poänglöst

Åååh va jobbigt, jag har fått nån sorts kramp i högerarmen så jag kan bara skriva med vänster. Det går l-å-n-g-s-a-m-t. Och att skriva bindestreck efter varje bokstav var väldigt onödigt och meningslöst de med.

Har haft en trevlig dag och bla bla bla nivet. Har inga bilder och pga krampen kan jag inte berätta.

Men imorgon ska vi ha garderobsrotning hos varandra så nu gäller det att städa undan alla pinsamheter ur understa lådan!!!! OMFSG!!!


En bild på en bastu med skydd runt aggregatet. Hahaha åh nu kom jag och tänka på en jätterolig busringning vi gjorde för ett tag sen. Får se till att lägga ut den nån gång. Nu glömde jag bort poängen med bastubilden.

BLONDINBELLA BRUNETT?

VAD ÄR DET SOM HÄNT?

Gick in på bloggkommentatorernas blogg. Läste att blondinbella färgat håret. VILKEN CHOCK! SKANDAL!

Jag gillaré!

djungelvrål XL

Detta är nånting som oroat mig väldigt mycket de senaste dagarna.

Denna XTRA BIG djungelvrålpåsen köpte jag på färjan för TVÅ VECKOR SEN. VAAAAAAAAAAAAAA??? En tredjedel är kvar. Nu tror ni kanske att jag ätit ett djur per dag men NEJ!

Sanningen är att jag äter typ hundra djur per dag?

Det måste vara nån form av magic.

från topshopFeeett fin klänning eller vad man ska säga! Ja nu vare längesen man kollade klädeshemsidor. Håll utkik nu, det kan komma upp ett klädcollage NÄRSOMHELST NU!!!! som dom säger i Quizzo på femman.

vilken kändis är du lik?

Gå in här och ladda upp en bild på dig själv så får du se vilken kändis du är mest lik! Haha, skitkul ju. Kan också vara att jag är väldigt lättroad men i alla fall. MyHeritage: Celebrity Morph - Free genealogy - Family pictures


jag är tillbaka

.. OH YEAH HÄR AM I!!

Det blir drygt och jobbigt att berätta allt om de senaste veckorna. Så vi struntar i det! (Plus att mina bullar är klar om typ 5 minuter!!!! SKYNDA SKYNDA)


Här är istället en video från igår - på Fanny och mig. Vi gick en långpromenad och passade på att filma lite då, haha. URsäkta för kvallen och den dåliga redigeringen men det blev lite fel och jag orkade inte ändra..

MEN! Filmen är sevärd! Den får 5 radiomaster av 5 möjliga.

juni/juli

HALLÅ

Jamen jag håller ju vad jag lovar! Uppdaterar bloggen alltså. Tänkte berätta om den här veckan i bilder, från de dagar jag hade med mig kameran vill säga.


Måndagen började med en tennismatch mot min enbente vän Fanny.


Volleyboll på stranden! Badade också förstås. Var i säkert 1 timme i det kalla vattnet så efteråt fick jag likadan röst som Sanna Bråding? Det har gått över nu så ni vet.


Köpte en vit sommarklänning som jag hade när vi var på gatufesten, den varmaste dagen förstås.


Var tvungna att sätta oss i skuggan, med Ben&Jerry's! Himla gött det.Maja och Elli var också glada!


Middag på Tandoori's uteterass, Sundsvalls bästa restaurang - gå dit!


Efterrätt! Vet inte hur länge vi satt och smuttade på dom här drinkarna, de var hur goda som helst!


Sen när det blev dags att åka hem fick vi skjuts av majas båt, haha! Mysigt!


Hittade årets första smultron i veckan också! Mästerlig bild måste jag säga. Kan ju förtydliga med att de där röda klumparna är smultronen.


Mina galna vänner! När vi var ute på klipporna blev det plötsligt storm och 4 meter höga vågor, jag var livrädd jag men kul var det!


Massa bilder har ni nu att njuta av medan jag åker iväg till lite olika ställen i landet.
Kommer hem om ca 10 dar.


PUSS NI ÄR BÄST!!!!!!

RSS 2.0