gammalt foto


HAHA titta sötnötisen då!!! Min kompis syster är modellen. Ser ut som nåt från halens vinterkatalog -96.

Har aldrig sett såna underbara glasögon i hela mitt liv. VART ÄR DOM? Måste ha, kan betala. (lite) gemä!

söndagskväll

Usch, vad hände med mina underbara tv-söndagar? Numera finns det inte ett enda bra program. Vad ska jag göra? Verkar som om alla andra pluggar kemi. Men jag faller inte för grupptrycket NEJNEJ. Varför sitta och läsa i en tråkig kemibok en hel kväll?

Är det NÅN som bryr sig om jonelektroner och litciums atomvikt?



Funderar på att försöka slå rekord i Puppy. Det var ganska längesen ja spelade det!

chiquita.se är min nya favvosida

HAHA. På chiquita.se finns ett spel där man kan starta en egen bananfarm. Hur kul? Vet inte, för jag har inte testat. Men det tänkte jag göra nu. Klicka HÄR om ni också vill bli bananodlare.


det är gott med banan!


UPDATE: snark. värdelöst spel.

necessär (googlade stavningen)

Titta va ja har köpt! För egen peng! (fast det var presentkort) En necessärt från 10 gruppen. Det var lite behövligt sådär när jag haft min snobben necessär i 15 år. Fick den när jag föddes.

Visst snobben är cool, men denna är coolare. . ?.. ?

försök inte vara rolig nu

Oj, hehe. Jag skrev nyss ett blogginlägg om mitt besök på en kyrkogård, men jag kom på att det inte är så bra att försöka skämta om kyrkogårdar. Nej de ska man respektera!!!! Andra saker det inte är så bra att skämta om är:
  • Haiti
  • .. Det var nog allt


hej förresten! frisk idag!! eller ja, var på skolan i alla fall!

h&m shop online


Titta va fint va! Alla kläder kommer ifrån h&m's websida. Hehe oj vilket mormor -ord. Vi i den yngre generationen säger ju bah sajt. H&M's sajt.

..Allt förutom den svarta katten. Den klistrade jag in bara för att bevisa att jag kan sånt jag!! Klistra in katter lite hursomhelst! Galet!

fulaste jag sett på länge

Nu sitter jag och kollar igenom lite gamla filmer, filmade med das webcam. HAHA så sjukt fula? Och väldigt klockrena. Helt underbara faktiskt. Vågar inte lägga ut nån (jo de vågar jag men det tar så jävulskt lång tid) så ni får se lite printscreenade bilder istället.



HAHA Finn 4 fel. Älska Majas peddoblick. Och mitt hår. <3

felsms.com

Ganska lättroad kan man vara när man är sjuk. Men den här hemsidan är faktiskt roli. FELSMS.COM. Tror ni mig inte? Nähä, ett litet smakprov då:

På dan före julafton skulle en kvinna skicka ett sms till sin man, "glöm inte ta med en gran hem" men då skickade hon till sin chef istället och råkade skriva "glöm inte ta med en iran hem"

HAHAAHHHHAHA T9 är så roligt!


en gran eller en iran?

va lite positiv

Idag ska jag för ovanlighetens skull inte klaga på min sjukdom (även om jag vill, ååh) utan vara TACKSAM. Ja, tacksam för att jag slipper vara sjuk på sportlovet vecka 10!!!

För det är väl inte speciellt stor risk att bli sjuk två gånger på tre veckor??


Nej!!!!!!! ÅH WIHOO JA ÄR ÖVERLYCKLIG!! FETT BRA ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!:D
Ok kanske lite överdrivet..

finns inte mycket att säga

Hej snorbarn! Idag har jag bytt ut slemhostan mot snornäsan! Härligt med en förändring. - NEJ. Har cirka 5 miljoner snorpappershögar runt mig och är jättetorr runt näsan för att ja har snytit mig så mycket.

Jaha. Nu vet ni det. Vad ska jag göra idag? ÅÅÅÅH jag vet inte :( Har pratat med min sjuklingskompis men nu äre 7ht heaven igen. Börjar bli lite av en vardag det här. Så om jag ska följa vardagsrutinen betyder det här:

  • Fika
  • Dataspel
  • Fika
  • Tv
  • Sova
Men det är jag lite trött på nu. TRÖTT PÅ ALLT. Hejdå.


vink vink

fail färgläggning


Sådär blev resultatet! Jävulsk fail.


