joråsatteh


Tiiittaaa va vilken lockande liten skorpa jag har på benet. Japp, det är mitt ben som sticker fram där, inte armen som man skulle kunna tro... HAHA världens längsta arm och jättetjock handled? Nej.

Vill knapra gnaga pilla upp skorpisen, men jag får inte för då kommer det aldrig läka tydligen. Då kommer jag få gå omkring med ett sår på benet resten av livet. En liten pojke på himlabadet trodde att jag blivit biten av en vampyr..? hehehehe . .. o..k..ejj .. Någon har visst sett för mycket på twilight?



PÅ TAL OM DET




Just nu tvingar jag mig själv att se twilight 2 .. cut cut. Alltså såhär va. Eclipse har ju just haft biopremiär, och jag känner mig så himla utanför när jag vistas bland twilight-mania-fans. HAR INTE ENS SETT TVÅAN LIKSOM?!?? Fail.

Men nu!!! Ska det ske. Och den är så värdelös att jag somnar. Charlie är det enda bra med filmen, snäll och söt mustasch, vad mer kan man begära? Men Edward .......... VAD GICK SNETT? blÄ


jaha det är fotbolls vm

Hej där fotbollstjej! Japp sån är jag! Och det säger jag inte för att jag vill att imponera på fotbollspojkar (som kenza). Hon är inte äkta i sitt VM - engegemang!!!! MEN JAG DÄREMOT!

.. Ok såg min första match idag men det var definitvt inte den sista! Japan - Paraguay vettu, jisses vilken rysare! Avgjordes på straffar och allt! Blev så uppspelt att jag ringde fanny i panik:
"HALLÅÅÅ DU TITTAR PÅ MATCHEN VA? DET ÄR SÅ SJUUKT SPÄNNANDE ELLER HUR"
"eeh va?"
"JAMEN DUMPÄÄÄRA!! JAPAN OCH PARAGUAY JU! SKYNDA NU VA VI MÅSTE KOLLA STRAFFARNA FATTARU VÄL!!!"

Och älskade Japanerna :') Så söta! De såg ut att spela i Bläbårslagets BK P12 typ, därför skulle det aldrig funka mellan Honda och mig. Tragiskt, men sant.


150 cm

musiken jag gillar

Under dagarna har jag knåpat ihop en *spotify summer playlist* ^^ Säkert ensam om det.. noooot ;P Hehe. Ärligt nurå, tänkte ge er ett litet urval med dom bEzTa låtarna jag har!



Klassikern med Dr. Bombay såklart. ..Sött skägg..


Kan vara en av världens bästa låtar heeh.. Och de har ju sån dance rythm så man blir glad! Vill bah hoppa och köra Raymond & Maria dansen.


Sjukt grym på munspel!!! Love Gessle.



pengarna tillbaka om det regnar!!!!


Jettemyzig dag verkligen :') Gäller ju att passa på att vara ute i solen, imorgon ska det regna!!!! Kul för dom som handlat en säng på SOVA iaf.  ... ..


alldeles underbart

 

HAAAHAHA! Fan vad sjuuukt hörrni! Här sitter jag uppe med tuppen med data och spotify och hela alltet u.t.o.m.h.u.s!!! Bilden är alltså inget montage utan HELT ÄKTA! Elzskaa sommarn!

 

Jag ska cykla tandem för första gången snaaaart!

ÄR SÅ GLAD!

Livet leker! Solen skiner! Allt är bah perfaaaaa!

 

Det firar vi med min absoluta favorit smily XD


återfunnet

Har nyss hälsat på skolan dårå för att ta ett lite mer personligt adjö av mina lärare...

HAHAA nej vad sick det skulle va!?



JAG HAR HÄMTAT MINA BRILLOOOOOR!!!!!! Som Mona hade i tryggt förvar på expeditionen :') ååh hjärta hjärta på sandrita den raringen som plockat upp dom från skolavslutningen!


