look what I've got

svettbad

HALLÅ!
Nu sitter man här, tryggt hemmastadd med sin lilla skål LOOPS i. Det är barnsligt gott, jag äter ungefär 1/4 mjölk och 3/4 loops... ooops. HAHA, där fick jag till det!

På skolan idag sprang vi Jojo-testet som jag inte kan stava till. Det är ungefär som Idioten, man ska springa fram och tillbaka och har mindre och mindre tid på sig. SJUKT JOBBIGT, säger jag bara. Till råga på allt var det utomhus, PÅ MORGONEN. Iskallt alltså.

Nog för att man blir väldigt svettig så är det inte kul att kallsvettas...

Sen har jag gjort mitt lilla ärende på Hobbyaffären också. Tyvärr fanns inte alla färger jag ville ha, men med min kreativa hjärna ska jag nog komma på en lösning.


Ikväll är det teater
, som alla andra tisdagar, därför kanske det blir lite glest med uppdatering ikväll!

pärlplatta

HUR COOLT ÄR INTE DET?

IMORGON ska jag köpa nabbi-pärlor och starta en egen pärlplatte-verkstad. Kommer bli hur ballt som helst. Ja, huga.

Sen när började jag säga "huga"??? ÖÖÖH ALDRIG.


Inspirationen är på topp!

måla med mig



HALLÅÅÅ!
Mm, pysseltajm har jag haft i mitt rum nu. Ja, själv pysslade man ihop ett absolut-färg födelsedagskort till min farfar. Rosa blommor, gula fjärilar, blåa moln osv osv.

Ikväll ska jag bara gå på bio med min mamma. Pappa är bortrest så det är liksom no boys aloud. Vi ska nog se Patrik 1,5 hoppas den lever upp till sitt rykte bara!

Förresten ser mitt sår under ögat så illa ut nu att jag knappt klarar av att publicera en bild på mig själv. Vet inte vad jag har gjort riktigt. Kanske slog till mig själv i sömnen eller nåt. Har kliat så mycket på det nu att det började blöda :( Då tog jag på ett plåset och FATTA vad ont det gör att rycka bort ett plåster som är precis under ögat...

sämst sämst sämst

50 kg böcker


Tekniken går urdåligt (haha, vad vitsig man kan vara. UR, KLOCKA, TIDMÄTNING). Nu gör jag en paus för att fylla min mage med smaskigheter. Hoppas, hoppas jag hinner klart med uppsatsen ikväll så jag slipper sitta och stressa på skolan.

tidmätning

GOD, I HATE THIS

Nu sitter man här igen efter en härlig hassan-promenad! Det är dags att skriva den där förbaskade teknik-uppsatsen som ska vara klar imorgon. Jag ska skriva om tidmätning, och om ni tänker er att SO-plugget låg på 5 på tråkighetsskalan så är det här TIOTUSEN.

Tidmätning? Hur fan tänkte jag när jag valde den kategorin? Jaja, nu har jag fått bra betyg i svenskan och engelskan så jag skiter i det här...


makaronisar

dagordning

TJOHOOOOO!  SO-provet tror jag gick bra. Fett bra! Kändes i alla fall så när jag och Ebba pallrade oss ner mot stan efter 90 minuters skrivvärk. Där köpte hon, Alice och Beata varsin subway men jag var inte så sugen så det fick bli en tallrik yoghurt med hallonsylt nu när jag har kommit hem!

Hela kvällen ska jag vara ensam :' ( Men jag måste plugga teknik så det är ganska skönt. Nu väntas hundpromenad sen ska jag plugga sen ska jag laga mat... Vet inte vad jag är sugen på dock. Typ stuvade makaroner fast vi har inga makaroner!!!!!!

KATASTROOOOOF!

du ger mig mask i magen

DAGENS SKRATT

Var precis inne på en killes bdb och han hade skrivit "You Make Me Worm Inside". SÅ HIMLA ROLIGT! Worm betyder ju då mask på engelska och jag skrattade hejdlöst åt detta.

