värt att anteckna om läsk

HAHA! Lika utdragen som Mike Teve i Kalle och chokladfabriken. Fast åt andra hållet!


Och här sitter jag med hallonsodan! Finns inget godare såhär efter en uttorkande dag. HAR VARIT TÖRSTIG HELA TIDEN? Det kändes lite galet. Så därför gick jag ner till läskrummet och tog några läskeblask bah sådär. Läskeblask är så Ankeborg!!! För knattarna tjatade alltid på farbror Kalle att de ville ha läskeblask. Tror det va så.

Visst är väl hallonsoda den goaste läsken? JA. (måste svara själv eftersom ingen annan kommer göra det)

lite tekniktrassel bara

??????????

Nu är jag online på allas vår favorithemsida --> sokgymnasiet.nu i mitt hjärta! Men. Jag. Fattar. Inte? Varför måste man välja franska och spanska som språk? Hur väljer man om ett nytt första val? Och vad menar dom med att mitt modersmål är portugisiska?

Det här är inte bra alltså, har kallat på min bästa tekniker - så hjälpen är nära!

läppar att jämföra med

Nu vet ni hur mina läppar ser ut! Inte lika illa som Gaybloggarns i alla fall. Jag har aldrig sett nåt värre. Och han pratar om att FYLLA PÅ med förstoringsvätska igen? Ibland undrar man hur karln tänker.


sväller likt en sockerkaka i ugnen

Vilken tjockis man har blivit! Äter godsaker hela tiden jag. Fanny sa att hon skulle skicka iväg mig på ett fat camp. HAHA hon är så rolig. Tror det var ett skämt i alla fall. Men det finns väl inget godare än godis och kakor!

Jag tycker såhär, tränar man mycket ska man äta mycket.

FINN ETT FEL I DEN MENINGEN!!!!
Facit: Jag tränar inte.

favoritartist: carola

Ibland gör man lite otippade saker. Som att lyssna på gamla Carola-låtar på spotify. GLORIA!!! HAHA bästa sången någonsin! Mest beroende på min kära granne med samma namn! Kul att hon tillägnat en hel låt till honom.


För många år sen fick jag en Carola-skiva i julklapp. En dubbelskiva till och med - blev så lycklig! Satt och lyssnade på Walk A Mile tusentals gånger, fast jag trodde dom sjöng "vakna maj" där i början. Jag var inte så smart i sjuan kan jag berätta!

ny favoritleksak

HAHA! Aldrig mer en tråkig stund i detta hus! (har jag i och för sig inte nu heller, datan står ju alltid här!) Världens roligaste leksak är en balansplatta som alltid kommer vänta på mig när jag kommer hem från skolan på eftermiddagarna.


balanserar ganska bra faktiskt!

Missa nu inte Köping!!!! OJ det började för 5 minuter sen :(  Får kolla dom första minutrarna på svtplay. tv4. play?

gammalt & nytt

Va tycks om den nya headern då? Var inte oroliga, den ska bara stanna tillfälligt. Men jag stod inte ut med den förra. Kunde ju lika gärna skrivit TÖNTIG BLOGG över hela headern med stora bokstäver, det skulle liksom inte gjort någon skillnad.



gratis recept på glass



Igår gjorde Fanny hallon smoothies till mig. Perfekt för henne att öva på sina matlagningskunskaper medan jag redan har ett MVG i hemkunskap liksom! Nu fick jag det sagt också.

Om man inte är lika otåliga som jag och mina vänner ska man hälla över sörjan i en bytta och ställa den i frysen några timmar. VÄRLDENS LÄTTASTE GLASS ÄR FÄRDIG!!

Lätt att göra. Häll i en klump frysta hallon i mixern tillsammans med ett halv paket naturell yoghurt. Sen är det bara att blanda trots att man inte ska mixa frysta bär, häll i lite kokos eller nåt också.

In i frysen ett tag sen är det färdigt att äta! Inte undra på att jag har toppbetyg i HK efter det här receptet va!?

lisa heter jag

Om man vill lära känna nån ny människa, strunta då i frågor om husdjur, intressen och sånt. Gå istället rakt fram till personen och säg: "HEJ! vad vill du att dina framtida barn ska heta?"

Säger dom Kevin eller Tuva är det bara att gå därifrån! Bertil och Gudrun är en riktig kluring. Svårt att avgöra om personen i fråga är seriös eller inte. Det bästa är då att skratta lite och säga "ja det är ju popoulära namn"

Förut tyckte jag Lucifer var ett fint namn. Blev mobbad av Jenny som skrek KATTEN LUCIFER hela tiden. Nu har jag insett att Lucifer var ett korkat förslag. DÄREMOT: Hanna, Clara, Malte och Lucas är underbara namn!