Hihi, nu ska jag kila ut och fira att dessa fantastiska brillor är tillbaka där de hör hemma. På min nästipp tihihi! KÄRLEEEEEKKK PÅ ALLA SOM LÄSER DETTA! LOVE YOU GUYS (<-- betyder...)

jag då och nu


Jetezöt bild hihih, småtjejerna ute på äventyr i vildmarken liksom! Måste bah zooma in lite..

MEN VAAA? ÄR DET DÄR JAG? FÖR 1 ÅR SEDAN? DET KAN VÄL INTE STÄMMA? HAHAHAHH DET ÄR NÅGON ANNAN? MED FYRKANTIGT ANSIKTE?



INGEN LIKHET ALLS? SJUKT DETTA!

vickan loves danne


Titta va söta :')

Victoria är så FIN! Så vacker där hon går bredvid lill-Daniel och ska gifta sig lite random sådär! Helt crazy, jag är väldigt fascinerad.. Måste ba kolla på vigseln på svtplay. Galet ju!!!

himlabad 1

SOM JAG LÄNGTAT EFTER EN REGNING DAG!! Detta bAJs väder betyder himlabadet!!!   ÄR       GALET      PEPP


ps han till vänster är min kompis kusin!!!!!!!! typ känd nu ju!!

En liten hälsning



Med denna underbara video önskar jag er alla en trevlig kväll!

Och
Och
Och ha det så kult på restaurangen.

uscha svåra ord

Om det är nåt ord det är svårt att stava till är det bröllop. BRÖLLOP. TVÅ L OCH ETT P? Det går inte ihop. Det ser ut att uttalas bröl-loop. Fult.

ANDRA SVÅRA ORD
gitarr/gittar
balett/ballet
...




OCH VAD I HELVETE ÄR MOBILEO FÖR NÅGONTING???????
ÅÅÅÅÅHHHH jag sliter mitt hår och tuggar på mattfransen.



precis som Krösus Sork (obs ett internskämt endast för trogna bamse-fans)

en kräfthund


ha-ahahAHAHAHAAHhaahaAHAAH
hehehehajhdjdhashahaahgahgahagahhhghhhahahaha
en kräfthund?????? hahaahahaha man bah w00000000t
crazy hahjhahahahaahhihihihhahahahgagahagahaha
jag älskar martina thun och hennes hund

fina filten

Jahaja, äntligen lite sol på himlen! Såklart måste man passa på att sola & bada då, men helt ärligt nu. Är det inte patetiskt att måsta ligga invirad i en filt när man solar för att slippa frysa..? FÖR DET ÄR TYP 15 GRADER? V.ä.r.d.e.l.ö.s.t. ....


PÅ TAL OM FILT så skulle jag vilja veta vart man köper en sån där frän leopardfilt? Dags att gå in på min favorithemsida - gOOgle!
..



jahaja
339 resultat på 'leopardfilt'
vart ska jag börja?


hattälskarn' päivi


Javeeet, hatar själv folk med såna här klipp. Man måste liksom klicka fram sin spotify sen PAUSA sen klicka tillbaka hit. Om man inte vill höra en mix mellan We no speak americano och ABBA som jag vet att vi alla lyssnar på! ??????



Idag köpte jag bland annat en hattifnatt. Tackar min forna klasskamrat cecilia för tipsen om hattaffärer. Denna är dock från h&m .. MEN HATAAA H&M PERSONALEN I BIRSTA?


Plus den där dryga tanten som brukar stå i "make up kassan" på h&m i stan? Vad är det för fel på henne?
"heeeeeeejjjj jahaaaaaaaa du skuuullee ha en såååååånn jahaaaa... okeeeeej dåååååå bliiiiir de femtiiiiiiniiiiiiiooooooo krooooooooonooooooooooooooorrrrrrrrrrrr"

Jamen visst ta tid på dig du! Jag har ingen brådska :')

bah myyser

Det här är livet på en kvist det! Sitter och lyssnar på mysiga Christer och äter en pastahatt!

... sen då?


MEN JAAAA JAG ÄR UTTRÅKAD
!!!!!!!!!
Vad händer sommaren? Varför visar den sig inte? Vill ju ut och SOLA VOLLEYBOLLA BADA ETA GLASS och andra sommarsysslor. Nä det här håller inte.

