dramatisk drömNu ska jag äta upp det sista i godispåsen (dock bara Werther's-papper och fizzy bubbly kvar..) sedan SOVA. Ja jag har ju inte berättat det *för mycket annat intressant att skriva om*, men sov så otroligt dåligt inatt. För jag var RÄDD. Har aldrig förstått det där med folk som bara inte KAN sova, men nu förstår jag och det är läskigt.

Jag drömde (alla ba nej snälla berätta inte) att en tjej jag inte ens känner fastnade i rulltrappan och dog. Ja. ALLTSÅ FATTA DET VAR SÅ ÄCKLIGT MAN FICK LIKSOM SE NÄR HON FÖRSVANN NER???!! Jag dog nästan, vaknade kallsvettig och ba tänkte på drömmen om och om igen. Fast jag fattade inte om det var en dröm eller inte, för jag trodde jag hade läst på en blogg att det var sant? Så jag:

1. Surfade in på st.nu för att se om det hänt på riktigt
2. Surfade in på aftonbladet för att se om det hänt på riktigt.
3. Surfade in på dagens nyheter för att se om det hänt på riktigt.
4. Googlade länge tecken på att det hänt på riktigt.


..Och jag kunde fortfarande inte inse att det var en dröm??! Jag kollade till och med denna tjejs facebook för att se om hon levde, vilket hon gjorde men jag kunde FORTFARANDE inte fatta att jag drömt. Till råga på allt hänger det en gammal morgonrock på min dörr som jag inbillade mig var Döden..? OCH JAG VAR JU VAKEN? Hur kan jag tro att en morgonrock är Döden, i VAKET TILLSTÅND???Åh gud förlåt för denna blodiga dramatik på söndagskvällen, men vill bara säga var försiktiga i rulltrapporna och allt. Orkar inte jag kommer ju aldrig vilja åka sån igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0