Lite gulligt var det allt, och jag kan fortfarande inte avgöra om han var ironisk eller verkligen inte visste att varm är warm. Tills dess fortsätter jag skratta!


sveriges historia

vi har bajsprov imorrn

OM DET ÄNDÅ VORE SÅ ENKELT. Det är inget bajsprov vi har imorrn. Ett bajsprov vore till och med enklare än det grymma öde som väntar oss åttondeklassare imorgon. Bara att bajsa i en kopp och sen är allt klart.

Har pluggat nån timme nu, blev förhörd av pappa och han tyckte jag var väldigt duktig!!!! Jag får bra självförtroende av att höra sånt, vare sig det stämmer eller inte. Lycko Katta som inte behöver träna nåt tills imorrn. Vetta tusan hur, men hon kan redan allt! ORÄTTVIST!

När jag pratade med henne tidigare ikväll stod hon och bakade bullar. ORÄTTVIST! Fast iförsej bakade vi bullar på skolan i måndags. Efter det satt Emma och jag vid ån och smaskade - mysigt!


Nu får det vara slut med pluggandet för ikväll. SO-provet får väl gå som det går (okej jag ljög, vill att det ska gå bra!) för nu ska jag belöna mig med Top Model/Idol följt av Filip och Fredrik!

vem fes?

Stackars omvärlden

Hallå alla glada!
Jag tycker synd om alla människor i min närhet. Inte bara på grund av min gasiga mage utan också för att mitt humör kan skifta så hemskt. Ena sekunden är jag glad och babblar på hela tiden (kan då bli sur för att folk inte orkar lyssna på mig) och i nästa sekund vill jag bara att alla ska vara tyst så mitt onda huvud kan sluta värka.

SJÄLVISKT!?

Äsch, ni får helt enkelt stå ut med mig eftersom jag har typ liksom ba världens bästa humör och måste skrika "FATTAR NI???" efter varje rolig mening jag lyckas trycka ur mig.

På tal om att trycka ut saker, idag pratade vi om bajs. Intressant blev det när Sofia avslöjade att hon brukade bajsa flera gånger per dag, och att Lelle sa "måste gå och lätta på trycket" istället för "måste gå och bajsa" eller "måste göra the number two". HMMM, INTRESSANT.

Nåja, nu ska jag först till stallet sen blir det massa SO-plugg eftersom det stora provet är imorgon! MAYDAY, MAYDAY!

muskelknutte



Tjoho alla, än har skorstenen inte blommat, men ändå har jag ute och springer helt frivilligt efter skolan. Gud vilka muskler jag kommer få! Förut hade jag ju magrutor, innan sommaren som ni kanske förstår...

Skolan idag gick bra! Är toppenglad för jag fick VG+ på både engelskauppsatsen och svenskaberättelsen. Nu återstår att se vad jag kommer få på teknikuppsatsen, haha. Jag hatar verkligen teknik, eller som Sara skulle sagt, teknik faller mig inte i smaken.

Något som däremot faller mig i smaken är hasselbackspotatis! Ska gå ner och hjälpa bror med det nu, och ikväll är det teater så jag kommer tyvärr inte hinna uppdatera något ikväll... Bläddra lite i akrivet istället, vettja!



before bed

24 timmar räcker inte till


Just nu håller jag verkligen med Blondinbella när hon skriver att "dygnets timmar inte räcker för allt som ska göras". SÅ SANT SÅ SANT!

Min eftermiddag har jag tillbringat med lilla Jenny, mysigt har vi haft men jag visste vad som väntade framåt kvällen - plugg... Oskar förhörde mig en massa och känner mig mycket bättre nu, trots att allt jag fick veta förmodligen kommer vara borta från mitt huvud imorgon bitti igen.

Nu ska jag sooova! ÅÅÅÅÅHHHH vad jag längtar efter min säng.

HAHAAAAAA DET SKA LIKNA EN MADRASS INTE EN SANDWICH UTAN PÅLÄGG...