Nu ska jag nog rädda en vän från slavarbete (sk sommarjobb) och köpa nåt fint i affären. Har fri tillgång till icakortet.... heheehehe i <3 ica


rip rayban

Nej det var inge skämt. Fullaste allvaret kompiz. MINA BRILLOR ÄR BORTA!!!!



Älskade underbara fantastiska bågar! Som jag köpte för egen peng :'( Snyftsnyft. De försvann under skolavslutningen. ÅÅÅÅH VARFÖR ÄR JAG SÅ SLARVIG? cutcut. ..

Ser ni någon med liknande brillor vill jag att ni hör av er till mig genast! Sprid detta till vänner och bekanta! Starta stödgrupper på facebook! Jag vill gärna hjälpa andra som hamnat i samma situation, maila mig på [email protected] så kan vi diskutera!


.. tack på förhand

sommarlov1

Hehehh hej :$ Jag är lite generad nu, så det får bli den klassiska rodnande smilyn. Söt! Nu får jag väl lägga ut lite bilder från avslutningsveckan som alla med facebook förmodligen redan sett. Kul liv...


Middagen med niorna var precis så crazy som det ser ut! Och väldigt sorgligt förstås. Alla var så snälla och glada för en gångs skull ..


Orkar inte vända på bilden .. Men så såg jag ut på skolavslutningen i alla fall! Väldigt snygg i världens härligaste klänning som ja bah älskar! (.....PS! dagens mest tragiska händelse: solbrillzen borta!!! Snodda av någon kristen såklart .. )


HEJDÅÅ TORGNY!! HARE SÅ FINT I DITT NYA SKÅNEHUS :')


Kram på mormor!


En till failad bild.


Ser ni mig där bland de coola pojkarna i hörnet?! (i blå piké..)


Avslutade dagen med lite marshmallowssssh och fina människor!


Tack o hej!

ingen donna summer

FATTAAAH vad coolt om självaste Donna Summer dykt upp på gatufesten i sommar? Men nej, det blir inget. Tråkigt så det kan gå. Älskar ju discodrottningen! Hot Stuff och grejer vettu. Ballt!




Men Martin Stenmarck kommer ju i alla fall :))))))

byxor på benen

Idag prioriterade jag shopping framför skolan.


Ett par shortsisar. Jag älskar jeansshorts. PÅ ANDRAAAA. Så fint med lite feta lår som sticker ut från byxkanten. Har inte feta lår :'''/ >.<

Men så läste jag hannapee's lilla inlägg om hennes drömshorts som hon inte vågat köpa för att hon hade för spinkiga ben. Så ska de väl inte vara va!??!!??! Ser man nåt fint ska man köpa det.

Jag är så jävla rebellisk!!!!


Och om jag har mina shorts imorgon behöver väl ingen kommentera mina ben?
KOMMENTERA BRALLORNA ISTÄLLET
SÄG ATT DE ÄR FINA

Så blir jag glad i magen :')

hakuna matata

Hej jag är trött. Och har en sne rygg och en gul tand. Också har jag på mig sminkningen från kvällens skolföreställning!!! Spelar simba. Inte så nice shot men jag får en fin sminkning av Beata i alla fall! Älskar na!


söet chey som man säger

det oväntade


Tobias "Grymtroligperson.blogg.se" är som bekant allt annat än grymt rolig. Snarare riktigt jävla tråkig. Men ibland händer det oväntade. ...

KOLLA PÅ BILDEN ;PpppPppp

Hahahahahahaha vad fult och galet!
Grymt roligt helt enkelt!

kyligtttt

Jaha det är den 1 juni och alltså SOMMAAR!! Va va va? Sa du nåt käre åskguden Tor? Jaha, tydligen har han bestämt sig för att temperaturen ska sjunka typ 5 hela grader på kvällen så att flicksnärtor som jag ska få men för livet.

TITTA BAH PÅ DETTA:


HAhahhaAH? VAaad hände med långfingret? Ser det kanske lite vitt ut? JA, EN KÖLDSKADA!!

Köld. Skada. 1 juni. Inte bra. Skärpning Tor!

RSS 2.0