vip

äntligen
Dom har man ju hört talas om. Goddiebag'sen. Alla kända bloggerskor får hem en goodiebag var och varannan dag på posten. Fylld med läckra gratisprylar, allt från kläder till godis.

IKVÄLL. Ikväll ska jag också få en! Emma och jag ska snart åka in till Vero Modas VIP kväll eller nåt. Emma hade i allafall fått en inbjudning dit och fick ta med en vän. JAG!! tydligen ska vi få en goodiebag där. Hihihihi.

Det börjar halv åtta, så jag vet inte riktigt när vi kommer hem. Smaskiga detaljer får ni nån annan gång (dvs aldrig)

egoistisk tjej

HALLÅ!
maja jag o fanny igår:') jag bjöd hem dom små liven på en fika efter deras ansträngande skoldag.

Idag blev jag kallad för skolkaren pga min hemmadag igår. Jag var ju som sagt hemma då och pluggade, för trött för att gå till skolan helt enkelt. INGET KONSTIGT MED DET, ansåg jag. Tydligen inte vissa andra pretton. Vad är ett pretto egentligen? Det är bra att jag skriver ord som jag inte ens vet vad de betyder.

I alla fall blev jag klar med blyertsskissen igår! Det ska likna en kille som gör ett coolt skateboardtrick, fast det blev inte så coolt. Suck. Skolan tar död på mig. Jag vill ju invänta julen, pyssla och pynta! Men istället tvingas jag jobba på ekvationslösningar som ingen fattar.

Fast det är ju inte bara mig det är synd om. Jag är alltid så egoistisk. Lite som Gargamel. Nivet han i smurfarna, han är ju jättetaskig mot gammelsmurf och vill koka en gryta med honom. Så elak är i alla fall inte jag!
 
Fast nu blev jag hungrig.

blog stop i helgen

HEJ!
Här händer det inte mycket. Är så himla trött på allt. Vill inte åka upp till mormor och morfar i helgen... seriöst hur kul är det när inte ens mina syskon ska följa med? :(

Ska i alla fall duscha nu och sen sova direkt. Det kommer inte bli nåt inlägg förrän jag kommer hem från mormor och morfar, det blir antagligen på söndag så ni får HÅLLA UT! 

Får i alla fall vila upp mig ordentligt i helgen, det lär ju inte hända så mycket uppe i Sollefteå precis. Den här veckan har varit så sjukt seg, jag vill bara sooova.


ADJÖ

godkväll

jag koncentrerar mig bäst när jag äter


Till helgen bär det av till mormor och morfar som bor i Sollefteå. ÅÅH jag vill vara hemma! Men det var jättelängesen jag var hos mormor och morfar så det blir nog bra. Det sämsta är att de vill ha en önskelista från mig.

Vad kan man önska sig av sin mormor och morfar?
- pennor
- luktsudd
- papper

HAHA. Nu var jag elak. Min mormor och morfar är de bästaste i världen! De har ett pingisbord i källaren. Och tusen burkar hallonsylt i garaget. Nej, det är inte stöldgods. Det är mormor som har en naturlig fallenhet för att koka sylt.

Det blir väl till att kolla lite på Sollefteås stadsutbud och se om jag hitter någon önskeklapp i någon av affärerna.

kreativa tips

HAHA för att se det från det negativa ser jag ut som en grisrosa förskolelärare. Men å andra sidan är jag jäääävligt snygg.

Hej.
Vet ni vad jag gjort för busigt? Slagit in de första julklapparna! Två stycken, ett jättefint med naturpapper med motivet av en svart blomma med natursnören runt om och en annan med knallorange papper med flätat band runtom.

Också spexade jag till det litegrann genom att placera ut guldstjärnor lite varstans - snyggt! Rimmen kan jag dock inte börja med nu. Det är omoraliskt omöjligt. Tycker faktiskt att jag är ganska tidig med julklapparna iår - guldstjärna i kanten till mig.

