltså den där tavlan. Vill inte att någon ska tro att det är en Hitlerhälsning eller dylikt därför känns det som att det är dags att ta upp detta. Tavlan är målad av en man som heter

Anselm Kiefer, född 8 mars 1945 i Donaueschingen, Baden-Württemberg, är en tysk målare och skulptör.

Anselm Kiefer bodde först i Rastatt i Tyskland och sedan studerade han bildkonst hos Peter Dreher i Freiburg im Breisgau, i Karlsruhe hos Horst Antes och i Düsseldorf hos Joseph Beuys. 1969 framträdde han med sin första utställning med bildserien „Besetzungen“ i Karlsruhe.

Kiefer är bland de mest berömda och framgångsrika men också omdiskuterade tyska konstnärer sedan andra världskriget. Framför allt blev han känd genom sina materialbilder.

I sina verk bearbetar Kiefer det förflutna och teman som i modern tysk historia är tabubelagda. Temat nationalsocialism reflekteras särskilt ofta i hans verk. Hans bild Margarethe inspirerades av Paul Celans välkända dikt Todesfuge.

 


Ja nu vet vi typ!!!

mutationsfrukt

FAN missade långfredagen. Hade massa långfredagsvitsar på lager att blogga om. Dock kommer det fler fredagar av detta långa slag.

Jag är så KONSTIG i magen just nu HAHAH. Känns som att det är "någonting på lut". ÅÅÅÅhh orkar inte detta kaos (med magen alltså). Går igenom vad jag har ätit det senaste dygnet, men det mest konstiga är typ mandelbiskvi/physalis. Alltså ingen mutation mellan dessa arter, utan var för sig.

HAHA kommer ihåg när Foki la upp bilder på blandningar mellan två frukter typ och ba "Aw såw söwhta ^^"


Dåligt exempel men visste inte vad jag skulle googla på.. mutationsfrukt gav inte så många resultat som jag hoppats på.


Vad har hänt med Foki förresten? Överlevde hon i Japan...? 
UPDATE: Ja det gjorde hon!

livet efter ägget

Varför var jag så dum att jag åt ägg imorse? Det känns liksom som att jag kan dela in mitt liv i två perioder: Livet före Ägget och det pågående just nu: Livet efter Ägget.

Gillar knappt ägg, fastnar ju ändå alltid äggsmak i gommen också går man runt och rapar ägg hela dagen. Dock tänkte jag "Det är ju faktiskt påsk :P" och skulle lyxa till det med kokt ägg + kAviar.

En kAviarklick jag sent skulle glömma. DEN GICK UT FÖR CA 6 MÅNADER SEN??! Och nu sitter jag här med möglig kAviar i magen och viss värk om jag känner efter riktigt noga. Lol, dock att jag LA TILLBAKA kAviartuben i kylskåpet igen? Men känns ju meningslöst att slänga en tub med Kalles? Man kanske kan koka den eller dylikt och använda i småkakor.
(Ägget är slut men här är en bild på äggkoppen)


HOPPAS ALLA SOM GOOGLAR ÄGG HITTAR HIT...

godislover


HAHA varför vann jag och min goda vän Emma "påskjakten" igår på skolan..? JätteJÄTTEkonstigt. Orkar inte att vi typ grät av lycka och bar runt på ett ägg med ca 120 centimeters omkrets resten av dagen. Alla ba "men schyrra bjuuråå!??" vi ba "njae.." och log snett i samförstånd.. HATAR GODIS LITE NU :PppPCa dubbelt så stort som mitt huvud!! Och då har jag ändå väldigt stort huvud?


dagens middag

Kom hem till en ljuvlig middag idag.. Åh kyckling i ugn... (HAHA låter så oglamoröst och äckligt. *Kyckling i ugn*? Ba fancy, not) Alltså varför byter jag inte bara adress till dagensmiddag.blogg.se? Skoja ba, älskar mitt alterego lisa94 lite i hemlighet.

Men ärligt, ca all trådlös kommunikation med mor eller far består av "spara föda till mig"-sms. Är ju bäst att säga till, de är ju lite glupska de där förfäderna.Svårt att välja bland alla delikata maträtter? Gå in på vadfanskajaglagatillmiddag.nu ba!

Varför inte?


favoritsidor

Dags att köpa en påsk viva kanske? Hehe. Det finns en sida som heter särskrivning.se jag går in på när jag vill lyxa till kvällen med lite fniss. Har även en annan favoritsida, nämligen bloggen om att serva rulltrappor i Flemingsberg:
rulltrappereparatören.blogg.se - FÖRSÖK SÄGA DET SNABBT TIO GÅNGER VA!!!

tacotisdag

GISSA VAD JAG HAR!???