Trevligt

fyrtal i ram



Hallå och GODMORGON!
Trevlig kväll blev det igår. Först åkte vi in till stan för Amanda skulle till sin Ante (sin Ante förresten? HAHA). På tillbakavägen körde vi förbi Simones lägenhus så hon fick följa med hem till Maja.

Vet inte riktigt vad vi gjorde, men vi hade ett par roliga timmar innan jag var tvungen att gå hem... idag är det jättefint väder! Tyvärr måste jag plugga en massa, eftersom jag inte gjort det på hela helgen. Hoppas bror vill hjälpa mig litegrann!

visiting

överasskande

Jaha... Vi skulle tydligen få gäster denna kväll, så jag har hållit mig på hemmaplan och varit social över en skål fisksoppa, snicksnackade litegrann med Täppas nivet. Yo yippiyay, määään.

Nu har jag i alla fall fått lov att bli friiiiiiiiiii som en fåååååågeeeeeeeel. Maja  och jag ska till Simone och förhoppningsvis kunna fiska upp Ms Fanny också. Uppdaterar mer imorrn, nu har jag lite brådis liksom!

puss & kram

plugg utan plugg

after school is the new after work

TJABA TJENA!
Hemma. Trygg. ENSAM? Ja, jag är ensam. Utan päron och äpplen. Har dock varit fått sällskap av mina bäbisar fram till nu, vi skulle plugga men ni vet ju hur det är. Nötprat, geléhallonprat bla bla bla.


HAHA! MATTEHUMOR PÅ HÖG NIVÅ!


Checka in ben-bresningen på bild två. Avslappnad tjej!


Bildbrist på Simone? Hon far ju runt som en geting, är sjukt svår att få på bild. Ni får kolla i arkivet om ni vill se denna snygging! (Vilket ni såklart vill)

puss & kram

Go' morgon

mitt första inlägg före åtta någonsin?


I vanliga fall är jag sjuktligt stressad på morgonen, men idag är det lite lugnare. Har precis ätit frukost i form av en kall röd korv och ett mjukt korvbröd. Lite fransk senap på det och voilá!

Nä, ärligt talat. Jag har väl egentligen inte tid att sitta här och lata mig, måste gå och platta håret nu.... I eftermiddag kanske jag inte hinner uppdatera något, och ni kan ju klura på varför.

puss & kram

två nötcreme och en moviebox


Igår hittade jag denna bok i bokhyllan, började då skumläsa litegrann och herregud vad den är rolig!

Det är alltså Fredrik Wikingsson och Filip Hammar som har skrivit boken, och de berättar om sin ungdom, hur det var när dom växte upp alltså. Fredrik berättar om sin barndoms-bästis Hugo Von Ziepel, vilket jag tycker är ruksigt roligt eftersom han bor ganska nära mig.

För er som inte visste växte ju Fredrik upp i samma ort som mig, och han namnger slalombacken och skolan han gick på osv. Underhållande!

Av alla deras många program är min favorit 100 hödjare. OTROOOOOOOOLIGT KUL!

puss & kram

gnägg

kan man köpa plugghästar på blocket?

HEEJ....
Om ni undrar vad jag håller på med (vilket ni naturligtvis gör!) kan jag tala om att det är plugg som gäller. HAHA jag suuuger verkligen på historia. Läser och läser, men fattar inte ett piss. Tänkte försöka skriva sammanfattning om varje sida så jag förstår lite bättre i alla fall.


Visst ser det spännande ut?

Mår förresten bättre idag! Var ju lite småförkyld/krasslig igår men det gick över under natten. KYSS PÅ MUNNA.

kvällskvist


Om man ändå vore så snygg som hon på bilden, vilken dröm alltså!

kan ingen komma och underhålla mig?
har så hemskt tråkigt nu. Spelat the sims ett tag (blev inspererad av min syster som gjorde två simmar som hette kajsa och pontus - gulligt!) men min sim blev arg på sin lover när hon kom på honom med att flörta med en annan...

Dramatiken utspelar sig i Pleasantview!