Nu vet ni det!!!!


datamaskiner

Nu kom min pappa hem med en data till sig själv. En Macbook Air.

..



ÅÅÅÅÅÅH NEJ!! FATTAR INTE HUR HAN TÄNKTE? JAG HATAR MAC! SÄRSKILT DOM DÄR NYASTE MODELLERNA SOM ÄR TUNNA SOM PANNKAKOR! SÅ HIMLA FULA. KUNDE HAN INTE VALT NÅT MER TIDLÖST?



suck

motverka en depression!!

Hej här är jag! Trött men lite småglad sådär. Jag tänkte köra en blondinbella och tipsa om nåt man ska göra om man känner sig lite deprimerad. När hennes tips om att stå framför spegeln och tänka att man är bra inte hjälper, lyssna på Hassan.

På spotify och allt! Helt galet härligt. Lyssna på MC-klubben åtminstone! Så bra. HAHA! "Väntar man på nåt gott så är det ju bara härligt." Fantastiskt!

fotograferaren

Det finns många saker jag önskar att jag kunde göra. Och då menar jag vara BÄST på, för det är ju det som räknas. Förutom de gamla vanliga önskningarna, som sjunga dansa måla, skulle jag vilja vara bäst på att fotografera. Bara gå ut i naturen med kameran i ett snöre runt halsen, klicka litegrann och - VILKA FANTASTISKA BILDER LISA!! HAR DU FOTAT DOM HÄR?


- Yes det har jag. Nästan.

men det är ju HAN FRÅN IDOL???

HAHAHAAHAH - En väldigt komisk situation. ååååååh jag fnissar bara jag tänker påren!

Vi var på öppet hus på thorréns idag. Bra att kolla in tänkte vi. Och det är ju sant! Plus att Carl var där! Carl som nästan vann Idol? JA.



Vi var där. Tillsammans med femti av hans fanz, som hade tatuerat in hans namn i pannan, tryckte upp kameran i arslet av upphetsning och sprang omkring med autografblock och kulspetspennan redo. TRODDE INTE DET FANNS SÅNA MÄNNISKOR???

Observera att dessa människor gick i nian. 15 år. Behöver jag säga mer?

(förlåt)

det är förjävligt


Måndag. Finns nog inget värre ord. (klart det finns ja menar HERREGUD men alltså äh) Mina ögon! Ögonlocken väger två ton vardera och det har jag tjatat om hela dagen. Förlåt, jag inser inte själv hur jobbig jag är.

Vet inte varför jag är så himla trött? Jag som är så duktig med att gå och lägga mig på kvällarna? Får ju alltid minst 7 timmars sömn. 7 och en halv om man ska vara petig. Ibland 8 till och med!

Men det är ju så jobbigt. Att kräla ur alla lakan och filtar där man bott under natten och tvingas upp i kylan. Det är så deprimerande. VILL INTE LEVA :'(
.

JO DET KLART JA VILL! Det klart jag skämtar med er! Sånt ska man inte skämta om men jag gört ändå ja! HAHA! Kul där!

färgen är ny

Här är jag, nyfärgad i håret och allt! Är en riktig [email protected] därför har jag en affisch med hundraser på väggen! Men kameran talar inte riktigt sanning, så här får ni också 3 webcam-bilder med mina mest smickrande poser.


JA, det går att ladda ner bilderna och ha dom som bakgrundsbild.

texten gör låten

'Dagen som idag
är en regning dag
Ja, en dag som är bra att ha
Här sitter jag och flummar'

Vad är detta nu? Har jag börjat skriva dikter måntro? Nix pix, inte ännu i alla fall. DET ÄR EN LÅTTEXT. Gissa vilken? Nej, det är nästan omöjligt. Pugh Rogerfeldts Dinga Linga Lena.

HAHA så roliga texter!! Ett annat exempel:

'Jag föddes -51
Då vägde jag ganska lätt
Sen blev det ingen sprätt'

ÅH är det inte för underbart? Lyssna på'n nu vettja! Spotify.


Tummen upp precis som Linda Hammar!

fina asha ali

Förmodligen en av Sveriges vackraste människor av feminin form. Asha Ali är söt som socker, titta bara på bilden här nedanför! Sjunger bra gör hon också, och gästade morgonpasset imorse.

