ikväll är det rosa och jag

Nu är det dags att fylla hinken med ostbågar och slå sig ner i soffan. Kolla lite på livet enligt rosa och se när mina lår växer och växer och växer..

Låter som en härlig kväll va :))


en sak jag funderat på

HUR GÅR BLOGGARNA TILL VÄGA NÄR DE FOTAR SIG I FRISÖR-STOLEN?Är det inte lite konstigt? Att när man träffar sin frisör för första gången på 5 månader hala fram mobilen under skyddsplasten och sen bah "sorry, men asså till bloggen..."

Visst att man kanske känner sin frisör, men är det inte lite väl att fråga om de kan pausa med saxen och ta några steg därifrån? FÖR ATT? DE SKA? FOTA? Hm


Nåt att tänka på!
som masken i Richard Scarrys Äventyrsvärld alltid sa.

UPDATE: Ägd jag blev. Hanapee sitter kanske o fotar hela tiden när hon klipper sig? Kanske filmar hon till och med allting för att kunna visa på bloggen sen?

videobloggarn

Lessen, ja hinner inte skriva nåt mer nu! Det får bli en kort video-update:Hihi söt!

några nya kläder & skor


Ett par ljusa jeansleggins från H&M. Skulle köpa sammetsleggings men de är slut och kommer aldrig mer tillbaka :'( Också en blus som jag fick i julklapp. Fin! !!!! 1!!! !!!!!P!21k12+ja?¨


Skorna jag fick i julklapp från min syster. TUMMEN UPP!

finns det någon värre?


Spotify tvingade mig att lyssna igenom ett helt album av Lars Winnerbäck. Jag LED. ÅÅÅÅÅÅH han är så dålig. Han mumlar fram orden med entonig röst och första halvan av meningarna verkar fastna i skägget. Kan han bara sluta tro att han är så speciell (som jag är) och kan alla bara sluta avguda på honom (och avguda mig istället)???


TACK

drömmen om en mini-stork

Okej förbered er på en jättetråkig text om en dröm jag hade i natt. Vet hur otroligt tråkigt det är att lyssna på folks drömmar, och ännu tråkigare är det att läsa om dom. HAHA Stina-Lee hade ju till och med en kategori som hette "Mina Drömmar" där man kunde läsa om man hade tråkigt. Och ville ha ännu tråkigare.

I alla fall, tillbaka till MIG. Jag drömde att det låg en mosad mini-stork under mitt tangentbord??? Storken var ungefär lika stor som ett pekfinger och såg precis ut som en riktig stork fast i miniformat. OTROLIGT ÄCKLIGT.

Sen skulle jag lyfta på tangentbordet och kolla på storken men då fanns den inte där!!!! Så skulle jag gå och lägga mig, och då låg storken där i min säng!!! PÅ KUDDEN låg den och sov.


Vad betyder detta?

min hemliga skådespelar-karriär

Ni vet den där nya filmen Avatar? Många har ju skrivit om den och så, men inte jag. Varför? Jo, jag har haft en hemlighet om filmen..

DET ÄR JAG SOM SPELAR HUVUDROLLEN

Har inte fått avslöja det förrän nu, men här kommer i alla fall en exklsuiv backstage-bild så att ni vet att jag talar sanning.

lisa's nails

Här är mitt nya husdjur - blåsapan! HAHA nej jag skojade bara, tokigt det kan bli! Blåsapan är inget husdjur, han är en nageltorkare. Väldigt onödig pryl. Men Foki har en sån och Foki är typ min idol.

Nästa steg blir att skaffa likadana naglar som hon har.

kalla mig rimmarn


här sitter jag och rimmar

julens bästa video

Med världens sämsta kvalité ger jag er nu julens bästa julvideo, titta och njut av dom 3 mest tondöva julsångarna man kan hitta!lucia idag

Med denna bild säger jag godmorgon och god lucia!!!

Det blir en dag med massa lussebullar - ska tänka extra mycket på stackars lucia. Ni vet hon som ploppade ut sina egna ögon och skickade dom till killen som hade sagt att hon hade fina ögon. Smart tjej!


Vi har redan haft ett litet luciatåg. I fredags lussade vi live i radion. MICHELLE vår lucia fick utstå väldigt korkade frågor.

"jahaa är ditt röda band runt midjan gjort av tyg?"
"har du gjort det själv??"

MEN VA? Det är väl självklart att bandet är gjort av metall och att hon själv sytt ihop det med ull från fåren?

tema: lennart

Försöker börja skriva om Lennart. Vi har ett tema på skolan just nu som handlar om att få Lennart till en sexy bitch typ. Han har fetma och inget liv så det tänkte jag ändra på nu!

Gissar att 50 av 50 elever i nian sitter och skriver på detta just nu. KUL!

googla lennart så kommer den här bilden upp

julkalendertider

Det är knappast okänt att jag älskar Mysteriet på Greveholm. Julkalendern -96 vettu. Den slår både Trolltider och Sunes Jul med hästlängder.

Detta är en väldigt läskig scen ur greveholm. Om ni är ensam hemma - KOLLA INTE! (och maja, hämta någon vuxen innan du trycker på play!)


"DUMMA GREVE DANSA! DANSA TILLS DU BLIR DEG! DIN DUMMA GREVE!"
hahaha sköna kids

RSS 2.0