Nu snackar jag lite med min polare jenny, men vi är mest deprimerade över att nån annan teaterfrupp fick linnea som ledare. Vi sitter nämligen och funderar åt olika lömska sätt att förgifta hennes nya grupp så hon kan vara ledare för vår grupp istället.

Nästa tisdag när vi åker in till teatern kanske vi bara råkar bjuda alla i linneas grupp på lite råttgift som vi lagt i såna sockerrör som det finns på jamjam.

puss & kram

bilder från skolan

HAHA, vad annars kan man göra en lördagsmorgon klockan nio?


Mmmm. På engelskan var vi lite gangstaah waangstaah's och satt oss längst bak och knäppte kort på varann. COOLT.


Lelle jobbar flitigt och jag spexar inför kameran (som vanligt). Men lägg märke till hur långt jag hade skrivit!! Duktig flicka!


Sara bad mig inte lägga ut den här bilden eftersom hon ansåg sig själv se tjock ut. VA?! SARA? TJOCK??!?! HAHAHAHAHA. jag döööööööööööööör.


Dom i bilen (bakom oss) blev jättesura för att vi spexade på deras parkering. HALLÅÅÅ? Allemansrätten då?


Jag gillar att det ser ut som om Lelles ben är mina. Dom är så snygga, Lelles ben. GRRAAWH!


Nej, nu får det vara bra med skoltankar. SKA PLUGGA NU.

puss & kram

ICKE SÅ god morgon

dum dummare dummast (jag)

HEJ!
Nu sitter jag här, kvart i nio en lördagsmorgon. VAARFÖÖÖÖR? Jo, jag och mamma skulle åka in och shoppa litegrann idag, och för att få det överstökat snabbt och kunna göra nåt annat i eftermiddag, ville jag vara i stan tidigt.

Affärerna öppnar tio, så jag ställer min klocka på kvart över nio. MEN MIN VÄCKARKLOCKA GÅR EN TIMME FÖR TIDIGT!!! Så då vaknade jag kvart över åtta... Suck.


CRAZY CAT

puss & kram

DET VIKTIGASTE

Kommer ni ihåg den där tröjan?

- DEN FINNS I MIN GARDEROB! INTE LIKA SNYGG NU MEN JAG KUNDE VERKLIGEN INTE LÅTA BLI.

OCH NEJ, JAG KAN INTE HELLER LÅTA BLI ATT SKRIVA MED CAPS LOOK.

i'm so happy i'm so glad, that i've got you
i wanna thank you
and thank you means merci

hehe hoppsan


ajm alajv (och jag vet att mina nyckelben är onormala... :'))

TJOSAN I TROSAN!
Lite dålig uppdatering, men efter den senaste veckans hyperonormala JÄTTEAKTIVA lisa, måste man faktiskt få ta igen sig lite också...

Dagen har varit riktigt het. HET OCH SVETTIG. Jag har varit het, alla andra har varit svettiga. Orkar inte lägga in bilder nuuuu, förlåtförlåt, men jag är trött. Min säng står och väntar på mig så varför sitter jag här?

Äh, efter skolan skulle jag träffa pappa på stan och äta med honom, men han dök inte upp. Så jag följde med Lelle hem en bit på vägen. (Och, ja. Det slutade med att jag satt i hennes kök och åt kakor). MEN SEN träffade jag pappa och vi käkade tandori innan jag skulle till teatern.

Trevligt att träffa alla glada människor igen, men varför måste vi byta leeeeeeeeeedaaaare? deeeeeeeeeet suuuugeeeeer.

puss & kram

kärleksbilden


HAHAHAHAHAHA?

Hur lyckas man få till en sån snygg bild, alltså? Åh, herregud, jag förvånar mig själv. Bilden togs under en vad som förväntades vara en stillsam hundpromenad, men det blev det väl inte riktigt om jag säger så...

HEMLIIIIGT!