En av hennes låtar har varit med i en SAAB-reklam (inte så beundransvärt kanske, men) och just den är en av mina favoritlåtar. Growing Pains är också hur bra som helst. Ni får lyssna på henne själva på älskade spotify.

i en annan del av köping

Hur detta kunde hända vet jag inte. Är bara så otroligt besviken på mig själv. JAG MISSADE I EN ANNAN DEL AV KÖPING IGÅR!! Eller vi som är riktiga fans kallar det ju IEADAK. Fantastiskt program, ska leta upp det på tv4play så snabbt jag bara kan!



stackars gandalf

Apropå klockrena kommentarer (lite min specialitet): Min bff Fanny är för rolig. Varenda mening är liksom buru-bum-pff <--Det ska likna en trumvirvel. En sån som är i humorprogram när nån säger nåt kul nivet. MEN ÅÅ SÄG ATT NI FATTAR?

När vi ser på lord of the ring (lotr) får populära Fanny plötsligt ett sms.
jenny, VEM VAR DET VEM VAR DET?? (bah såååå typiskt jenny)
fanny, gandalf
lisa, hahah okej vad ville han då?
fanny, "nån social?(:"


HAHHAHA LILLE GANDALF VETTU!!!! Desperata Gandlaf liksom, utan vänner. Stackarn.

freakin fabulous

Det är väl varje flickas dröm att få ha ett eget fab 5 - team instängda i en bur som bara slänger ifrån sig klockrena kommentarer hela dagarna? MIN DRÖM I ALLA FALL. Älskar fab 5. Därför blev jag hur lycklig som helst när jag såg den här fabulösa reklamen som boxer-robert är upphovsman till:

UNDERBART!


look a likes

En sak jag kommit på är att jag alltid ska hålla på och kommentera människor, alltså inte kommentera (fet mage snett öra långa tår) utan mer hitta look a likes till alla. Det är riktigt roligt - ett tips en regnig dag!

Hittar ni ingen look a like kan ni gå in på teknikmagasinet i sundsvall city, där jobbar en kille som är SÅ JÄVULSKT lik Calle i Idol nivet? Haha, jag och Fanny kunde inte släppa det här utan disskuterar fortfarande deras liknelser:

Fanny skriver:
shit nu har jag gått förbi calle 3 ggr
Lisa skriver: åh hälsa från mig :') hörru kan du inte köpa en sån där bröstboll och be han signera den?
Lisa skriver: oooj ja såg just en man som var skiiiitlik clabbe duvet? undra om han och calle är här tillsammans
Fanny skriver: äru dum eller din jävla ärta?

Snap.
Jag tar åt mig :'(


..INTE HAAHAHAHAHAAHAAH!

klarar inte av kritik okej?


Åh jag har gjort världens bästa spotify-lista. Den är verkligen one of a kind som henrik torehammar skulle sagt. SISTA KVÄLLSPASSET IKVÄLL!! Någonsin? JA. Så sorgligt, kände för att fälla en tår under de sista minutrarna men det kom inget.

I alla fall, tillbaks till MIG. Och min underbara musiksmak. Tyvärr vågar jag inte lägga ut listan här, för tänk om någon skulle säga att min lista var skitdålig? Åh buhu va ja skulle grina. Nä, men inte så roligt. Vi struntar i det tycker jag. (och det är jag som bestämmer) så hejdå


bästa feta salvan

Nu tipsar jag igen! För att jag är världens bästa och underbaste och INTE BÖRJAR SKOLAN IDAG!! Det är ju världens bästa dag. Alla andra är i skolan och själv ligger man i soffan och plöjer igenom godisförrådet.

Det är -25 grader idag!!!!! Galet. Jag hatar kylan eftersom jag blir så himla T O R R om händerna. MEN, har ju världens bästa salva för detta. Locobase Repair, helt oparfymerad jättefet och jättemysig. Älskar den!

Kan ju knappast va den enda med torra händer?? Nä juste, så gå till apoteket och inhandla denna fining:


juste, glömde berätta att jag raka av mig håret för nå dagar sen

nä jag är väl inte efter?


 

Igår såg jag YES MAN, åh den var underbar! Bästa scenen är när chefen liknar en pippifågel med upp och nervända glasögon - så söt! Ok. För att ni inte ska sitta helt ovetande har jag såklart letat upp scenen på en populär hemsida (där kan man hitta typ alla klipp!!) - HÄR.

HAHAHA SÅ JÄKLA ROLIIIIIIGT! Ni måste se den.

..Fast alla har antagligen redan sett den.

inte så intresserad av hockey..

Hoho - en kul händelse igår. Jo, det är ju så att ibland måste man offra sig och titta på ishockey-match under den bästa tevetiden. Visst var det väl nån viktig match igår? Äh, jag vet inte riktigt. Men satt där framför teveapparaten ändå, försökte liksom hänga med så gott det gick.

