strunta i brunte

Idag försökte jag lära min allra bästa vän från stallet.se - tiden Fanny att kolla på paradise hotel. Hon verkade inte förtjust!? Trots att jag skrattade extra högt åt alla skämt och gjorde om dom till mina egna så dom blev jätte, och då menar jag JÄTTE, roliga verkade hon inte road.


Varje gång det blev paus sprang hon iväg och kollade sina gnägg-inlägg och om Castor fått några mer skötarpoäng, så jag satt där helt ensam och ropade

HALLLÅÅÅÅ? MEN DU NU BÖRJAR DET! HEHEHEHEE

Var väldigt nervös. Det är ju viktigt att mina vänner tycker om samma tv-program som jag så vi har något att prata om. Så jag fick na att lova att vi ska lana paradise hotel en vacker dag!

Nu kan hon inte förneka det.
Jag längtar!

plötsligt händer det (.. inte ens kul)


Finig färg på naglarna! Nej nu läste du fel, det står inte FINNIG utan FINIG. Nej, inte alls fin.. hhehehehe.. eller? Jag vet inte

En önskan jag har är att jag vill ha små bäbishänder med korta tjocka korvfingrar och pyttessmå naglar. Låter inte så jättenormalt va? Nej kanske inte, men det är så gulliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

nu har det tagit slut FÖRALLTID

När jag var hemma hos en vän och bläddrade i en JULIA! -tidning (tvungen att klargöra att det inte är min. inte min kompis heller, utan hennes lillasyster faktiskt) såg jag en tråkig sak.

Det var på "senaste nytt" -sidan, innan julias pinsamheter. Där läste jag att det kommer ingen mer säsong av Ugly Betty!!!!!

!!!

NEJ!!!!!


..Fast lite bra är det allt. Det började gå överstyr, Betty hade blivit chefredaktör och Justin blivit stor och allt vad det var. Kändes inte riktigt rätt. Och jag har ju alla mina Ugly Betty boxar så det ska nog gå bra.

Men det klart att man blir lessen i ögat :'(


bild från säsong 4. Betty har slickad frisyr och Daniel skägg. Det håller inte.

säger som mr. oatman



HAVRE FRAS IS WHAT YOU NEED, TO GET YOU UP AND ON YOUR FEET!

ganska säriga barn

Sen hade jag tydligen lovat jenni att lägga ut några bilder som hon villa ha som skrivbordsbakgrund på datan..? Okej, jag vet att hon inte är så normal men ni behöver inte säga det till henne. Hon tar jättelätt illa upp, stackarn!



... OBS-klassen

..

en ängels tålamod 2

Nu kommer jag vara lite upptagen resten av söndagen. Ska kolla på säsong 2 av En Ängels Tålamod! Deni! Mycket bättre än att läsa sidorna 218-253 i SO-boken i alla fall.


Denna serie är bah såååå bra, ALLA MÅSTE SE DEN!

nu har hon gått för långt

Kissie har alltid varit en av mina största idoler, jag har sett upp till henne och hon har varit en stor inspirationskälla till min blogg. .. .. hehe

Nu blev jag riktigt ledsen när jag kollade hennes blogg. Hon har snott min kille! Kallar honom för sin dark-chocolate-love? OCH LÄGGER UT MASSA BILDER PÅ HONOM?



Kodjo Akolor, mannen bakom morgonpasset i P3 och bästa humorn. Jag har alltid gillat honom men nu har tydligen Kissie snott honom?

HON VET INGENTING OM HAN!!! Som tex att han har en flickvän som heter olga, två brorsöner och en undulat som heter brutus. Så det så.


Jag blir så less på sånt här.

bussresa

Fram tills idag var mitt drömyrke busschaufför. Men nu är jag tveksam, det känns inte så kul att få denne glade man till kollega:

Han föddes förmodligen med världens suraste min, eller så är det så man blir om man jobbar som busschaufför. Sen blev han sur för att det var någon som ÅT i bussen??
- FYYY SKÄMS SLUTA ÄT ANNARS SLÄNGER JAG UT ER!! Vrålade han.


- I CURSE THE DAY YOU WERE BORN! Skrek jag inte. Men jag tänkte det. Sen när jag kom hem satte jag mig vid datan, knäppte lite målande bilder och skrev ett blogginlägg.

Så kan en vanlig dag i mitt liv se ut!

HAHA!

Visst överlevde jag det där! Men det var otroligt läskigt. Var nära till tåren när jag stod där på kanten och skulle ta steget ner i vaken. Sen blev det panik och jag försökte kasta mig upp på kanten men nejnej det gick inte.

Fick svara på lite frågor och sen ta mig upp med nån slags.. isdubbe? Heter det så?

HAHA. Det var roligt att kolla på när de andra skulle hoppa i. Ni måste kolla på videoklippet på Michelles blogg när hon badar! Helt fantastiskt! Länkissss


sol glas ögon



Titta vilka snygga tjejer! Nä, dom är ganska fula men glasögonen deras är fina i alla fall!!! Hehe. Greta hade ett par såna i Paradise Hotel och sen dess har jag älskat dom! Och min goda vän Beata (hon har en mun egentligen) hittade ett par ursnygga liknande på Återkommande Mode här i Sundsvall. 