ÅÅÅÅÅH VAD HÄNDE MED HIMMELEN? Fick nå bryt och blev less på tjuriga Mowgli. Kan han inte bah sluta va så taskig mot Bagheera? :(

ännu en dag hemma

Åh så tråkigt! :( Fast idag är min goda vän Fanny också hemma så jag har nån att klaga på om min hemska sjukdom. Men nu skulle hon kolla på 7th heaven så jag passar på att färglägga litegrann.



Här är bilden. Nu kör vi - det här blir kul!!!

detta visste du inte om philadelphia


Smaskar lite på en philadelphiaost med bröd på. Det är mycket godare än vad det ser ut!!! Man kan blanda philadelphia och leverpastej så blire ännu bättre - det gillade till och med maja som hatar leverpastej. .. ?


Igår på P3 pratade dom om en kyrka i stockholm som hette philadelphiakyrkan?? HAHAHA vilken jävla galning döper en kyrka efter ett pålägg liksom?

sex and the city

Nu blire sex & the city - dubbelavsnitt på trean. Bästa TV-serien kanske? I alla fall är den väldigt mysig, och introt är UNDERBART. Avundas alla er med den stora sex and the city boxen.



Måste skynda nu!

blondinbellas tips

djelfajildjei
Titta va ballt! På polyvore.com kan man fixa egna collage med kläder som redan finns där!!! Galet bra av mig att hitta den hemsidan va!?

Nej. Det var Blondinbella som länka. Tack gummsan, det blir jag som bjuder på fikat nästa gång!

Musik: Beach boys, Puppet on a string

slemig i halsen

Fint självporträttt gjort av mig för cirka fem sekunder sen. Ser ut så på pricken faktiskt. Ingen vacker syn direkt. JA jag är hemma och hostar gult slem, hihi ganska mysigt. Samlar allt slem i en glasburk som jag ställer i bokhyllan, det blir ett fint minne om några år!

Nä. Helt ärligt så är det DÖtrist att vara hemma sjuk. Finns ingenting att göra.

Hejdå

eliza & phi

Idag är söndag den värsta dagen på veckan. Jag längtar efter våren & sommaren! Fast nej, bara sommaren. Våren kommer vara HEMSK, bara blött och slaskigt och äckligt.

Men åååh. Tänk till sommaren när man kan slippa overallen och istället ha på sig nåt från Eliza & Phis vårkollektion..


mina sjuka problem

Såhär ser jag ut just nu. Det känns ju inte så bra. Kanske är jag sjuk? Har lite hosta och är slemig i halsen. (JA man uttalar det SLEMIG inte SLÄMMIG)

Men jag är ju aldrig sjuk? Så hur ska jag veta om jag är sjuk nu? Vet ju knappt hur det känns att vara sjuk? GUD, ge mig ett tecken. Amen.

carola är en ängel

Ojsan, Carola har visst klantat till det litegrann. Hon har väl alltid varit lite korkad (säger jag som känner henne så väl) men det HÄR var väl ändå det värsta jag sett.

Artikeln handlar om att Carola åkt till Haiti för att spela in en reklamfilm, då passade hon på att skaffa sig ett fadderbarn så att det skulle bli bra bilder.

Vad blir det för bilder då? JO, bilder där Carola ger sitt fadderbarn en parfymflaska i present???? HAHA hon har ju inte alla hästar i stallet den människan.





















köpt en klocka


Såhär ser min klocka ut PÅ ETT UNGEFÄR. Brunt läderband och gul bakgrund, från märket Q&Q. De har massa fina klockor på Ur&Penn nu, till ett jättebra pris. Min kostade 150 :-

!!!!!!!!!!!!!!!!!

mitt i snöstormen


Här är en bild från när jag och pappa åkte längdskidor tidigare idag.

NÄRÅ! Det var bara ett skämt! Haha! Bilden är från google, men den visar ungefär hur det ser ut just nu. Snöstorm. Usch, det betyder att jag tvingas ta på sig 5 miljoner lager med tjocka tröjor när jag ska ut. Hur ska jag då få igen jackan?

Nu vet jag hur Kissie känner sig.

lisa94.blogg.se in my <3

Tja tja bloggen! Nu är jag "back on track", som man säger i America. Ny design, ny blogg - nytt liv. Det här kommer bli bra bara alla håller sig lugna och inte drabbas av panik.

Tanken bakom bilderna i min header:
  • En jävulskt seriös bild för att visa att jag kan va snygg
  • En bild där jag ser ut som en hamsterköttbulle bara för att
  • Random bild på en växt för lite estetiskt trams
  • Sommarbild på nåt som ser ut som mjölk (det är det inte)
Nu när vi har rett ut det är det bara att köra på igen! PASSAREJ KINZIS FÖR HÄR KOMMER JAG!!


den nya toppbloggarn!

hur firar ni alla hjärtans dag?