Tyvärr hade ingen dammat av teveskärmen på länge, och därför hade en liten liten svart smutspartikel fastnat mitt på skärmen. Och där satt jag och trodde att denna smutspartikel var pucken. HAHA vad tokigt va?

Snabbtänkt som man är kom jag efter ett tag på att ingen spelare jagade denna puck (aka smutspartikel), så då var det bara att ta fram förstoringsglaset och leta rätt på den riktiga pucken. Och kvällen var räddad!


'Kul händelse' var kanske en överdrift?

jag när jag ska åka skridskor


såhär söt var jag förr i tiden

Jag har hittat världens, förmodligen, sötaste bild på mig själv. ÅH GOSI MYSI LUGGI BEBI! GRR NAW TÅR I ÖGAT LIKSOM:

Som hanapee en gång skrev "ibland blir jag så pirrig av att se mig själv på bild att jag önskar att mamma fött mig en tvilling" - HAHAHA ROLIGASTE JAG NÅGONSIN LÄST

bebisfjun


åh:')

Mina underbara fina bästa vänner. Ni gör mig så otroligt rörd. (Kan bero på att jag är världens känsligaste person och börjar gråta så fort nån sjunger lite på 'o helga natt' (OBS! HÄNDER OFTA!))

Dessa dagar har vi klistrat ihop varandra med karlsson's och varit otroligt spontana och härliga och BÄST. Vet inte hur jag ska skriva denna kärleksförklaring utan att ni ska tänka 'töntvarning'.

hihi
(jag rimma om nån missade det)


jag har hittat 1 populärt spel

Om jag inte kan spela the sims måste jag väl ta ut min dagliga spel-timme på nåt annat sätt. Den ultimata spelsidan är ju SVT SPELPORTALEN!! <3 älska sidan alltså!

Idag provade jag ett spel som heter ÄT!


Ät! går ut på att en kvinna i slöja ska äta upp så mycket kebab som möjligt utan att bli dödad..? Väldigt underlig handling nu när jag tänker efter, men det är spännande! SPELVÄRT SPEL!


förlåt jag är så tråkig just nu, men vill ni ha roligt så kan ni ju antingen gå in på redtube eller svt spelportalen.

livslång kärlek till pleasantview

Finns ju inget mer passande än att längta till sommaren när det är 20 minusgrader och snö upp till fönstret. Inget kan ju slå sommarlovet. Förutom födelsedagar.

- NÄMEN JUSTE!!! Fyller ju år på sommarlovet! Och det är det som gör sommaren till bästa tiden på året!

När jag fyllde 12 (?) fick jag ett nytt the sims-spel. Jag blev helt beroende och spelade det varje dag i flera veckor. Satt där och pillade på husbyggen och designade parker och oj oj oj vad jag kämpade med pleasantview.


Nyss blev jag jättepepp på Sims, men när jag skulle starta det funkade det inte. "you have not enough space on your hårddisk, try to remove some dokument and try again"? Vad betyder det?? Kan någon som kan engelska hjälpa eller?

FÖR DET SORGLIGA I DENNA BERÄTTELSE ÄR ATT JAG SAKNAR MINA SIMMAR


musik på 00-talet

P3 populär har en lista med lyssnarnas 25 svenska favoritlåtar under hela 00-talet. Enligt den vinner Håkan Hellström när han sjunger om att Göteborg inte ska känna någon sorg för honom.



Jag tycker den HÄR låten var klart bäst under 00-talet.

Närå, jag skoja bah med er. Jag ljuger så bra! HAAHAHHHAA
HahhahaHAah!!!!

HAHA

ett nytt år (2010 om ni inte visste det)

Januari 2010 är här och det känns väl alldeles alldeles underbart som askungen skulle sagt. Kan inte annat än hålla med! Nyårsafton igår alltså. Jag var klädd i min vita fladdriga blus (den är skitbra eftersom man kan äta hur mycket som helst utan att det syns att magen sväller upp!!!) och hade inte fixat mig mer än så.

Först åkte jag till ett par vänner och åt middag där och hade några mysiga timmar tillsammans med dom. Aj oj oj vad mätt jag var efter den fantastiska 3-rätters-middagen. TACK.

Senare på kvällen åkte jag vidare och då skulle vi försöka skicka upp såna där thailändska ljuslyktor, khom loy. Det gick sämst. Fattade inte hur man gjorde utan hela pappret som var runt själva lyktan brann upp istället. Inte så bra. Dom gamla hederliga fyrverkerierna var fina i alla fall!








RSS 2.0