Klamydia?
Syfilis?
Gonorré?
...NEJ PÅSKLOV!


Glad, nöjd och mätt. Har just ätit tacos. HAHA så pinsamt om alla tror det är för att *fira* lovet, ba *vardagslyx* också åt vi tacos på en TISDAG. Eller som mamma ba "DET HETER FAKTISKT TORTILLA!!!!" Lol ingen bryr sig morsan xD


i SOLO magazine just nu


Okej att jag sitter och läser SOLO en måndagskväll. Men att behöva mötas av den här reklambilden är ju inte nådigt. "Ibiza Party" ba, med nätlinne och fräckt berlockhalsband..? Vad gick snett.


Sen läser jag rubriken på denna krönika och ba WOW SPÄNNANDE xD men så handlar det om första gången hon FÄRGADE HÅRET... Orkar inte. "Massor av SOLO-kärlek" Alltså?


Också detta? Jag blev alldeles förskräckt och satte digestivet i halsen, ba FRI ABORT I TVÅ VECKOR TILL??? Hehe lite dåligt formulerat i den där faktarutan kan tyckas.

korkade tankarÄNTLIGEN är jag här!!! Nä, har inte varit bortrest eller dylikt. Tvärtom har jag suttit här i datastolen och ba VÄNTAT. Rivit hudflikar i förtvivlan och desperat klickat in på bloggen dygnet runt. Men ALDRIG får jag en liten "uppdatera snälla, min värld är inte lika fin utan dig" -kommentar... KUL det var typ det jag väntade på för att skriva. Men det kom aldrig?
...Och varför finns det inte rättstavning på bloggen för?

HAHA kommer ihåg när man var ett pucko och trodde att den röda markeringen under ord skulle FÖLJA MED när man skrev ut... Trodde även att russin var en egen art och att man i Kina har avlat fram en ungefär 40 centimeter hög hund – med gräsgrön päls. De här hundarna är speciellt lämpliga vid jakt i högt gräs eftersom de då smälter ihop med färgen i gräset och därför syns mindre.

Suck, var SÅ JÄVLA KORKAD!!!?

Typisk kinesisk hund

hårmodell (ej jag)

 

Här stressar jag förbi i sedvanlig ordning! Håret ba flyger i vårvindarna. HAHA har varit så jävla ful idag. Kul. Men ännu fulare igår, uppenbarligen:

Då gick jag med min vän Fanny i stenstans kvarter. Vi blev stoppade av hårmodellsökare från Loreal TVÅ GÅNGER!! KUL, om det inte vore för att de ville ha Fanny båda gångerna. Kul att jag stod bredvid som ett fån. Liksom drog skakigt med handen genom håret och flinade lite inställsamt. Hela jag skrek ju vÄÄÄÄLj määäJ!!!?

Men nej. De ba till Fanny "ååååh WOW du är verkligen ultimat för detta! Helt PERFEKT hår!!! Här ta ett visitkort, hör av dig när du vill!!!"

Jaha. Och jag harklade mig nervöst i bakgrunden.


cykel

Om det inte vore för övertäckta fontäner och bleka överarmar skulle jag lätt tro att det är sommar NU!!!!!! Idag har jag nämligen cyklat! (Bild ej från idag dock..) HADE TYP GLÖMT MOTORIKEN + ramlade i ett dike? Hade en mountainbike med 9 växlar och någon sorts osammanhängande elsladd som trasslade in sig i hjulet hela tiden.

Blev så arg att jag slängde (nej men la) cykeln i vägrenen.
- FULA ÄCKLIGA VÄRDELÖSA MOUNTAINBIKE!!! Skrek jag och spottade på hen. Inte.
Jag puttade den lite försiktigt mot sidan och oroade mig för att någon skulle sno den (HAHA nä hoppades typ det skulle hända).En i min lågstadieklass cyklade alltid till skolan. Då menar jag ALLTID. Ni ba men ooh what på vintern!! FRÖS INTE STACKARN OM STJÄRTEN?! Nej nej. Oroa er inte. Han hade nämligen ett speciellt sadelskydd av leopardpäls. I detta sadelskydd ingick även en LEOPARDSVANS, som alltid viftade i vinden när han for nerför backarna. 


(Finns tydligen att köpa på WWFs hemsida för 79 kronor?!?! Ganska värt iofs)

tranlik (obs ej död)

 

Här är jag i fåglig skepnad. Kan även relatera till följande nervösa sprättiga djur: rådjur, surikat, räka och sibirisk dvärghamster.

