bubblar

Just nu bubblar jag av glädje, ALLT ÄR SÅ BÄST!!!! Och jag vet hur jobbigt det kan va att läsa om hur bra vissa mår när man själv mår skit, men det löser sig. Ät lite choklad och gråt lite så blir det bättre.

JUSTE, skulle visa er vilken kamera jag köpte. Det  blev inte den jag trodde igår, utan en bättre för samma pris!


Nikon coolpix S220

vad händer i mitt liv? undrar ni nu

Bild från igår på fanny och mig! Seriös.

Tekniskt sett (och logiskt med antar jag) är imorgon som en fredag för mig! Ska vara ledig på torsdag ju, det är då vi åker till London. Fett me' najs!

Och idag har jag och Agnes fixat praoplats till vecka 22!!! På ett hälsokostcafé typ, det kommer säkert bli jättekul! Haha, jag och Agnes har nämligen en förmåga att skämma ut oss tillsammans, men det är ju bara att skratta åt eländet.

Måste ägna lite tid åt att plugga nu i alla fall. F Y S I K. T R Å K I G T. Adjö.

det här är jag

Är det poppis att lägga ut bilder på vad man har för kläder eller? Jag har märkt det och är verkligen inte sen att haka på!


trikåbyxa från Dr.Denim, t shirt från H&M och gula tänder från colgate.

män som hatar killar?

Nu ska jag snart tjilevippa till bion! FÖRRESTEN HAHAHAH, i förra inlägget skrev jag ju att vi kanske skulle se filmen "män som hatar killar". SÅ HETER DEN JU INTE! hahahh män som hatar KVINNOR ska det va.

Men jag tror inte vi ska se den. Den är nästan tre timmar lång och imorgon är det ju skola, suck. Om ni vill se vad jag har på mig (vilket ni vill) så klicka HÄR. Samma som igår alltså. Spännande.

knäckebrödsdans

Hahhah har alla sett det här eller är det jag som är efter?? Hittade klippet på Karolinas blogg, SÅ FULA KILLAR.


Ikväll ska jag se bio :' ) Vet inte vad det blir men kanske män som hatar killar!

söndag

GODMORGON!

Söndag, och sista dagen på påsklovet. ÅÅÅH VA JOBBIGT!!!! Men det är bara att kämpa på, Maja och jag kom fram till att det faktiskt bara är 7 veckor till sommarlov! Lite svårt att tro dock, med all snö som ligger kvar på backen..


Nu ska jag kolla de sista avsnitten av En Ängels Tålamod säsong 1, det känns lite sorgligt faktiskt.

Bra att jag hittade en sån skarp bild!

london sista april

Vet inte om jag skrivit och berättat att jag faktiskt ska åka till London den sista april?! Det ska bli jättehärligt och kul, men jag måste verkligen köpa en kamera tills dess, för det skulle vara tråkigt att inte visa bilder från resan.


Har själv aldrig varit i London, någon som vart där och har nåt tips på vad man inte får missa?!

fredagsmorgon



Titta! Ett livstecken! Hade filmkväll med girlzen igår (utan film) så nu sitter vi här och äter popcorn!! Ska vänta på Jennymorr och Majaburr nuuuuu, dom borde vakna snart sen ska vi hitta på nåt

hejdå
.

ett skämt???

Inatt snöade det, helt sjukt. DET SKA JU BLI SOMMAR!!!!!!!!

.. Utanför mitt fönster just nu. KUUUL.

baristabilder

Hemma! Härligt! Trots att det varit en underbar dag, har shoppat en del, också blev det en lång fika på Barista såklart!


HAHAHA groteska bilder på mig, men det bju' jag på :P :P :P Skoja. Nej. Men okej. Hihi.

GODNATT

Efter en mysig kvällspromenad sitter jag nu här, men min kropp är så utmattad så det enda jag vill är att sova. Ska upp relativt tidigt imorgon också, är ju bjuden på frukost picnic! POPULÄR TJEJ.

Ska bara se några fler avsnitt av En Ängels Tålamod... Men jag säger godnatt redan nu, för 4 uppdateringar på en dag är jäkligt bra. Dubbelt så många som kenza. Om hon nu inte skriver ett inlägg inom en timme. HOPPAS INTE.


Hehe det ska likna en picnic-korg, ingen första hjälpen-låda..

en ängels tålamod


HAHAAHHH - kommer ni ihåg?? Självklart, en ängels tålamod var ju världens bästa serie! Tror den sändes i början av 2000-talet, då var jag alltså 6 år. Snabb matte!

klocka från watchyourself



Titta vilken snygg klocka va!? Jag var med i en utlottning av denna klocka, men vann såklart inte. Ska man vinna bland nästan 200 andra ska man ha riktig tur. Den finns att köpa för 189:- (HÄR) om ni är intresserade.

Hejdå sålänge!

låtsasvår

Det är gråttGråttGRÅTT ute dygnet runt - och det suger! För att inbilla mig att det var vår köpte jag idag två blommiga diadem och en ask jordgubbar som jag och emma delade på på bussen!


Inte så mycket annat att skriva, jag ska träna på min muntliga engelska presentation om disneyfilmer! Hehe, tänkte visa ett klipp från lejonkungen också. Nivet där Scar släpper ner Mufasa nerför ett stup!! Så sorgligt :' (

TOBLERONE


Titta va! En toblerone! Mmm, den ska jag smaska på ikväll när jag sitter och pluggar samhällsekonomi. Kul. Men vi har prov imorgon så det får väl bli så helt enkelt..

HAHA


Hinner inte skriva mer idag, ni får hålla er tills imorgon. Tills dess kan ni ju alltid kika på bilden och klura ut felet.

RSS 2.0