Nu för tiden spelar det ingen roll om man är snigel (singel) eller inte, alla hjärtans dag ska väl firas ändå!

För min del blir det tobleronis och paradise hotel på tv6 play. SÖT CIMON MED SINA SKELANDE ÖGON HAHAHAHAH! Så bäst!

slår på stort iår!


tysklands stolthet

Kul att jag gått runt och sjungit på en tysk låt hela dagen. Ännu roligare är det att låten innehåller 3 ord.

Du
Du hast
Du hast mich
Du
Du hast
Du hast mich
x100

Efter mina 4 år som tyskalärling kan jag skryta med att det där betyder du, du har, du har mig. Kan vara svårt för er nybörjare att förstå, men lyssna på låten, repetera och LÄR.


dom är häftiga!

klassikersång

Nationella idag gick dåligt, men jag deppar inte ihop för det! Fast dåligt ska jag väl inte säga att det gick, men det gick sämre än vad jag trodde. TRODDE JAG VAR BRA?! Men ack så fel jag hade, kände mig bara löjlig när jag försökte skriva djupt och känslosamt.

"och glöm inte, det spelar ingen roll hur man ser ut insidan är ju viktigast<3333" Typ så.

MEN VAD SPELAR DET FÖR ROLL?
DET ÄR JU LÖRDAG IGEN
NER PÅ STAN O DRA DEN VANLIGA RUTINEN
KAFFESTUGAN WASASTUGAN HEM TILL FRUGAN
MERA STÅLAR KAN BEHÖVAS NÄR MAN BRÄNT SISTA TJUGAN

© thom eight

Lördag är det inte. Men helg! Jaaa!

(det är hörlurar runt halsen, inte nåt nytt fräsigt halsband)

lite mer nationellt

VA? ÄR DET NATIONELLA NU?! Fattar ingenting, kan inte fler ta upp det i sina bloggar så jag får veta nåt här i världen??? Hoho, skämt å sido som gamla goda stina-lee skulle sagt.

Läser om nationella proven hela tiden nu för tiden. (?) Men det kanske inte är så konstigt. Ja menar, det pågår ju nu! Imorgon ska vi skriva en svenska uppsats i tre timmar. GALET PEPPAD!!!

Nej? För jag vet ingenting! SKRIV MER INFORMATION PÅ ERA BLOGGAR.

VAD SKA MAN SKRIVA OM?
HUR?
NÄR?
VAR?
MED?
TORGNY?


togge säger hej!

flugkonst



Magnus Muhr heter en man som har dresserat massa flugor för att sedan fota när de gör lite tokiga konster. ELLER så är det en man som har mördat massa flugor och klistrat fast dom på papper med lite blyertsstreck på. Välj själva vad ni tror på - roligt var det i alla fall!

(Förlåt. Jag lovar, min blogg ska inte bli en google-blogg likt Fokis som en vis kvinna en gång sa (kissie))

you make my dreams come true

Ganska så fin filmscen med en ganska så fin låt. För er latmaskar: HÄR.

huvudorganismen är ultimat


Här sitter jag och äter på ett chips. Fick värsta perfekta chipset nyss! Nivet ett sånt där extra kryddigt och knaprigt - ett sånt chips som gör livet värt att leva helt enkelt.

I helgen har min mor och far varit bortresta! Så det har blivit mycket mys här hemma med pruttar och rapar och andra äckelsaker.

OCH NATURLIGTVIS HUVUDORGANISMEN! En fantastisk uppfining som borde finnas i varenda hem. Fast jag inbillar mig alltid att dom svarta prickarna är myror som kryper nerför huvudet. Men det behöver ju inte alla inbilla sig.


Var tvungen att ta bild 2 för att visa min underbara jordglob.

hata bloggar!!! HATA

Alltså såhär är det. Jag är riktigt less på bloggar. Vet inte varför jag ens läser dom, hur många bloggar av dom jag läser är egentligen bra? Typ tre. Resten är skiiiiiiit. Dåliga. Jag orkar inte.

Men nu är det ju så mycket, Kissies bröstoperation och Gaybloggarns nya hund och allt möjligt ointressant. FAST SANNINGEN ÄR ATT DET INTE ÄR OINTRESSANT? Det är ju kul! Patetiskt! Skrattretande!

Vad ska jag ta mig till? :'(


informerar ok!?


Jag tror visst det har blivit en sån där.. vad kallar dom det? Bloggpaus typ.


RSS 2.0