fjällen 1/9 - 4/9

Hej mina vänner! Det har vart dåligt med blogg de senaste dagarna, och sämre ska de bli!


JAA SÅ ÄRE FAKTISKT. Vi i nian ska åka till fjällen imorgonbitti och blir borta tills på fredag. Hihihihihi nervöst! *blink blink* 


hahhhahah ååh blink blink, SÅ KUL VA! RIKTIGT SKOJ!




Det blir till att packa idag alltså. Hittade inte mimmi-lakanen, så det får bli pippi. Men det duger lika bra de! Godis har jag redan köpt och skavsårsplåster med. Det borde nog räcka! VI HÖRES!



Ska läsa denna som förberedelse.

pojken är lite efter

HAHA. Om grymtrolige tobias gick på min skola skulle han vara ett pefekt mobboffer. Han har nyss kommit på att han tycker låten "Karatefylla" är sjukt bra!

vi ska dit

Vet inte om ni märkt det men sommarlovet är faktiskt slut. BARA SÅDÄR! Jo så äre.



Fanny som fick mig att lyssna och bli beroende av dalarnas sommarplåga. Fanny du är bäst!!!! neee det är thom eight men efter honom kommer fanny. Grattis till andraplatsen!

busringer



En busringning av mig och mina vänner, precis i början av sommarn! Vi ringde runt till olika friskis&svettis -lokaler (av nån oklar anledning) och här är resultatet. Vet att ni gillar det.

peter är inte uppsvullen mer

När vi ändå är inne på temat bonde söker fru borde jag nog dela med mig av dagens pyssel med älskade bonde söker fru-peter i huvudrollen!!! Finns det någon manligare man? Han är underbar.




RESULTATET!


håret kinden ögat munnen



Till vänster är en bild på hon som var med i bonde söker fru! Till höger en bild på en relativt okänd skådespelare som heter judit weegar. Eller vänta nu? Menar jag inte tvärtom? JO.

FÖR DOM ÄR JU SÅ LIKAAA!!!!! Jag känner mig väldigt förvirrad.



grävling



Det här är mitt nya hatdjur. Förlåt till alla er som har grävlingsposters på väggarna och ni som tatuerat in "grävlingar 4 life" på överarmen men den här varelsen är läskig.


Igår när jag och vännerna var ute i hängmattan SÅG JAG EN GRÄVLING!!! I buskarna. Jag blir helt chockad och bara pekar gapar pekar gapar. Sen upptäcker dom andra den och fanny skriker. VÄRLDENS TJEJSKRIK, jag tror aldrig jag hört något värre.

Den sprang iväg i mörkret och ingen vet vad som hände sen.

Hoppas den dog.

the collateral


Måste filmtipsa er! Jag och maja såg nämligen en film häromdan som heter the collateral.



Vi är dom två fegaste personerna någonsin. Också skulle vi se en acton/thriller ENSAMMA. Fast det gick bra. Den var inte så läskig.


OK JAG VAR RÄDD.


Men den är klaaaaaaaaart sevärd! 5 av 5 radiomaster.

inflauensa typ

JAG TROR JAG HAR FÅTT SVININFLUEANSAN. (oj det var svårarare än jag trodde att stava till i-n-f-l-u-e-n-s-a)


Neej. Kanske inte. MEN jag är tääähhppht vettu.


Fett fräsch tjej!

glöm inte disneylåtarna folks

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VARFÖR ÄR LEJONKUNGEN SÅ BRA!???



Inget går väl upp mot introt i lejonkungen va!? DET KALLAR JAG POWER!

MEN. Något ännu mäktigare var (såklart) att se lejonkungen musikal i london i våras. Det är förstås inte samma sak att se på youtube, men fattaaaaa vad jag grät när jättelefanten kom in genom dörren!


Och den meninen gick verkligen inte ihop

download


Spotify är ju världsbäst det vet alla. MEN om man vill ha låtar till mobilen och iPoden ska ni gå in på den HÄR hemsidan. Ladda ner. GÖR DE!

Och tänk. KÄNN. Hur busiga ni är!


Det är skitlätt för oss som inte fattar limewire och sånt, bara å klicka och så ploppar den upp i iTunes! Vad som händer däremellan struntar jag faktiskt i.


Bara jag får min musik :' )

häromdagen

Hihi jag har varit lite busig och snott bilder från BEATAS blogg. Hon och ebba var hos mig häromdagen, vi såg titanic och badade en massa på olika ställen! 


Kvällsbad här då! Bara jag och Ebba som badade dock. Vi tantsimmade lite medan Beata satt på stranden och kämpade mot sin bajsnödighet..


Bebisfötter :' )

nu.

Tjaaaa internetvänner!

Det är kväll. Och jag har de' uuurgött som stinalee kanske skulle sagt. Vem vet?

Mums! Ska ägna mig åt Ugly Betty SÄSONG TVÅ!!! (<3<3<3<3<3) Och käka förstås.

Vi ses!

tackkkkk


Maja kom förbi förut och gav mig denna almenacka som hennes mor köpt till mig som tack för igår. Vaddå snällt!!!? Det är lite som en scrapbooking-almenacka där man får pyssla varje framsida själv typ. Ungefär nåt sånt här, fast såklart mycket snyggare.

Tack igen :)

bilder från igår


Titta långhalsar'n! Vi klev upp tidigt och hoppade på tåget, haha roligt sällskap av gunnar.


Framme i hudiksvall vid tio. Såg en jätteläskig pojke på gatan som sålde barbiedockor!! Maja sprang iväg.


Jag längtade efter dollarstore, så vi gick dit och pressade ner så mycket godis som det gick i en plastburk. (20 spänn för typ 1 kg!!)


Vi åt lunch i en park och jag passade på att posa tillsammans med heliga birgitta.


Det började regna typ 1 timme innan vi skulle åka hem, så vi gick in på ett café som skulle va mysigast i stan enligt turistbyrån (hahaaha ja vi frågade).

Mina mest normala bilder är slut, så mer än så blir det inte. Ha en bra dag nu!

hudiksvall

Ja där har jag och mina roliga vänner varit idag! Så himla mycket minnen från dagen alltså, har kramp i magen efter allt skratt. Lägger upp massa bilder imorgon, men nu ska jag hitta på nåt annat!


RSS 2.0