VILL HA! Så då ska jag väl ta och hitta ett par också. Har faktiskt redan sett ut dom hihi! Men dom lärju inte passa, men det skiter jag i! VILL HA MÅSTE HA SKA HA.

bella & tyra



Vore lite synd om jag inte överlevde morgondagen för då kommer jag aldrig få se Bella & Tyra show del 2. Och det vore ju det värsta som kunde hända! Nej skämt å sido *fniss*


Deras första program finns att se någonstans. Jag vet inte. Men bellatyrashow.se kanske? Läju finnas där vettu! Det var ett bra program! Jag gillade det. Tyra är väldigt underbar! Men hon kan väl sluta slå med manuskortet på knät 50 gånger per minut? Känns lite onödigt bara, vill inte att hon ska skada sig.

Sen förstod jag inte handlingen, det var bara massa olika punkter hela tiden, sånt gör mig förvirrad. SAKTA NER TEMPOT VA! Men annars var det fint.

Ni kan ju se det om ni inte har nåt annat för er, drunknar i en isvak eller så.

lite smårädd

Imorgon ska jag tydligen begå självmord. Hoppa ner i en isvak helt frivilligt måste väl kallas självmord? För jag är helt säker på att jag kommer dö. HJÄLP MIG!

Vet inte hur jag tänkte när jag skrev upp mitt namn på listan över dom som vill dö torsdagen den 18:e mars. Helt galet gjort! Får sluta va så himla spontan!!!!!! Hehe

Nä men detta lär ju bli mitt avskeds-inlägg. Om jag inte överlever den där isvaksupplevelsen alltså. Hujeda mig milda matilda vad har jag gett mig in på? 


men om denna lillknodd klarar det kan väl jag?

ojoj måste skärpa mig

Insåg nyss att jag inte uppdaterat på en vecka, sen lägger jag in en bild på 3 brända mackor. Det är inte bra. SKÄRPNING!
- Men jag har inget skärp! som man alltid sa i trean.

Kul.


"vill ha" - skärpet! Nr 1!

inte längre goda mackor

 

Det här är INTE nåt nytt pålägg i form av philadelphiaost med laktrissmak. Nej, det är tre goda men bortslösade mackor som jag var tvungen att slänga! För de blev brända i brödrosten.. Hehe.

Men äh sånt händer! Ja' bryr mig inte för jag tar livet med en klackspark! Spontant! Tjoohoo!

några bilder från fjällena



Ett litet collage (lär mig aldrig hur man stavar?) från resan björnrike/vemdalen. Det var härliga dagar! Med mina fina bästa vänner. Och en liten svart katt med gula ögon hälsade också på! Mjaou!

Utropstecken!

nu är jag hemma

Typiskt mig, det första jag gör när jag kommer hem och sätter mig vid datan är att smula ner det nystädade skrivbordet med skorpsmulor. För det är det jag sitter och knaprar på - SKORPOR ALLTSÅÅÅÅ.

Det låter för äckligt med skorpor, tänker bara på stora sårskorpor på knäet som man kan dra loss och spara i en glasburk. Men ja menar mandelskorpor, inte sårskorpor.

Hemma från björnrike och vemdalen nurå! Det blir bilduppdatering lite senare. Kanske nåra bilder i alla fall. Om ni har tur. KUL VARE! GRYMT HÄRLIGT! FETASTE SHREDDTIME YAO!

drar till fjälla

Mitt uppe i packningen jag. NU BÄR DET AV TILL BJÖRNARNAS RIKE!!!! Helt underbart, kommer bli grymt kuligt. Tänkte bah säga det, så hejdå!


jaha nu är det sportlov

Lite tråkigt att inte få gå på kemi lektioner på en hel vecka, men jag tog med mig några fördjupningsuppgifter hem så det ska nog gå bra! Tycker provet idag om formelenheter och kopparsulfatföreningar var riktigt intressant, så jag ska fördjupa mig i det nu :))))))


NEHEJ DU. Det där var bara ett stort fett skämt! Haha! Haha!
Det är ju sportlov, då blire sporta!!!!! Älska sport!


i en klass för sig

susanne sofie och daniel


Förra veckan var jag ju sjukis, så då hittade jag ett nytt favoritprogram! Tvåan klockan 13.00 tror jag. I en klass för sig heter det och är hur komiskt som helst! Kolla det på UR play eller nåt, om det ens finns?

Det handlar om ungdomarna Susanne, Sofie och Daniel som går på särskola och berättar om sina liv. Daniel var klockren, när programledaren undrade hur han skulle beskriva sin mor sa han:
- Hårig och ful 

HAHAAHHAHAHAH!!!!! Vilken galning!!!

överstrykningspennan


Nyss markerade jag min replik i årets teater (mmm)anus. Det var roligt! Man (jag) känner sig så himla mäktig när man (jag) markerar saker med en överstrykningspenna.

MOGEN OCH ANSNVARSFULL LIKSOM!

Så då markerade jag lite olika saker i tidningen också, till exempel de goda maträtterna i Ånges Äldreboendes matsedel. De skulle få nån rotsaksgratäng och kött en dag. Lyckos gammlingarna! Vill också bo på äldreboende :(

RSS 2.0