Nu ska jag käka middagsmat (köttsoppa, flådigt värrre!) men tipsa gärna med era kreativa tips om tipsen hur man tipsar om julklappsinslagning. Ehh... ge mig inspiration helt enkelt!

skoltrött

gokväll


SERIÖST JAG ORKAR INTEE MEEEEEEEEEEER!!!!!!!!! Var så himla skönt med en ledig förmiddag, men nu är jag bajstrött efter att ha gått i skolan till 19.00 och haft teater direkt efter. Sen ligger det fem ton plugg i väskan som jag aldrig kommer hinna klart med och alla kommer bajsa på mig :(

Lämnade in bilduppgiften idag i alla fall. VG tror jag det blev! Faktiskt nöjd med det. Sen har vi SO:n som jag är helt panikslagen inför. Ska läsa 100 sidor i historiaboken och sen skriva en uppsats om det. SKA VARA INLÄMNAD PÅ FREDAG. Har inte ens börjat.

Matteprov på fredag. Sen börjar vi med ett nytt tema nästa vecka, då kommer det ju bli ännu mer uppgifter. Vi har alltså olika teman på vår skola. Nästa vecka börjar vi med tema media. TRÅK. ÅH GE MIG JULSTÄMMNING OCH EN LUSSEKATT.

mjau

GODMORGON

HEJ!

Idag känner jag mig riktigt risig... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men pratade ju med Simone igår om att vi kanske kunde ses idag. Ska ringa henne lite senare, hon ligger säkert och sover fortfarande, man vet ju hur det är med tonåringar i den åldern, håhå jaja.

Igår var det alltså basket med Lelle. OJ FÖRLÅT! Linnea ska jag skriva från och med nu. Linnea tyckte tydligen att Lelle var fult, fråga mig inte varför. Men man vet ju hur det är med tonåringar i den åldern, håhå jaja. Min syster tex ville först heta "Caisa" sen "Cajsa" för att sen ändra tillbaka till "Kajsa".

VA? Vad är meningen med det liksom?


SNYGGASTE SNÄLLASTE ROLIGASTE LINNEA

mysteriet på greveholm

myskväll


Har precis kollat på första Mysteriet på Greveholm -filmen. Nostalgiskt eller vad? Det ultima vore väl att käka russin samtidigt, men istället åt jag mannagrynsgröt, lika gott det!
 
Nu blir det till att masa sig bort till duschen och skrubba bort dagens lager av smuts. Och SEN, ÄNTLIGEN ska jag sova!

hon på russinpaketet



Minns ni russinpaketen man kunde köpa i 6-pack och gärna hade med sig på utflykter med skolan? RUSSIN, fatta vad längesen jag åt det! Men nu var jag i desperat sökande efter något att äta och hittade ett russinpaket i skafferiet.

KÖP RUSSIN NU!

NYA BYXOR

mycket nytt idag - men låt mig få skryta ett litet tag till

SHIT! Endast två dagar tog det för mina älsklingar att levereras. Byxorna från Dr. Denim som är beställda från Sid&Sally förstås! Det var inga som helst problem med leveransen, låg tillochmed en liten påse med bilar i kartongen!


Kanske inte syns på bilderna, men snörena är faktiskt RÖDA och inte ROSA som bilden på hemsidan visade. Vare sig jag har blivit färgblind eller om dom råkat byta ut färgen på snörena på nåt mystiskt sätt måste ni hålla med om att de är snygga!?!?!?!?!?!


Godispåsen kommer avnjutas ikväll, framför Bonde Söker Fru förstås... Gud vilkeet patetiskt program! (okej, den sista meningen la jag till bara för att verka cool - jag älskar bonde söker fru egentligen)

pärlplatta

VAD TYCKS!?


Blev helnöjd! Den kan inte riktigt mäta sig med min Super Mario -pärlplatta, men nästan. Ska köpa en ram till denna pärlplatta också, blir fint på min vita vägghylla! Där finns redan tavlan av Super Mario och en tavla som min syster målat.

FÖRRESTEN! Den bästa nyheten är också den sista nyheten! Jag har beställt hem SidandSally -byxorna! Dom ska komma om 2-7 arbetsdagar men man får väl ställa in sig på att det tar tid. Inklusive frakt kommer de kosta 183 kronor, vilket är ett riktigt bra pris om ni frågar mig!

mycket på klädfronten

Inspiration

ÅH! Dagens bästa, dom snygga Sid and Sally -byxorna finns fortfarande kvar! Nu ska jag prata med pappa och se om jag kan få klicka hem dom! Så himla snygga, kolla till vänster! (klickbar bild) <---------

Kollade runt på olika hemsidor (sidandsally, 4everyoung, monkigirl) och hittade också dom här godbitarna nedan:





RSS 2.0