Djur jag ej kan relatera till: Påfågel,  fisk (alla arter), hummer (Fast hummer kanske är en fisk?) samt kanin.


dagens lunch

När man inte uppdaterat på ett par dagar tror alla att man har SÅÅ MYCKET ATT GÖÖRAA, liksom INTE HINNER va inne i internetvärlden osv. För populär mm.


Jag har nyss lagat/ätit lunch (potatissallad + korv) och kom på mig själv med att ÄN IDAG låtsas att jag har ett matlagningsprogram? Och jag pratade på engelska. Med country-dialekt?? "YEah i take these potatosalad you know, i bought it at ica but hey you can but it wherever you want guys!!" Typ så.


Uppäten mat men ganska fin talltrik. Pga PÅSK ba!

klassfikaHA! Ha. Det här med att vara "ansvarig" för KLASSFIKAT. Finns inget mer förnedrande. Vill inte stå där med förkläde på, choklad i mungipan och smutsiga fingrar som jag stoppar i smetbunken och SAMTIDIGT tänka att klassen kommer vräka i sig allt nästa dag. Så värdelöst och äckligt.

Sen ska man plocka ner sitt fika i en genomskinlig glassbytta och stoppa ner i ryggan. Naturligtvis kommer man till skolan med ryggsäcken full av smulor. Också blir alla överlyckliga ÄNDÅ för "allt smakar så mycket bättre på skoltid". Ok, det är faktiskt sant. Jag äter till och med laktris/violkatter på skolan. Ibland även kronärtskocka. 


långkjolenHade på mig en lång kjol idag. OBS ej särskrivning, till skillnad från den nyöppnade affären "Asian Livs Medel" i stan hehehe.. Kul när de googlar sin butik och hittar hit!!? HEJHEJ! Jag handlade av er en gång. Köpte räkchips och hade på mig svarta byxor.


Väldigt opraktiskt med lång kjol pga kan ej ha springtävlingar och ej köra yoga:


om jag var enGjorde en egen ben & jerry smak nu ba! Hädde i lite kladdkaka ba! Blev toppengott. Haha orkar inte mig själv: 1. Man skriver inte HÄDDE och 2. Man skriver framförallt inte TOPPENGOTT.

Om jag var en ben & jerry-glass skulle jag nog vara BAKED ALASKA eller vad den heter (vaniljglass only). För jag är typ glassrasist dvs uppmuntrar ej till mångfald i glassdisken.


Om jag var en i Ice Age-gänget skulle jag va Diego! Eller egentligen typ Manfred men VILL verkligen vara Diego.


extra tuggumminVar så svårt att få en bild på detta tuggummipaket!! Kanske berodde det på att jag envisades med att kasta upp det I LUFTEN?? Vad är grejen med det. Det var ju inte ens kul. ... . . . HEhe jo lite kanske.

Upptäckte just en hemsk upptäckt med detta tuggummipaket. DET ÄR TYP MÖGLIGT!? Kan inte gå och reklamera heller, var liksom inte jag som köpte.... Ops.

Men alltså! Det låg liksom gömt i slutet av kassabandet, någon random hade köpt det och sen glömt att ta med lol. Dock att jag tycker synd om personen. För alltså om man köper EXTRA WHITE PEPPERMINT måste det verkligen vara KRIS på andedräkts-fronten?


Ej ätbart.

handling på icaHah, tokiga bilder från ICA rå! Ba shoppat *falukorv*, *barnflingor* och andra TOKIGA SAKER!! Sånt som man köper när man är ensam med ICA-kortet. Dvs:
Pinsamt att rabattchecken på 5 kronor kom med. Ännu pinsammare när man måste FYLLA I den vid kassan. Alla bakom ba suckar och himlar med ögonen där de står med sina hummerklor och bearnaisesåser.


Och när man struntar i kassen och proppar i varorna i den genomskinliga påsen för 0 kronor. HAHA.

pocketlover!!!

GISSA TEMAT VID DAGENS BOK-INKÖP..?

miss li

Haaaaaaha. Varför har jag inte bloggat på ett tag och VARFÖR handlade det senaste jag skrev om "citlers"? Jättekonstigt. Hinner egentligen inte skriva nu heller för jag sa till min syster att jag "bara ska duscha sen hjälper jag till med maten" :PpPPpP


SÅG MISS LI IGÅR! Med Lisa #2! Vi hade det väldigt bra, hon var fin och mystisk (Miss Li alltså, inte Lisa..) Vi var glada! Little Marbles var förband, ååh hhihi de är så fantastiska. Jättesmå och spralliga. Pratade söt dialekt osv.
Så lika!!! Killen på kontrabas ba, vs Michael Cera i Youth in Revolt.


Gissa vem? *ler snett*

RSS 2.0