Massa roliga videos spelade vi in och gud vad jag är grym på att sjunga på skåenska? Shit, amazing, yeah.  Nu ska jag in i duschen och få bort lite svettfläckar, senare snyggingar.

puss & kram

lite bilder på mig själv

cause I have a bad day

HAHA, vad komiskt. Har inte lagt ut en enda bild på mig själv idag. Lite sorgligt, med tanke på att alla knasiga inlägg brukar få en rolig knorr så fort jag lägger in en CRAZY bild på mig själv.

Saningen att säga: Har en FUL dag idag (trots att det låter lite väl Stina-Lee aktigt måste jag erkänna det). Alla kan inte vara snygga jämt. Inte ens Britney Spears... Men för att ni ska få se en ungefärlig bild på hur jag ser ut idag, ger jag er denna:


puss & kram

snabb o'boy

vad är det här? en selleri-stjälk?

Håhå, jaja... Man är väldigt lättlorad såhär vid kvällstid. Har slökollat litegrann på Kristallen samtidigt som jag druckit snabb-o'boy och pluggat matte. (faktiskt!) Ett underhållande kvällsprogram, så kul när Filip & Fredrik kommer in, håller upp statyn och tycker det ser ut som en selleri-stjälk.

Eller hur var det nu? Jag har redan glömt bort skämtet :(


kvällsfika

Ska fortsätta med tv-tittandet nu och sen ska jag välkommna sängen med öppna armar. RAAWH.

puss & kram

matte patte

jag pluggar så pennan GLÖDER


Hej allesammans!
Nog har jag suttit vid köksbordet och jobbat med matte. Ett tag i alla fall. Så mycket som jag låg efter förut var ju pinsamt! Heregud, till och med Sofia låg före mig? CRAZY.

Så om jag inte uppdaterar mer ikväll vet ni var jag befinner mig... (ensam vid köksbordet med endast en skrivbordslampa som lyser upp det jag skriver).

Något säger mig att alla som läser det här tror att jag är ironisk. OKEJ, JAG SKA FAKTISKT BÖRJA PLUGGA NU. SNART.

tiden går

mycket att hinna med

Jag är så otroligt seg ibland... Kan bara fastna vid datorn och helt plöstligt "hoppsan har jag suttit länge?" Har lite ångest inför måndagen. För första gången på länge, är så mycket jag ska göra. Leta fram speedo-badbyxorna, plugga SO och hinna äta upp en hel äppelkaka.


fundersam



mulan in my heart

godmorgon alla sömntutor

HALL- Å!
Nog hade vi trevligt igår. Jag, maja simone och jenny! Dom kom och hämtade mig vid nio-tiden så gick vi till fanny och seriöst SKRÄMDE SKITEN UR HENNE! Skulle ha fotat hennes min när hon märkte att fyra läskiga flickor stod utanför fönstret och stirrade på henne... Äh, hon var i alla fall för sjuk för att följa med hem till maja, så vi fyra gick hem igen och såg på MULAAAAN!



puss & kram

teletubbies



HALLÅ
Igår kom som sagt Ebba och Beata hit, med sig att dom en påse godis och genast blev dom mer välkomna. Hehe. Jag bjöd på snygga bilder på mig som barn som tack. VAR TACKSAMMA NU! Ja, vi lanade the sims och gosade framför Ugly Betty innan vi var tvungna att gå och lägga oss. Skola idag dårå... Ett dopp i sjön hann vi också med såklart!


Uäääh! Beata hittade kåda och stoppade in det i näsan så det såg ut som snor - läskigt!


Moget, Beata. Verkligen moget att bajsa i vattnet! Det var just det som kom ur ebbas mun i foto-ögonblicket.

Förlåt för dålig uppdatering i helgen, men förutom Ebba, Beata och Simone har vi också haft besök av en familj från stockholm. Till veckan ska både Mormor och Morfar och Adam komma, men jag får i alla fall ha mitt rum för mig själv...

Jag skojar, flickor. Ni är varmt välkommna igen!

eller inte

AHAHAHAHAAH! Förlåååååååååt, jag kunde inte låta bli.

puss & kram

RSS 2.0