podradio

Flera veckor efter alla andra har jag nu upptäckt hur grymt bra det är med podradio. Har suttit och laddat ner massa Mammas Nya Kille -program nu!


Klicka HÄR. Sedan väljer du vilket program du vill ladda ner, så himla enkelt och smart!

Synd att jag inte får pengar för att jag gör reklam för sveriges radio.. Då hade jag gjort det oftare.

godis

Okej, det här är inte bra. Jag hittade en stor fet godispåse i skåpet som jag nu tryckt i mig på 30 minuter. Jepp jepp - prima skinka. Och nej jag vet inte varför jag just citerade lejonkungen.MEN! Till det viktiga, vad är den där rengåbgsmetern för äckligt??? blÄÄ inte alls lika god som orginalet!!!


När man börjar bli upprörd över godissortementet, då har det nog gott överstyr.

modig tjej!


ÅÅÅÅH jag är så lycklig och pirrig i magen! Har haft en skitgrym dag med Jenny, hon tvingade mig att gå fram och beundra en skitcool tjej, vi hade sockerkrig på donken och stalkade små turturduvor :' )

Sen var det PREMIÄR! Med teatern. Jag var nervööööös, men det var bara kul när man kom ut på scen! Vi ska köra föreställningar i en vecka framåt så kom gärna och kolla! (bring me flowers)

michael jackson

Nu pratas det om Michael Jackson hos Saman och Cynthia i P3. Hihihi det är roligt. Men jag kan inte återberätta nåt skämt här för det blir inte lika roligt då.

Jag tycker pinsamt nog att hans låtar är hur bra som helst. Bara så ni vet.

Billie Jean


videon borta

Jag har haft en väldigt mysig eftermiddag med maja och fanny och min hund. Som kräktes. Himla mysigt alltså!

Förresten var jag tvungen att SVÄRA till maja att jag skulle ta bort videon!!!! ÅÅÅÅÅÅH JOBBIGT. DEN ÄR JU HUR KUL SOM HELST.

Jaja, skynda er att se den. Ni får 5 minuter på er.

Från
och
medNU


ett tag sen

S.O.R.R.Y

Jaa, inte bloggat på några dar. Det suger. FÖRLÅÅÅÅT! Men kul att ni gillade videon i alla fall! Jag gillar den också. I LOOVE IT.


HAaHAHahaAHa skoldagen idag alltså... SÅ KUUUL. Vi råkade förstöra en soffa. Det låter inte så kul, men det var jättekul och jag orkar inte dra hela storyn för er OKEJ?

Nu är House-paus slut för länge sen!!!! SHIT MAH GAD!um la la la la


Jag ser jättesur ut, men DET HÄR ÄR FAN SJUKT!!!!!!!!!


JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR I MIN ENSAMHET. Vi är ju helt klockrena! Ojojoj, vilken taktkänsla också! HAha, filmen är nåt år gammal, hittade den nu..

När maja och jenny upptäcker att jag lagt ut denna film kommer de säkert tvinga mig att ta bort den.. SÅ SKYNDA ATT SE!


HHAHahahaHSahsAHSHAHaaAHSAHAHahaahha, så jäkla bra!

kläd-collage


MITT FÖRSTA COLLAGE!!!! Jag är så jävla grym ASSÅ! HeHeheHaeeEhh..

Igår hann jag inte uppdatera något, var upptagen med lite annat. Var bland annat hos vetrinären med Hassan, men det är ingen fara!!! Så ni behöver inte vara oroliga, vilket jag förstår att ni blev i ungefär en sekund.


HA EN UNDERBAR DAG!

RSS 2.0